Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, May 22, 2012

Countdown

Tasik belakang Setia City Mall. Sejak akhir-akhir ni GB nampak ramai pulak post view sunset kat sini,
dan sebab dekat dengan rumah dan site project, maka GB pun menyusul juga. Memang nice view sunset kat sini...

Tik tik tik, bunyi jarum jam.

Lepas 2 menet, 2 menet berlalu.

Tik tik lagi dan lagi.

P/S: Bila nak azan Maghrib ni....?

50 comments:

  1. Heh... weekend kan dah breakfast banyak makan.. tahan sikit kalau boleh buat terus... ingat masa buka tu jgn terus ngap hihi...

    ReplyDelete
  2. hehehe...sama lah dok tgk jam gak dari tadi...rasanya masa hari ni macam lambat lak berlalu....

    ReplyDelete
  3. Asar pun belum lagilah sayang... :)

    ReplyDelete
  4. mcm kakcik kata, Asar pun belum...hihi.

    Puasa sunat ya GB...:)

    ReplyDelete
  5. alangkah indahnya jika Alin panda amik gambar cam GB :)

    ReplyDelete
  6. Sabar...Jap je lagi. Time2 cam gini waktu terasa lambat berlalu. Rasa cam nak pusing jarum jam.

    Gambar tu meningatkan kak jun kat kampung, nampak seolah2 anak semai diatur disawah tunggu untuk ditanam keesokkan harinya...menyentuh jiwa...

    ReplyDelete
  7. puasa sunat hari pertama bulan rejab...:)

    ReplyDelete
  8. nanti berbuka minum bandung cincau syokk

    ReplyDelete
  9. huh.. dia punya debar menanti saat tu memang mengujakan juga..

    ReplyDelete
  10. As salam GB,
    Dh dkt nk Maghrib dah ni.. Kalo posa sunat, berbuka simple2 je kan. Slmt berbuka ye.

    GB penah tgk bunga melur hutan tak? Sila hadirkan diri GB ke kebun saya utk lihat bunga melur hutan yg putih suci lagi harummm...

    ReplyDelete
  11. lawa....apa tu?? pokok ker yg dalam air tu?

    ReplyDelete
  12. selamat berbuka posa iye GB....

    ReplyDelete
  13. Salam GB..santek sgt pic Gb ni..jeles...
    Oh yer...ni nak bagitau (GB org pertama tau ni)..heheh...saya dah beli Lumix GX1W, katanya latest sikit dr GF3, tp ada masalah lah....saya tak reti guna!!
    lom abis baca manual lagi tapi!

    If only Gb leh ajar camne nak guna tuh...haha..byk songeh plak kan nak suh Gb ajar...

    ReplyDelete
  14. nice one la GB,yang beratur tersembul tu apa yerk? tunggul kayu ke?

    ReplyDelete
  15. Wahhhh...cantiknya view. Best shot jugak, credit to GB

    ReplyDelete
  16. wow! bestnya dapat view stunning gini dekat rumah.

    ReplyDelete
  17. cantikk awakkk...

    macam sunset kat blog kawan awak tu ....

    ReplyDelete
  18. berbuka dengan ice cream ke semalam?? heheheee

    ReplyDelete
  19. @Kakzakie

    saya terus ngap sebab dah baca doa bukak posa masa dalam kete lagi. hahaha!

    ReplyDelete
  20. @nabilah_2908

    asal pose je mesti jam jadi lambat kan?

    ReplyDelete
  21. @kakcik

    betul tu mak, asar harini belum lagi. hihihi~

    ReplyDelete
  22. @Alin Marlini

    suasana tu yang mmg dah cantik awak..

    ReplyDelete
  23. @JunAina

    saya tak sabar nak balik kedah minggu depan. amik gambo sawah padi. :D

    ReplyDelete
  24. @ardz marn

    feeling macam budak umur 4 tahun beb.

    ReplyDelete
  25. @Telor Power

    tengkiuuu. tu tunggul kelapa sawit beb. :D

    ReplyDelete
  26. @Mama2Q

    hoyehhhh....GX1W! best tuh!

    jom jumpa. saya tak la reti sgt tapi kite boleh sharing2 cara gunanya. :D

    ReplyDelete
  27. @Maya Mayana

    mekasihhh..tu tunggul kelapa sawit. :D

    ReplyDelete
  28. @ummi5

    still have to drive and lalu tol jugak. :D

    ReplyDelete
  29. @DrSinga

    tengkiuuuu....kawan flickr saya pun dah ada yg amik gambo kat situ. :D

    ReplyDelete
  30. tasik ni dah tamat dah riwayatnya.. dah abis kena backfill.. kalo datang sini lagi, cuba shoot Setia City Park tu pulak.. nice view towards Setia City Mall tatkala sunset :)

    ReplyDelete
  31. @MyJourneyMyPhoto

    tau..haritu nak pegi konon utk second round - dah takde!

    nasib baik sempat...

    pasni shoot tasik lain pulak lah kite..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D