Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, May 10, 2012

Orang kata cemburu tanda sayang


Ye ke? Last time I got jealous, it led to a break up. Sayang la sangat kan? Hu~

Ok, sila abaikan. Selingan je tu.

*

Teddy bear di atas GB dapat sebab menang lucky draw. Yey. Tinggi tu. 1 meter tinggi dia. Pastu macam biasa la, dia jadi mangsa eksperimen masa GB dok sibuk mengabiskan filem. Ni kes tak sabo nak anto gi cuci la nih. Seb baik jadi. Tapi tak sharp. Ok, lens kena cuci. Mana taknya, nak dekat 9 tahun tak pakai, seb baik semut tak buat sarang je dalam tuh. Hihihi.

P/S: Ada lagi...nanti GB taruk kat photoblog. Tapi yang jadi jadi aje la eh. :D

32 comments:

  1. wow..semeter tinggi dia.. lucky you!

    ReplyDelete
  2. bapak beso bear tu sampai satu meter.. dok blakang naik moto pon orang ingat ade beruang telepas dari zoo.. hehhee..

    ReplyDelete
  3. kalau bagi kat anak akak bear beso tuu..mesti dia suka nihh!!
    :)

    ReplyDelete
  4. Lens kamera tu kena cuci.. Gmbr sedikit blur. Puteri saya ada bear sama tinggi dgn ni. Nama bear tu Koko..

    p/s : cemburu tanda sayang jika tidak keterlaluan.

    ReplyDelete
  5. cemburu blh tp xblh melampau nti menyampah plak...hehe..

    ReplyDelete
  6. betul eh lucky draw...?
    bukan someone bagi eh....?
    heheh.



    saya suka kalau suami saya rasa cemburu ni, hahaha. sebab tahu dia sayang kita ;)))))

    ReplyDelete
  7. Satu meter...??

    Haiihh... Jangan bear tu bertukar menjadi orang yang bagi tu dah laa...

    Dan jangan bayangkan yang bukan2 masa peluk bear tu... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  8. Dik akk pernah dpt bear besar mcm nie, lagi besar, tinggi paras pinggang, haaahurmm yg bg adalah org yg admire kat akk, anak org senang kan, mlm2 dtg rumah antar bear, masa tuuu akk study layie di kolej, dia x lah handsome mana, kurus tinggi, akksampai x caya mcm mana dia ler admire kat akk mcm tuu sekali, kos bear tu masa tuu akk tgk kat kedai dlm 300 ++uuu huhuhuh, sampai skrg znzk dah 3 masih simpan :-)

    ReplyDelete
  9. haah cemburu itu tandanya sayang namun kdang2 melemaskan...kepercayaan pula jadi ukurannya :)

    ReplyDelete
  10. larat ke nak angkat teddy-the-bear yang besar gitu?

    kalau tak larat, pos kat aku je... aku sanggup diseksa teddy tu...tak apa.

    ReplyDelete
  11. cemburu buta pun bahaya jugak.

    ReplyDelete
  12. cemburu tanda sayang??? tengok keadaan dan situasi dulu...

    ReplyDelete
  13. cemburu yg melampau kdg2 memusnahkan kasih sayang juga

    ReplyDelete
  14. orang kata, merajuk, tanda aper.?!

    ReplyDelete
  15. @Adry@Daun

    yep, ada lens cleaning kit, harap2 boleh la. tapi luar je la boleh. :D

    ReplyDelete
  16. @jemarisuri

    aha, betul. cemburu melampau kang buat semua org nyampah je. oh no~

    ReplyDelete
  17. @~najwa~

    siyes lucky draw ni...

    yg org bagi pun ada, tapi bukan bear. katak ijo yang besfren kita bagi. :)

    *

    ReplyDelete
  18. @ieda

    harus simpan tu kak. bukan senang org nak bagi kite kan?

    saya penah dapat pouch kecik katak ijo dari org yg saya admire. murah je, tapi masa tu susah nak cari benda tu, saya terharu. :)

    ReplyDelete
  19. @Tihara

    cemburu diam2 je pun lemas jugak ke? hahaha!

    ReplyDelete
  20. @Aku

    takde kotak yang muat nak sumbat bear tu weh. so aku simpan kat aku jelah eh. :D

    ReplyDelete
  21. @sepa

    cemburu+merajuk=perfect match.

    dem!

    ReplyDelete
  22. oouch..terasa pedih di hati baca stetmen yang kena strike tu..

    ReplyDelete
  23. @Anaa

    saya manusia yg serba kekurangan kak... :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D