Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, May 22, 2012

Jejak cahaya

Curi-curi pacak tripod kat Jalan Ampang

Omputih panggil Light trail.

Kene cari port yang laaaagi tinggi, laaaaagi besau dan laaaaagi lebau pasni untuk dapat light trail yang bersimpang siur. Ihihi...

P/S: Terasa cam nak buat light trail kapal terbang pulak. Try ah malam ni!

53 comments:

  1. nak ikottttttt.....ampang jee kan...

    ReplyDelete
  2. apesal curi-curi?
    tak boleh eh?

    ReplyDelete
  3. chop... salah..nak tulis sepang... pi taip ampang...

    kecelaruan fikiran...hehehe

    ReplyDelete
  4. Dulu ms blaja, pnh bt mende alah ni guna SLR. Menimbun filem sbb nak choose yg berkualiti. Mmg berjam duduk melangut cri scene yg ok (plus cri mood yg ok gak - salah satu nape sy tak suke fotograf! hahahah)

    ReplyDelete
  5. Sempat lagik pacak tripod tuh! Hahaha... syabbas Inspektor Saab!
    My latest Entry :)
    Mak sentap kat Citrawarna 2012 Dataran Merdeka

    ReplyDelete
  6. GB,..akak suka buat kat penang bridge...cantik..

    ReplyDelete
  7. @Pok Amai-Amai

    mesti lenguh tengkuk kan?

    pengalaman main dengan filem tu yg buat awak tak suke fotografi kot? heheh!!!

    ReplyDelete
  8. Asyik kerja memacak tripod GB nie... tapi puas kalau hasilnya cantik macam ini kan:)

    ReplyDelete
  9. @Kamsiah

    penang bridge??? mmm....ni yg buat saya tak sabar ke sana!

    ReplyDelete
  10. @Kakzakie

    kalau malam je saya memacak kak. siang pakai tripod ori je. ngeee.. :D

    ReplyDelete
  11. @gadisBunga


    oke jommm... set bila nak pegi...hehehee....

    ReplyDelete
  12. anak sedara acu pun penah wat light trail nie...acu tak sure buat kat jalan mana...tapi memang cantik :)

    ReplyDelete
  13. Port paling mudah: Atas jejantas.

    ReplyDelete
  14. @Nazayiena

    tengs kak...tak puas hati lagi sebenarnya tu..

    ReplyDelete
  15. @@cu SaYaNg

    lighttrail mmg cantik...

    nak buat lagi nanti. :)

    ReplyDelete
  16. Gb..antara tempat best nak buat light trail adalah di atas jejantas..hahaha..memang layan =p

    nampak sangat satu hala je lancar..lagi satu hala sangkut =p

    ReplyDelete
  17. takut ada bang indon ngorat ehhh.. heee.. tengah imagine gB gigih pacak tripod..

    ReplyDelete
  18. i like.

    *nak tgk yg simpangsiur la pulak.
    :)

    ReplyDelete
  19. Nak lagi tinggi me'ah kita naik tingkat 58 nih...hehehe...

    ReplyDelete
  20. nice...aku pernah cuba dahulu tapi tak menjadi lah sis.

    ReplyDelete
  21. salam GB..bila masa sempat ambik gambar ni he he

    ReplyDelete
  22. comei..kena belajar ngan GB jugak lah lepas ni...hehe..

    ReplyDelete
  23. peeehhhhhhhhhhhhhhhhhh (mulot daku ternganga leborrrr_)

    ReplyDelete
  24. @Queen

    nanti kucari port jejantas yang besh. :D

    ReplyDelete
  25. @Anaa

    kat situ bangbangla yang lalu lalang kak. hihihi~

    ReplyDelete
  26. @sepa

    jap. tunggu aku cari port yg baekkk punye.

    ReplyDelete
  27. @JunAina

    siyes ke akak ajak saya ni? saya nak!!

    ReplyDelete
  28. @Telor Power

    aku pun cuba banyak kali gak baru nak jadi huhu~

    ReplyDelete
  29. @Munnafendy

    ala...kecik je light trail nye ni... nini tq.. :D

    ReplyDelete
  30. light trail eroplen?
    kena curik2 pacak tripod sebelah subang epot pulak la.. :D

    ReplyDelete
  31. @h4ni3

    situ kene cari port yg selamat je, sebab kete lajuuuu!

    ReplyDelete
  32. nnt kalau dah berjaya buat airplane trail..masukkn dlm blog k?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D