Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, March 22, 2012

Semalam yang hangat


Mana tak hangat, kene jawab soalan panas yang bertubi-tubi. Sendiri bukak segmen, sendiri cari penyakit ye. Tapi GB tak serik. Heheh.

*

Mana tak hangat, tengah ada isu besar kat opis ni. Semua orang salah faham dengan semua orang. Bos marah-marah last week, this week dia bagi silent treatment. Wah...better dia marah-marah lah rasanya. Heheh.

*

Mana tak hangat, air cond kete GB lak buat hal. Panas udah gaya dok dalam sauna dah. Better pulak off air cond dan bukak tingkap je. Tak nyempat nak gi cek lagi.

*

Mana tak hangat, memang hangat pun! ;D

P/S: Ah manusia. Hangat pun bising. Sejuk pun bising. Bersyukur yang lebih wajar. Dan tetibe GB nak bersastera? Demam kot? Heheh~

29 comments:

  1. hangat-hangat lama-lama jadi hangit. hihi :)

    ReplyDelete
  2. GB,apsal semua org salah faham dgn semua org?hihi.

    ReplyDelete
  3. demam sastera nampaknya....moga salah faham akan terungkai :)

    ReplyDelete
  4. jgn hangat smpi terbakar udah le..hehe

    ReplyDelete
  5. jangan jadi LYENA HANGAT sudah!
    heheheh!

    ReplyDelete
  6. Hangat-hangat taik ayam??

    lariiiiiiiii....!

    ReplyDelete
  7. GB..cuba cek ..panas tak ..kalau naik tempt..tu betul la demama..he he

    ReplyDelete
  8. Orang yang biasa bising, kalau dia buat diam, memang akan menjadi tanda tanya pada semua orang.. Memang better dia bising pun... hahaha...

    Asyik bersungut je kan.. Mehh nak jahit sikit mulut tu.. hehe...

    ReplyDelete
  9. laa bdn sendiri pula yg hangat...

    Gb aritu mlm akak sempat mkn kat restoran Wak Lan kat Bgan lalang,boleh tahan ramai orang tapi..

    ReplyDelete
  10. This BnW image look classic!

    Also looks like an interrogation room., scary.

    ReplyDelete
  11. ok la tu..jimat skit kos kat office tu klu tak pasang aircond..huhu

    ReplyDelete
  12. Untung le dapat menikmati SAUNA FREE....leh joint....ahakz,,,??

    ReplyDelete
  13. hangat ya, kita pekena cendoi dulu !!!

    ReplyDelete
  14. As salam GB,

    Yang penting kamu sentiasa 'hangat' dari yang biasa! Semoga ceria2 selalu! :)

    Nak jenguk entry soalan yg hangat yg dah terlepas tu pulak ;)

    ReplyDelete
  15. Ramalan kaji cuaca mengatakan sepanjang minggu ini...memang hangattttt!!
    hahahaaa

    ReplyDelete
  16. aku badan hangat.
    tapi.
    hidung pulak tersumbat.

    nk buka air-cind tak kena.

    heh.


    .

    ReplyDelete
  17. Malam yang 'hangat' lak mcm ne tu? Heheheheh!

    ReplyDelete
  18. keta takde akon mmg hangat
    kalau hujan lg hangatkan..hik3

    ReplyDelete
  19. itu oke kalo tingkap oke..kalau rosak..huhuu..bertambah hangat... maklum power window sy rosak...huhuhu

    ReplyDelete
  20. berani lah u expose to the heat ;)
    how come marah better than silent treatment. i think my children also rasa gitu. penat nak marah, diam kan aje. they pun kab penat dengar nags. tapi jadi gelisah pulak bila mum mogok, jadi cold. bising salah, diam pun salah :D

    ReplyDelete
  21. uncle bersastera bila tension!

    ReplyDelete
  22. sekarang mmg musim hangat...malam tadi je hujan kat sini...tapi tido berpeluh jgak...hehehe...cumel sangat pic ni

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D