Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, May 11, 2012

1300131300


Biasanya GB breakfast kaw-kaw kat umah. Tapi 2 hari ni takde orang kat umah, bosan la pulak nak makan-makan sorang-sorang sebelum gi keje. Sampai je opis, terus feeling. Feeling lapo...

Call 1300131300. Doploh menet je sampai.

*

Kopi. Taruk krimer 3 peket. Ye GB tau tak bagus. Tapi gula GB tak taruk. :D

Ciken muffin wit egg. Taruk sos. Hasbrown sumbat sekali. Ngap!

*Tapi ciken dia masin banyak sikit.

P/S: Biasanya akan kenyang sampai malam. InsyaAllah.

34 comments:

  1. Terlebih garam,taruk sos cili kasi masin tu hilang pun boleh...

    ReplyDelete
  2. dik tadi akk rasa nak beli sarapan dekat situ, tp macam malas pulak nak singgah, sedangkan dah lalu pun depan mc'd tu

    ReplyDelete
  3. McD delivery ke rumah acu amik masa 30min walau pun dekat je McD dgn umah...sampai je kt umah makanan dah sejuk..x best

    ReplyDelete
  4. dah kepit hashbrown sekali, mau tebalnya macam BigMac... hahaha

    ReplyDelete
  5. saya x leh minum kopi mekdi
    pekatnya kemain. pening pale

    ReplyDelete
  6. me too suka mc D coffe letak crimer banyak dan no sugar... hehehehhe

    ReplyDelete
  7. sama gak
    kekadang bantai macD drive thro cover breakfast & lunch...
    hehe

    ReplyDelete
  8. wah kenyang sampai malam.. bagus nie hehe

    ReplyDelete
  9. apa....sempoinya
    sekali sekala melayan terasa sgt nikmat. kalau kerap melayan jemu pun tiba hinggap dlm diri

    ReplyDelete
  10. Azlan pulak suka Mi Megi... :)

    ReplyDelete
  11. fuh nikmatnya dpt mkn tanpa gangguan..hehe

    ReplyDelete
  12. wow kenyam sampai malem..syiokk nyew :)

    ReplyDelete
  13. Hamboii.. Kenyang sampai malam tu... Keciknya la tangki GB..

    Kalau akak la, mau pengsan kalau cuma makan itu je.. huhuhu..

    Tapi kalau puasa tu, boleh je tahan.. :D

    ReplyDelete
  14. amboi2x nk cpt keje tu hehe...
    ingt br lps makan dgn lec kte menu yg sma =)

    ReplyDelete
  15. kenyang sampai malam??
    sah perut kecik nih..hehehe

    ReplyDelete
  16. Gua baca lu mkn hashbrown tu sekali ngap je.. Keh3..
    Nk kene tukau spek kot gua nie..

    ReplyDelete
  17. salam...


    MCD idaman kalbu ku....

    ReplyDelete
  18. Salam my dear;)

    Kenyang sampai malam?!!
    erkk!
    bagus niii..save budget pe..;)
    & petua leh slim melim gakk niii;)

    ReplyDelete
  19. gua baca lu makan hasbrown sumbat sekali ngap je.. pergh.. penuh mulut.. hahaha..

    nak kena tukau spek lagi rasanya nih..

    ReplyDelete
  20. GB breakfast simple tapi mengenyangkan, rega pun berbaloi.terus cik ina lapau : )

    ReplyDelete
  21. Tak kiralah breakfast ke apa.Sentiasa sedap.

    ReplyDelete
  22. kalau saya tak dan sampai malam kot...masuk makanan lain plak...hihi.

    ReplyDelete
  23. kopi memang kick start uncle...

    ReplyDelete
  24. oooo, 'lucky number' Pakcik tiga kali dalam disebut dalam no. tel. khidmat penghantaran makanan tu ( :

    ReplyDelete
  25. hahamboih..pepagi dh telan mcd..hye gb..lame dh jenguk bloger..huk8

    ReplyDelete
  26. ganass.. befast pun special delivery kaa.. cemana la nak terbako kalori2 tuu.. heeee..

    ReplyDelete
  27. kalau delivery...kopi masih panas lagi tak?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D