Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, March 9, 2012

Kesimpulan segmen Mari Bertanya



Rasa pelik pulak bila tengok perkataan 'segmen' kat belog GB ni. Heheh, sekali sekala kan. Anyway, Terima kasih kepada yang bertanya.

Antara soalan faveret yang ditanya kawan-kawan adalah pasal personal, bab chenta, photography dan soalan-soalan general. Banyak jugak soalan pasal kawin-kawin lah. Amvoiii...suke ek? Yang tanya pasal makan pun ada.

Tapi takde yang tanye resepi ek? Isk isk.... *nasib baik!

*

Untuk itu GB akan jawab soalan-soalan kawan-kawan dalam empat entri, bermula dari entri lepas yang ini. Dah jawab karang GB roger eh~

P/S: Ni soalan general kepada kawan-kawan. Kepada yang tak kenal GB dan tak pernah jumpa, based on blog sahaja...agak-agak korang umur GB ni berapa? Dan kenapakah korang teka begitu? Heheheh~ :D

51 comments:

  1. Kakak dah tahu sebab kan GB dah berithau masa kita jumpa dulu hihi...

    ReplyDelete
  2. Nak mak tolong jawabkan bagi pihak kawan2? :)

    ReplyDelete
  3. word GB tuh reminds me tuh gazerbeam...hahaa..
    watak lam the incredibles!

    ReplyDelete
  4. yang pastinya lebih muda dari uncle ..

    ReplyDelete
  5. GB ni msti muda lg ~~
    hehe =D tapi sea_lavender lagi muda la kn?? heeee

    ReplyDelete
  6. aikk..punyea banyak soklan..kenapa ada empat segmenje?..

    (ni pun soalan ni GB)..hahaha

    ReplyDelete
  7. X sure la Gb,tapi umur tak penting yg penting jiwa muda..heheh

    ReplyDelete
  8. muda dr sy.. awal 30an dalam 31/32..

    sebab? hehhee.. org yang dah mencecah 30an je yang risau tak berteman..

    betul tak tekaan i?

    ReplyDelete
  9. umur GB dlm 31/32 sbb sy pasti sgt yg GB hny muda setahun dua dr sy hiks

    ReplyDelete
  10. saya rasa umur gb mungkin 28 -29
    alasan meneka sebegitu, entah. main hentam je. hihi

    ReplyDelete
  11. ko ni kira paras-paras adik aku jer ni...

    ReplyDelete
  12. i sangat konfiden jawapan umur sangat lari dari sebenar tapi larian yang menggembirakan ;)
    kat bawah post ni..i ternampak gambar cantek..kerepek bayam :D

    (: ummi5

    ReplyDelete
  13. 19 tahun beza umur kita. Masa saya dah sambung belajar ke US GB baru lahir .... hehehe

    ReplyDelete
  14. @Kakzakie

    hihihi~

    saya mmg ada bagitau dulu ek? ngeee~

    ReplyDelete
  15. @azam

    maksudnye 26 tu dah berumur jugak lah ye? :D

    ReplyDelete
  16. @Tihara

    huhu. agaknye kenapa 32? :D

    ReplyDelete
  17. @kakcik

    ala mak..segan pulak saye. hihi~

    ReplyDelete
  18. @Fatin Mraz

    ala..

    citer tu pun saya tak tgk lagi. :D

    ReplyDelete
  19. @al-lavendari

    saya syak uncle ni sama umur dgn ayah saya. :D

    ReplyDelete
  20. @sea_lavender

    ye. rasanya awak lagi muda. muda banyak kot? :D

    ReplyDelete
  21. @Queen

    aha. soalan yg bagus.

    next entri kite ceciter. heheh~

    ReplyDelete
  22. @Ladysirna FA

    tapi ada jugak org yg taken aback bila tau umur sebeno kite. :D

    ReplyDelete
  23. @farmys

    saya nampak sgt obvious risaunye ye? hihi~

    ReplyDelete
  24. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    saya tahu rina cuma tua 1-2 tahun je dari saya. heheh~

    ReplyDelete
  25. @Anonymous

    mm..

    kerepek bayam.
    lama tak buat. :D

    rasa mcm nak buat surprise lah. heheh.

    ramai juga jawab lari, tapi lari sikit je lah. i pasrah je. hahaha!

    ReplyDelete
  26. @Yunus Badawi

    ooo...yb lagi tua dari en me lah ye? heheh tetibe~

    ReplyDelete
  27. rasanya dalam 28 kot....tp sure lebih sgt muda dr akak,

    ReplyDelete
  28. kalau betul GB nasi kasi apa kt JS..hehe..blh minta hadiah....wakakakka


    JS teka 30 tahun...sbb GB mesti lebih muda dar JS...hihi

    ReplyDelete
  29. jat rasa belum msuk 30 kot.dlm 27-29.hihi

    ReplyDelete
  30. umur hanya angka....

    nampak sgt tak menjawab soalan haha

    ReplyDelete
  31. macam retiss la...ahkak jeles oke...tak kisahlah berapa pun umur GB,saya 30...saya anggap Gb muda dr saya :)

    ReplyDelete
  32. Salam gadisBunga,

    Dalam 20an kot.....nampak gB macam baya adik Kak Ros ja.....

    ReplyDelete
  33. Saya 30 tahun ni, rasa GB 32 kot tahun ni.
    Kenapa?
    Feeling GB macam kakak-kakak saya gitu :)

    ReplyDelete
  34. Dah pandai ngorat lom..?

    Kalau belom pandai ngorat, maknanya masih kanak2 ribena lagi la...

    hahahaha...

    Orang tua je yang pandai ngorat2 ni... kehkehkeh....

    ReplyDelete
  35. Al-Quran Pembimbing Ummah : http://mylovelavender.blogspot.com/2012/03/al-quran-pembimbing-ummah.html

    ReplyDelete
  36. hehehe.. kita tunggu semua jwpn.. mesti menarik..

    ReplyDelete
  37. saya rasa GB baru 17 tahun.


    ekekekekekekkee

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D