Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, May 31, 2012

Poning eh nak organize folder gamba!

Hormon mengketedarah tengah meribut. Belum la makan lagi. Ini gambar dalam folder ye...


GB tak tau cemana nak organize folder gambar yang beribu-riban dalam hard disk nih.

Lost sudah. Terus rasa pening nak pitam!

Lepas puas tilik-tilik, GB buat macam ni - let's delete apa yang GB takmau instead of pick mana yang GB nak. Harap-harap cara ni berkesan. *Kokyok plis!

P/S: Kadang-kadang buat keje ni hati kene kering sikit. Delete je tak payah fikir-fikir....tapi....lepas tu belekkk balik dalam recycle bin. Dah nature penyayang agaknya....adeh!

26 comments:

  1. same la... kite pun banyak gile gambar..

    nak delete sayang..

    tp simpan pn cam x de makna je..hihi

    ReplyDelete
  2. samalah, banyak gambar untuk koleksi sendiri, bila nak buang rasa sayang, dah masuk recycle bin, restore semula, hehe..

    ReplyDelete
  3. saya buat folder ikut bulan
    hehe

    ReplyDelete
  4. kadang2 hati kering ni bagus gak...delete je dulu..nnti bile cek balik kt bin, amik balik mane yg sesuai...:)

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya kek!!!



    Gb, tolong boleh? tolong susun folder pic saya yg berlambak juga, ehehe. memang pening kan? at the end, rasa macam nak muntah-muntah ;)

    ReplyDelete
  6. laa sedapnya kek eskrem pisang eks :)

    ReplyDelete
  7. ko buh dalam Flickr jeh. tak pun dalam Fotopages.
    biar server diaorang yg simpan. :)

    ReplyDelete
  8. jgn delete x tentu fasal .. mungkin satu hari nak guna, mana nak rabo !

    ReplyDelete
  9. sama gak
    dah delete
    pastu cari balik
    haish
    2 kali kije
    cari penyakit betul,kan?
    hahaah

    ReplyDelete
  10. my peberet..lama dh tak makan..huhu

    ReplyDelete
  11. Dah banyak gambo yang mak fikir tak perlu mak deletekan aje... :)

    ReplyDelete
  12. kak GB! sedapppppp..hehe

    kena kejam sikit kalau dah terlalu banyak sgt gambar...hihihi..ira y xbyk gamba pn pening nk delete..sll delete pastu terus empty recyle bin..hukhuk..;p

    caiyoo k.GB!heeee

    ReplyDelete
  13. dahh lost dikkk huhu
    Huhuhu banyaknyeee tuu, sedihnyeoi

    ReplyDelete
  14. gambo saya ke ostolia bulan 10 tahun lepas pun tak susun2 lagi dalam folder! harapnya sebelum pegi lagi ke sana lepas raya nanti, saya dah susun lah gambar2 tu! ahahah..

    nasib baik tak suruh pilih yg mana nak di CUCI..harus krem otak pikir nak cuci yg mana! ahahaha

    ReplyDelete
  15. haha...tgk dalam recycle bin...tak jadi delete...sayang..:)

    ReplyDelete
  16. aku simpan ikut tarikh aku upload jer.... senang...

    tapi satu disiplin aku ialah aku delete siap dlm kamera kalau foto tak menjadi. aku simpan satu imej je..

    ReplyDelete
  17. gambar yg acu dah delete selalu nya acu restore balik..sayang! :)

    ReplyDelete
  18. akak pun tu GB beribu2 lemon gambaq..some mmg delete.

    ReplyDelete
  19. adoi sedap yer.. memang ada musim hormon memberontak nk makan macam2

    ReplyDelete
  20. jangan delete dulu. boh yang bakal didelete tu dalam folder lain dulu... last2 nanti baru delete.. heheh...

    ReplyDelete
  21. Mood delete gambo adalah marah n bengang.. Sure ok pastub

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D