Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, April 19, 2012

Jilo Jilo Seven


Haritu GB dok selak-selak belek-belek fail tempat simpan sijil dari zaman skolah rendah sampailah sekarang. Nak kemaskini kononnya. Pastu ter tenung lama pulak kat sijil SPM dan PMR. Barulah perasan kat sijil kita ada tulis nombor angka giliran.

Motif? Dulu kat entri ni GB ada cakap yang angka giliran GB masa SPM dan PMR adalah 007. Tapi masa tu takde supporting document. Gituuu...ihihihi.

So ni sesaja la konon nak completekan entry blog peribadi yang macam rojak ni.

P/S: Abis mana datang pulak Jilo Jilo Seven tuh? Sini dan sini haaa. Kisahnya dapat emergency call dari Pos Malaysia tapi....jeng jeng jeng~

74 comments:

  1. No k/p lama adik mak bermula dengan 007 (no tengah dirahsiakan atas sebab keselamatan sejagat!) dan berakhir dengan 700! :)

    ReplyDelete
  2. puas fikir mula tadi tu ..jilo tu apa..rupanya zero

    ReplyDelete
  3. beb... tak pasal2 trafik blog mat-jilo2 tu naik.
    kita mintak upah nak..?

    haha.



    .

    ReplyDelete
  4. sanggup bagi bukti bergambar tu hahahaa....


    so, ko ni kiranya heroin filem james bond la eh... hahaha

    ReplyDelete
  5. eh,kaklong tak perasaan pun AG kaklong masa exam dulu...agak nya sama kot,nak p chek lah sat g....heheh

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Hulaamaakk.. 007.. agen rahsia nih.. :)

    ReplyDelete
  7. Wonder....angka giliran mmg sama eh PMR dgn SPM, cuma beza K dan A......
    Ke kebetulan je?

    ReplyDelete
  8. ingatkan apabenda la jilio2 seven..
    rupanya 007

    ReplyDelete
  9. ingtkan nama kedai makan td HAHA


    dah alang-alang tunjuk slip tu..tunjukla resultnya sekali HEHE

    ReplyDelete
  10. @kakcik

    wuiyyooo...lagi dahsyat tu mak! ok, saya kalah. heehee~

    ReplyDelete
  11. @Acik Erna

    jilo tu ilhamnya datang dari blog AKU dan TASEK M tu la acik...hihihi~

    ReplyDelete
  12. @tasekM

    cepat fikir upah apa nak mintak! 2 lawan 1 kompem dia kalah punyer....heheh!

    ReplyDelete
  13. @Aku

    ape lak heroin, hero la...

    ahaha!!

    ReplyDelete
  14. Kakak ingatkan jilo-jilo tu apa bendalah... :)

    ReplyDelete
  15. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    haha. result buruk. tunjuk angka giliran dah lah... :D

    ReplyDelete
  16. @Kakzakie

    akak pun terkene jugak ke? khekehkeh!

    ReplyDelete
  17. ohhhhhhhhh... gadis Bond rupanya..

    gB - gadis Bond

    hiks

    ReplyDelete
  18. Haha... Baru nak tulis, sari dah tulis dulu

    Yupp, kena tuko jadi gadis bond. Hahahh

    ReplyDelete
  19. x sangka no giliran PMR ngan SPM sama....

    ReplyDelete
  20. tak aci! Nak tengok sijil tu penuh, taknak ujung2 sudut gitu..hehe

    ReplyDelete
  21. Tiba-tiba teringat kat Pierce Brosnan... ehehh...

    ReplyDelete
  22. terbaek no tu..mesti gb pilih no kreta pun camni kan...kan...hehe

    ReplyDelete
  23. no james bond bukan macam tu jugak ke? :)

    ReplyDelete
  24. aduhhh..
    tadi gelap mata sat..kerisauan ttg blog kamu memuncak, mujur semuanya okey2.

    dik.. terbaiklah.. kamu dan 007 mmg sesuai.. kak rasa pakwe kamu ke 7 adalah orangnya y akan menjadi suamimu.. hehehhehe

    k.ayu pulak y excited

    ReplyDelete
  25. Wahhhh...lepas ni hang tercalon jadi GADIS BOND lah erk...erk....erk...

    ReplyDelete
  26. ehh dulu masa sekolah kan berebut nak nombor 007 tu tau...rasa bangga kalau dpt nomor tu...

    hai GADISS BOND :)

    ReplyDelete
  27. Makcik bond... hehe

    ReplyDelete
  28. Makcik bond.. cantik gak name tu.. hehe

    ReplyDelete
  29. lepas ni G.B bukan jd GadisBunga lagi..

    dia jadi

    "i'm Gadis..

    Gadis Bond.."

    hullamakkkk!! hahahaha

    ReplyDelete
  30. 007 eh!!!

    Ada seorang tu, kalau saya sebut namanya mesti orang kenal, no kad pengenalahnya betul 007. Disebabkan itu semua kereta yang dia gunakan terutama kereta rasmi dia akan ambik no 7. James bond.

    ReplyDelete
  31. @Sari Yusa Ibrahim

    haha. lain betul bunyik dari gadisbunga kan?

    ReplyDelete
  32. @h4ni3

    kang tukar orang tak cam pulak. ahaha!

    ReplyDelete
  33. @Mama2Q

    result tak gempak. buat malu je tayang. hahaha!

    ReplyDelete
  34. @Citarasa Rinduan

    erkkk~

    abisla saya kak! ex bf saya baru 2 org!

    ReplyDelete
  35. @jeBateja

    daniel craig tengok terus dia resign!

    ReplyDelete
  36. @Akulah.com

    bond fikir 10 kali nak panggil makcik youuu~

    ReplyDelete
  37. @Kunang-Kunang

    saya takleh pakai plet 007 la auntie. hihihi~

    ReplyDelete
  38. wah...GB si wanita james bond..huhu...

    ReplyDelete
  39. jamesbond.... atau jebon(melawak ja) ... hehehehe

    ReplyDelete
  40. @Chik Att

    kalau jebon kene tukar nombor tuh. ahaha!

    ReplyDelete
  41. balik nak tengok nombor angka giliran akk jugak lah
    sijil akk semua enpakwe yang simpankan dalam satu fail, ikut akk hrmmm...nak guna baru cari
    tandanya bersepah lah tu kan?

    ReplyDelete
  42. @kasihibu

    nanti akak share eh angka giliran. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D