Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, April 23, 2012

Tak cukup


*

P/S: Lebih gambar di sini.

21 comments:

  1. tak cukup ape??...makan scones dengan teh panas ke?

    ReplyDelete
  2. aku syak pekerja teh di situ tentu dah muak minum teh...

    tapi aku minum teh hari-hari tak muak pulak...

    ReplyDelete
  3. Ada pisang kaki kat CH? ADa otg mengidam pulak.

    ReplyDelete
  4. pegi dgn sapa nih?
    wah that ladang teh!!
    breathtaking !!!

    ReplyDelete
  5. Mak rasa macam masuk ke blog Dr Singa la pulak! :)

    ReplyDelete
  6. apa yg tak cukup...???
    bila kesana....?
    akak kalau public holiday...tobat tak mau kesana...

    ReplyDelete
  7. guling2 ...sambil nyanyi lagu hindustan

    ReplyDelete
  8. nanti time line laju nak ushar puas2 blog satu lagi sbb ske hasil tembakan gb :)

    ReplyDelete
  9. tak cukup gambar..satu e..nak tengok lebih gambar pi keblog satu lagi..betul ke gitu gb he he

    ReplyDelete
  10. Salam..

    cantik, GB ..
    Hijau merimbun segar ..

    ReplyDelete
  11. CH kebun teh yang mana ni? BOH ke satu lg?

    ReplyDelete
  12. Rajinnya GB ke sana.. Asyik pegi situ je.. Macam dekat je rumah GB dgn CH tu...

    ReplyDelete
  13. hu3x...da besar tu GB...xkan x cukup, udah2la ngeteh tu...

    ReplyDelete
  14. Jangan tak cukup kasih sayang sudahlah ... ngeee

    ReplyDelete
  15. tak aciiiiiiiiiii........
    dia pergi laagiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D