Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, April 17, 2012

Haritu GB mimpi. Mimpi dihadiahkan sebijik EOS 60D.



...

Tapi tak nampak pulak sapa yang bagi. Tau-tau aje GB dah pakai mende alah tuh.

Pastu tup tup terjaga! Isk!

GB terfikir time tu mungkin ada hajat nak nembak GB yang tak sampai kot, tu pasal la terbawak sampai ke mimpi. Agak nya la....

Anyway, GB tengah baca 100 things to learn about photography. Banyak jugak tips yang menarik. :D

P/S: Kadang-kadang mimpi kite ni kelakar-kelakar kan? Hihihi~


56 comments:

  1. hye k.GB!

    sorry lm xdtg cni br ada ms nk bw, update..wuu

    wahh mimpi tu best kan kalo btl2 jadi kenyataan..kekeke ;p

    ReplyDelete
  2. GB
    akak mimpi jatuh katil
    tapi
    memang betul akak jatuh katil.
    hahaah

    (apa punya sengal komen akak petang ini...)

    ReplyDelete
  3. Wahhh...kalau dapat tu mau menigau menembak 3 hari tiga malam ye GB...:)

    Hai GB lama Kak Aina tak jengah mai sini...

    ReplyDelete
  4. teringinnya nak ada jugak, walaupun dalam mimpi....

    ReplyDelete
  5. Apahalnya makin hari mak tengok tulisan kat blog GB ni makin cenonet? Mata mak makin rabun ke? :)

    ReplyDelete
  6. insyaallah pasti dpt apa yg dihajati...hehe

    ReplyDelete
  7. ha ahhh,,tak tauuu..ada VIP dtg nak merisik nuh...wakakakka!

    ReplyDelete
  8. Saya termimpi-mimpi nak beli nikon 1, ok ke camera tu? En hubby suh beli dslr je..entahlah..

    ReplyDelete
  9. kan best kalau setiap mimpi yang indah tu boleh jadi kenyataan. hihi :)

    ReplyDelete
  10. mak aihhh x menahan mimpi camera GB nie
    agak2 kalau minat masak , mimpi makan2 jelah yee .. yahoooo :)

    ReplyDelete
  11. mimpi aku tak ada yg kelakar2...
    aku banyak mimpi seram jer...

    mimpi dapat sesuatu...hmmm... dapat rezeki tu...

    ReplyDelete
  12. mungkin ada orang nak masuk meminang kot... :)

    ReplyDelete
  13. mownink awak...

    sibuk gak nak cite mimpi...hehehe

    hari tu kan kita siap mimpi jawab soklan test...

    bangun terpinga2 ingat dah jawab betul2 hahahaa....

    sibbek tak lewat g kelas....ihiksss..

    ReplyDelete
  14. mimpi tu siang hari ke malam hari...kalau malam hari..ada peluang jadi kenyataan hehe...

    ReplyDelete
  15. GB kadang2 kelakar..tapi ada kalanya akan menjadi nyata..

    ReplyDelete
  16. nak mimpi gak .. nak mimpi cam gini...

    ReplyDelete
  17. kdg2 mimpi seram..grrrr..takutt

    ReplyDelete
  18. Kena mula himpun duit supaya mimpi jadi kenyATAaan .... hihi

    ReplyDelete
  19. Org yg bekerja mmg boleh sangat nak beli..
    Org yg tak bekerja mcm akak ni tunggu birthday jer..
    Tpkan..
    Best lg dapat preee....
    Khen????

    ReplyDelete
  20. salam..selamat pagi..

    banyak berfikir tu..sampai terbawak dalam mimpi :)

    ReplyDelete
  21. uncle dapat mimpi pon dah seronok... dah lama uncle tak mimpi tahu..

    ReplyDelete
  22. alang alang nak mimpi, biarlah mimpi canon7D..:P

    ReplyDelete
  23. @Juliet_iRa~"

    kalau jadik nyata mesti lompat sampai bumbung punye. hihihi

    ReplyDelete
  24. @Anash

    tu mimpi jadik nyata tu. tak suke ke? ngeee~

    ReplyDelete
  25. @JunAina

    makan tido mandi sokmo berkepit le jawabnye.

    ReplyDelete
  26. @Nida Mohd

    baca review macam best. tak penah try lagi tapi~

    ReplyDelete
  27. @ieda

    mimpi makan tak tambah kalori kak. hahaha!

    ReplyDelete
  28. @Izni Hafiz Abdul Rashid

    ok. yang ni kene amin lagiiii banyak banyak kali. :D

    ReplyDelete
  29. @Acik Erna

    kalau jadi nyata mesti happy gile acik!

    ReplyDelete
  30. @Ibu n Abah

    kalau cemtu jadi akak lagi best! hahaha!

    ReplyDelete
  31. @Syira Qahira

    tapi motif betul mimpi kamera kan? hahah!

    ReplyDelete
  32. @Daddy Ziyyad

    ni mimpi dihadiahkan dedi. bukan mimpi gi beli. hahaha!

    ReplyDelete
  33. wow.. siapa kasik tuh yer.. hehee..

    mimpi mainan tidur~

    ReplyDelete
  34. @Fatin Mraz

    tak nampak pun sape yg bagi. tup tup dah ketik. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D