Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, April 9, 2012

Tenang Dalam Kalut


Dia macam ni tau. Kadang tu kan, kita sangat nak buat-buat cool walau kat dalam tu sangat berserabut. Tapi sampai satu point, bongkah iceberg pun boleh meletup. Ihiks!

P/S: Mujurlah ada yang boleh bikin maintain cool. Tapi sampai bila kan?

40 comments:

  1. Beberapa minggu lalu, mak ada letak gambar yang lebih kurang sama di blog mak.

    Serabut itu kadangkala tidak boleh dibawa berlembut! ;-)

    ReplyDelete
  2. ada penenang ... tak pa... cool

    ReplyDelete
  3. Salam anakanda,

    Berserabut sekali...betul ke prosedur tu..?

    ReplyDelete
  4. :) tenang jgn serabut² nanti meletop

    ReplyDelete
  5. At least ada penenang masih boleh juga yg serabut tu sejuklah sikit...

    ReplyDelete
  6. kat malaysia tak ada iceberg...


    buatan sdri adalah...

    sabo sabo yer....

    ReplyDelete
  7. GB serabut macam wiyer tu ye..
    sabar ye

    ReplyDelete
  8. haah tgk wayar pon dah serabut, jd lagi serabut nnt. huhu

    ReplyDelete
  9. berselirat tu gB, dah tak taw mana punca... hehehe

    ReplyDelete
  10. GB.naik atas bukit then jerit kuat2 hehe...

    ReplyDelete
  11. uniknya manusia.. dalam berserabut pun mampu tenang~

    ReplyDelete
  12. Sy klu panas, takleh cool. Melainkan klu org simbah air kat kepanasan sy nie. Klu simbah petrol gak....tu yg cair iceberg tu!

    ReplyDelete
  13. KC slalu buat camtu ~ "Pura-Pura". hehehe

    ReplyDelete
  14. Nice blue sky on the background, though.

    ReplyDelete
  15. paham benar keadaan itu.. xper dia bermusim ada pasang surut.. tapi kadang tu dah pasang tak mo surut

    ReplyDelete
  16. tgk gambo wayar berselirat ni mmg complicated.... :)

    ReplyDelete
  17. kalau mcm tu kena makan cool blog dulu..haha

    ReplyDelete
  18. wayar camtu belum serabut lagi
    kalau tengok wayar kat Saigon
    masyaAllah..ngeri..otak jadi lagi serabut

    ReplyDelete
  19. Sy pn pnh mcm ni..buat-buat cool pn nnt meletup jgk..

    ReplyDelete
  20. @kakcik

    betul sgt mak. kalau berlembut nanti akan bertambah serabut, walau bukan punca dari kite

    ReplyDelete
  21. @mama ju,

    kdg tu saya fikir biar berserabut dari kusut.

    ReplyDelete
  22. @Kakzakie

    teringat dugong yg namanya si tenang tu. akak ingat tak?

    ReplyDelete
  23. @kaklong

    mungkin kita buleh tukar dgn ABC? hihihi~

    ReplyDelete
  24. @Acik Erna

    skrg yg serabut dah tinggal half. ada half lagi. hihi~

    ReplyDelete
  25. @Sari Yusa Ibrahim

    asal kat umah kite boleh dapat letrik dah la kan?

    ReplyDelete
  26. @Kamsiah

    sejak baca komen akak kan, saya dok teringat2 nak gi naik bukit broga atau mana2 bukit yg kite boleh jerit kuat2. hihi. tq kak. :D

    ReplyDelete
  27. @Pok Amai-Amai

    kalo simbah petrol rasanya tak beku ke petrol tu sbb iceberg kan sejuk gile?

    ReplyDelete
  28. @de engineur

    tht was on beautifully blue skied weekend. :D

    ReplyDelete
  29. @Riri Yoorin

    tapi kdg tu basang besar terus! nak dekat tenggelam kita dibuatnya. hihi~

    ReplyDelete
  30. @Tihara

    depends on how bercelaru our mind bila tgk wayar tuh.

    ReplyDelete
  31. @@cu SaYaNg

    tapi gb penah tgk org amik gambo wayar berserabut jadik cantik giler!!

    ReplyDelete
  32. @Nida Mohd

    biasanya mesti akan meletup punyelah. hahaha!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D