Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, March 30, 2012

Klik? Tak klik? Klik? Tak klik?

Cleome speciosa, snapped 6 years ago at Bukit Larut

Kisahnya:

GB nak book tiket gi Siem Reap. Murah. Tapi sorang.

Takde ploblem pun kalo sorang sebenarnya. Tapi berdua kan lebih syok?

(Tetibe. Heh~)

Sudahnya tak jadi book dulu. Jumpa geng kang baru book balik.

Tapi kalau tak jumpa jugak wa redah je lah!

P/S: Zaman sekarang ni ada lagi ke yang main tengok-tengok bumbung kalau rindu-rinduan? Tengok bumbung kete aci tak? Ihiks!

22 comments:

  1. GB..susah jugak nak tengok bumbong sekarang ni..sebab dibando tu kebanyakan rumah tingkat atas je yang ada bumbong ye tak..
    teringat lak zaman acik dulu ada orang setiap hari lalu depan quaters nak tengok bumbong rumah yang acik tinggal..he he..

    ReplyDelete
  2. teringat lak dulu2 pnah teman member tengok bumbung umah pakwe dia, hahaha

    ReplyDelete
  3. hubby akak dulu tgk bumbung rumah jadi dah..haha..

    lawo la munga tu..lama dah yer peram gambo ni..

    bukit larut tu org kata sentiasa hujan..tol ke?..walo dekat dgn kg belah mak tapi akk tk penah naik atas tu..mak panggil bukit maxwell, kat taiping kan..sedap2 borak karang kat tempat lain plak kut..heheh

    ReplyDelete
  4. zaman dolu oke kot tk nmpak org nmpak
    bumbung pun jadilah...

    zaman skrg tk dpt bual dpt tengok fb wall pun oke agaknya lah... :)

    ReplyDelete
  5. zaman skrg klu rindu stalk je FB si dia..hehehe

    ps : boleh tolong 'like' sesuatu tak? :-)

    ReplyDelete
  6. kalau lebih dr seorg pegi bejln lagi best kot....
    sbb ada kwn2...
    tapi kalau nak kelainan...yeap..
    nak jln sensorang pun ok...

    just my 2 piece of opinion
    (sambbil jenguk bumbung jiran sebelah...ooo ade lagi bumbung itu...)

    ReplyDelete
  7. owh....baik pergi. mmg seronok la GB
    huhuhu passport dah nk due dah

    ReplyDelete
  8. rindu ke siapa tu..?

    cer cakap.



    .

    ReplyDelete
  9. oit!!!

    jangan pergi sebelum kita orang tau!!
    sila ikut turn!!
    :)

    ReplyDelete
  10. bukan ke kalau klik esok-esok harganya dah lain?

    ReplyDelete
  11. kalau dulu, asal lalu rumah dia je, mesti tengok...harap2 dia nampak kita lalu...
    dpt tengok rumah pun jadi.


    nasib baik dah jadi suami ;)

    ReplyDelete
  12. gaya cool terNow, rindu2an jengah profile picture ... [ehhh, kisah betul ni ekekeke]

    ReplyDelete
  13. tengok bumbung opis ke rumah? I kalau rindu ai...er...malulah...sambil tutup muka

    ReplyDelete
  14. papepun..hasil tu menarik even 6 mth ago...

    ReplyDelete
  15. 122023...
    belom 123456 laaagi!!!

    ReplyDelete
  16. Cantik bunga ni, buka macam bunga api. Apa nama tempatan dia ya?

    ReplyDelete
  17. GB,

    book je tiket ke Siem Reap tu.. tak de apa2 la sorang2 pun.. saya ok je sorang2, fatt ok je sorang2. hehe

    ReplyDelete
  18. x leh lagi nak klik tiket raya..huhu..mahai..

    ReplyDelete
  19. Eh..munge tewww.
    GB ingt tak? hehehe~

    Ok je kalau p sorang pun, tp kalau berteman lg baik kan????

    ReplyDelete
  20. takpe rindu byk2 nanti orang tu kol kamu yeaa.. ..

    klu dah start tengok bumbung rumah tu dah tahap rindu dendam tu
    klu tgk bumbung kete tu sipi2 hehehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D