Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, April 20, 2012

GB hadiahkan cucu buat hadiah hari lahir untuk Mak

Mak GB yang sambut birthday ke 51 pada 20 April 2012
dan cucu pertamanya, Shifa' yang sambut ulangbulan ke 3 pada 20 April 2012.


Mak cakap, dukung Shifa' ni feeling dia sama macam dukung GB masa baby dulu. Gebu. Comel. Manis... suka senyum.

20 April adalah hari lahir mak. Jadi sempena birthday mak harini, GB hadiahkan Shifa' eh. Terima lah mak. Hihihi.

Ye I know I know. Shifa' bukan GB punya. Adik GB yang punya. Tapi dia kan nanti panggil GB 'mama' juga. Heheh!

*

Ok lah. Back to the point. GB nak ucap Happy Birthday mak. I love you mak. Nanti GB hadiahkan menantu eh. Bila tu tak tau la. Tapi saiz cincin dah ada nih nak buat sampel. Hahah!

P/S: 20 April Tahun Gajah pulak hari lahir sapa kawan-kawan? :D

24 comments:

  1. Hahah....semoga cepat jodoh GB.

    ReplyDelete
  2. kira feeling mama lah GB nie ..
    nie siapa punye bday niee ekkeke ;)

    ReplyDelete
  3. cakap gan mak eppy birthday....

    ReplyDelete
  4. 20 April Tahun Gajah...hari kelahiran Rasulullah S.A.W yang tercinta :)

    hari ni juga hari lahir mak GB yea..selamat ulangtahun buat bonda mu..cute anak tu..nama pun cantik :)

    ReplyDelete
  5. ahhh.! entah kenapa.?! tetiba, nama aku,
    Sepa, bila disebut bunyinya Shifa'...

    hehehe... :p

    *salam hari lahir untuk mak kamu. :)

    ReplyDelete
  6. GB..
    awat tak habaq hari ini hari kelahiran ibu kamu..
    buat ibu yang melahirkan GADIS BUNGA, selamat ulang tahun kelahiran makcik..
    moga sentiasa sejahtera selalu..

    saya doakan anak makcik akan bertemu lelaki yang ke 007 bakal menyinari kehiduapannya hingga akhir hayat nanti..

    Insyallah...

    ReplyDelete
  7. Semoga mak gb dikurniakan kesihatan yg baik ,pjg umur & murah rezeki hdknya.smg gb cpt2 jupe menantu utk mak yea

    ReplyDelete
  8. salam hari lahir buatmu...
    (ke dah lepas?)...

    ReplyDelete
  9. @Aku... bukan birthday dia. tapi maknya. :p

    ReplyDelete
  10. Sepatutnya...TAJUK hadiah kan MENANTU dulu aaaaa.......ahakz

    ReplyDelete
  11. happy birthday mak GB.. :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  12. huhuhu... buat gempak jer... Now GB boleh di panggil Nanny laa yer...

    ReplyDelete
  13. Salam..

    Nanti weding day jgn lupa jemput.. huhu.. Hapy birthday jgk utk ibu GB.. :)

    ReplyDelete
  14. semoga makcik diberi kesihatan yg baik...sabar2 la dgn perangai GB tu ya heheh

    ReplyDelete
  15. ucap hepi befday utk mak n kasi cium sedas utk aku boleh..?

    .

    ReplyDelete
  16. Semoga GB benar2 menghadiahkan seorang menantu buat mak GB. Aminnn....

    ReplyDelete
  17. happy birthday to makckik :)

    semoga sihat selalu dan sabarlah menanti tuan putera menyunting si gadis bunga ;)

    ReplyDelete
  18. Owh selamat hari jadi makcik! MOga cepat2 la makcik dapat hadiah dari GB tu...

    ReplyDelete
  19. HAPPY BIRTHDAY! Sorry for the delay :[

    ReplyDelete
  20. happy bday macik semoga menjadi nenek yang cemerlang gemilang terbilang

    ReplyDelete