Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, April 5, 2012

Owh. Curious ni nak tau. Sapekah 123456 tuh?

Bunga peria katak (Momordica charanthia)


GB baru perasan. Nombor bertuah 123456 dah lepas. Sape yg dapat screen shotnye? Ke takde? Ke ada? :D

Kalau ada, email la ke gadisbungablog@gmail.com. Ada sebenir (souvenir) sikit. ;D

Tapi kalau takde takpe. Takde rezeki nak abadikan nombor tu le teww. Ihik!

P/S: Diam tak bermaksud baik ok. Kadang tu dalam diam la dia pi tikam belakang dan main politik. Wow. Hebat!

99 comments:

  1. errr...123466 voleh tak?? huhuhuhu ;D

    ReplyDelete
  2. Mak cuma dapat nombor 123467! :(

    ReplyDelete
  3. Diam-diam ubi berisi...
    alim-alim kucing membawa padah
    tikam-tikam belakang macam tradisi
    dosa/pahala tak dipandang dah..

    ReplyDelete
  4. I hope to reach the 100,000 milestone sooner than later.
    BTW, cantik komposisi bunga kuning dalam post ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  5. hehe....xde lat u...bagi jela kat saya

    ReplyDelete
  6. bukan aku.
    tapi aku nk hadiah.

    keh keh.

    ReplyDelete
  7. atee... dah lepas baru nak cakap... ape ke hei nye... :D

    apa kata GB try no baru pulak... let say 130000 ke or 200000... baru laa mengancam sket... and hadiahnya... GB belanja... or kuar date ngan GB, lepas tu GB belanja.... :D

    psss... just kidding... :D

    ReplyDelete
  8. tak ingat lah penah jackpot ke tidak dgn no tu..ahahahaha..

    bising dan tikam belakang, lagi sadis! ahaha

    ReplyDelete
  9. saya da dapat dulu~~12345~~ingat tak? keh keh~

    ReplyDelete
  10. pg tadi acu buka
    tapi acu jadi orang yg ke 123457
    hahahaaa....dah terlepas...

    ReplyDelete
  11. aloh sy terlepas sudahh..x merasa sebenir GB hukhuk

    ReplyDelete
  12. 123495 voleh tak alah terlepas pandang la nombor tu padahal hari bukak blog gb ni tade rezeki nk dpt sebenir gb hehe

    ReplyDelete
  13. kita photoshop kan no tu boleh :-D hehehehhe........

    ReplyDelete
  14. akak tau gb ada pesan dulu pasal no tu..tp line akk selalu sengal2..kdg2 tk kuar loding no pageviews tu..adoii

    ReplyDelete
  15. aku ada ambik screen-cut, tp bukan nombor itu... boleh dapat hadiah jugak tak?!

    :)

    *aku nak hadiaaaaahh!!! :p

    ReplyDelete
  16. oo..
    katak tu Momor...
    peria tu charanth...

    ReplyDelete
  17. sobbb..sob....
    terlepas peluang lagikah saya

    ReplyDelete
  18. mmg ade ikut nombor tu.. tp td bila buka, dh 123458!!!! sket je terlepas.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. baru saya tahu 123456 utk pageview..
    ingatkan as Member..tu pelik,member baru 800++..awalnya nak capai target 123456 tu..hehehe..

    tapi kak fid,awin rasa awin kot..
    tapi awin PrntScrn lah..
    camne?boleh terima hadiah gak kot..
    :P

    ReplyDelete
  20. siapalayg betuah dpt printscreen tu ya hehe

    ReplyDelete
  21. ntah2 123456 tu GB sndri yg dapat
    hahaha~ tak aci.. mai bagi hadiah kat 123597! ;D

    ReplyDelete
  22. tak perasan nomborlah gb..

    kak ati kot :)

    ReplyDelete
  23. saya...123,678...
    menaik jugak no tuh...
    (4 & 5 dah ilang)
    huhu

    ReplyDelete
  24. camne nak tau kite visitor ke berape..?...
    lagi hampeh.. x tau.. ihikss

    selamat malam Gadis Bunga...

    ReplyDelete
  25. wahhhh...kalau dpt hadiah kan best....tak de rezeki...ahakz

    ReplyDelete
  26. kalau kita diam2x pun orang usik kita jugak kan...

    ReplyDelete
  27. hye awak...kite singgah nih...

    semalam kan kite komen via cik epal...
    tak tau lepas ke tak...ermmm

    selamat pagi GB..

    ReplyDelete
  28. 123811 la plak huhuhuh..

    klu terlepas GB buat plak 23456 ya...

    ReplyDelete
  29. Err...dah lepas? akak pun melepas huhuhu..

    ReplyDelete
  30. Err..dah lepas? akak pun melepas huhhu

    ReplyDelete
  31. grrrr!! mmg geram tau ngan org mcm tu...pernah kena!!! sakitnya lah hati!!!

    ReplyDelete
  32. err...bukan sy yg dpt tuh..

    huuuu

    ReplyDelete
  33. salam..

    selalu bukak, tp terlepas jugak.haha

    ReplyDelete
  34. Saya yg 123456 tu tp takdak bukti..haha.. Saja mengaku ni mana tau GB nk bg hadiah..

    ReplyDelete
  35. sapa la yg malu2 meow tu,nak bgtau dah snap no bertuah tu hehe...boleh beli no ekor ni...:)

    ReplyDelete
  36. tahniah awak...surprise for you..
    http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/04/surprise-buat-pengomen-di-blog.html

    ReplyDelete
  37. Diam.. lebih baik dari berkata2..


    dan diam tak bermakna saya lupakan anda semua..

    hehehe.. ;P

    wah.. siapakah yang bertuah itu..

    ReplyDelete
  38. yupp..betul ckp de engineur..
    Ro3 yg betul..cantekkk gambar tu.

    sy terlepas no tuh..hurmmm

    ReplyDelete
  39. @Kakzakie

    takpelah kak. pengalaman berharga saya ni. :)

    ReplyDelete
  40. @de engineur

    thanks. :)

    i'll reach 100,000 sooner than u think. ;D

    ReplyDelete
  41. @tasekM

    ai bagi flying kiss je lah. mau? :p

    ReplyDelete
  42. @Izni Hafiz Abdul Rashid

    boleh nak buat mcm tu. tapi takut takde yg nak jadik pemenang pulak. kehkeh~

    ReplyDelete
  43. @Daddy Ziyyad

    org mcm tu patut kene rejam je tuh. heheh

    ReplyDelete
  44. @Aku

    aku tak cakap eh...ko yg cakap.... :p

    ReplyDelete
  45. @sheisjaz

    uiii...hanis zalikha pun belum cecah 50k yang oii..hahaha~

    ReplyDelete
  46. @wahida

    tgk depan pijak semut pon tak mati...

    ReplyDelete
  47. @Adry@Daun

    bukti tu yg penting sebab gb nak bawak masuk muzium. heheh

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D