Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, May 28, 2012

Curi gembira sekejap saja

Sumber gembira GB. Cafe Avocado Freeze from J.Co. Yummeh!

Saya curi dia sekejap. Sekejap saja. Tapi sekejap pun cukup untuk buat saya gembira.

*

Anyway kawan-kawan, jom share kat sini meh. 'What makes you happy?'. :)

Mana la tau sumber kegembiraan kawan-kawan boleh jadi sumber kegembiraan orang lain juga...tul tak? :D

P/S: Di suatu opis harini, ada orang cakap sambil senyum-senyum, 'Powernye ayat you.' Ahahaha malu ai! *GB ni time presentation je la ayat power. Selebihnya, ayat cam hamfeh. Hahaha!

37 comments:

  1. Gembira bila...hari minggu boleh lepak2 je tak perlu buat kerja rumah...boleh?

    ReplyDelete
  2. Mak happy bila mak tak sedih!


    Boleh gitu? atau nak kena hempuk? hehehe....

    ReplyDelete
  3. memang sedap jus avocado tu ... kat seremban tak pernah jumpa lak orang jual.

    ReplyDelete
  4. ayat power? wow..

    cuba try test sikit hehe

    ReplyDelete
  5. akak gembira hujung bulan sbb hubby dapat gaji hehe...

    ReplyDelete
  6. @JunAina

    boleh! sebab saya layan hindustan hari sabtu. hihihi~

    ReplyDelete
  7. @kakcik

    eiii tak baik tau main hempuk hempuk mak... :D

    ReplyDelete
  8. @al-lavendari

    kalau kat seremban ada warung penyet atau j.co, boleh la uncle blei jus avocado tu..

    ReplyDelete
  9. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

    masa present je ayat power....


    masa mengayat pakwe hanco! hahaha!

    ReplyDelete
  10. sumber gembira bila leh balas kunjungan ke blog kawan2...kalo tak rasa cam tak kena jer

    ReplyDelete
  11. aku cakap depan orang aku ketar...

    dah aku memang jenis anti-sosial...

    ReplyDelete
  12. what make me happy? friends and holiday :)

    ReplyDelete
  13. kak suka memasak.. itu terapi paling BEST

    dannnnnnnnnnnn.. kamu mmg manis, sebab ada lesung pipit.
    mau jugak
    pinjammm

    ReplyDelete
  14. aku happy bila bertemu rakan dan buat aktiviti outdoor.

    ReplyDelete
  15. Saya gembira skrg ini... Coz sekrg berada di kampung... ;-)

    ReplyDelete
  16. gembira pun perlu dicuri ya...

    pstt...gambo pertama dgn lumix sudah dipublish..heheh tapi gambo biasa jer...effect dslr nya yg belum pandey2 kok!

    ReplyDelete
  17. sedap nyer ritu balik dr keje singgah mcd beli eksrem horlicsk sedap

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum ...

    What make me happy ??? Hmmm ... ice blend (coklat flavour) Nyummmm !! ^^

    ReplyDelete
  19. @Mama2Q

    kene curi....kalau tak nanti sangap dalam hati. hahaha!

    ReplyDelete
  20. @Riri Yoorin

    oh, tak penah try lagi horlicks mekdi tu. :D

    ReplyDelete
  21. gembira bila makan kuaci gurih, duduk di kerusi mengadap laut. :)

    ReplyDelete
  22. @sepa

    pastu kulit kuaci berterabur atas lantai. kan kan? :p

    ReplyDelete
  23. gB,
    akak hepi lepas bayar sumer hutang2 tiap2 bulan.. heheh..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D