Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, March 6, 2012

3.01170348



Itu tukaran USD ke MYR yang GB tengok harini. Last time tengok 3.3. Dulu 3.8.

Uish.

Boleh lah shopping lebih sikit! Lalala!!!!

P/S: Shopping lesen software je pong! Hahaha!

56 comments:

  1. bagi mek tiada bezanya..hahahhaa

    ReplyDelete
  2. GB kat emerika ke ni? Mak tak tahu ponggg... :)

    ReplyDelete
  3. :)hehehe...duit kita dah mahal skit

    ReplyDelete
  4. going to drop, drop, drop. i can recommend u hear someone's analysis.

    ReplyDelete
  5. Bila US dollar jatuh SGD pun sama GB... bolehlah shopping ke selatan

    ReplyDelete
  6. semoga uncle Tony buat penerbangan ke Amerika pulak lepas ni ! haha

    ReplyDelete
  7. wahh GB dah lepas ke US...cHAIyOKK :)

    ReplyDelete
  8. wah skang dah shopping guna USD tuu..

    ReplyDelete
  9. makin drop wang US ya..drop pun rasa sama je kat sini...huhu

    ReplyDelete
  10. wahh kemain shopping usd hehe =)

    ReplyDelete
  11. cheit...ingtkn nk soping kasut ka..baju ka..boleh tumpang 2 kaki ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. Nak shopping kat Johor Outlet je..

    ReplyDelete
  13. :)

    kehkehkeh aku masih tak faham.

    nombor apakah itu??

    ReplyDelete
  14. teringin jugak nak beli satu software tu..
    USD 99.. huhuuu~ kalau USD 9.90, dah lama masuk nomor kad keledit..

    ReplyDelete
  15. tengok GB yang seronok sangat acik ingatkan nak shoppin henbeg ngan kasut bagai..he he

    ReplyDelete
  16. Meh banje Aspen meh meh meh.....Muara pun jadilerrrr...takkan lalu dpn umah jeeee ;-P

    ReplyDelete
  17. lesen software?waa software apa GB?

    ReplyDelete
  18. hari tu masa 2.90, Pakcik terlambat beli pula ...

    moga2 ia turunlah lagi hendaknya ...

    ReplyDelete
  19. halamak .. bagi yang earn income dalam USD, memang low esteem sikit kali ini.

    ReplyDelete
  20. Moga selamat pergi dan selamat kembali...

    ReplyDelete
  21. @Queen

    kalau nak beli dalam usd mmg terasa bezanya nik~

    ReplyDelete
  22. @kakcik

    takkkk....kat tnah air terchenta ni jugak mak. :D

    ReplyDelete
  23. @azam

    kene rajin tgk exchange rate kan?

    ReplyDelete
  24. @ummi5

    oh cool! banyak mende nak beli nih! heheh~

    ReplyDelete
  25. @Kakzakie

    lebih murah dari soping kat melesia kan?

    ReplyDelete
  26. @Anaa

    in most cases lebih untung kak...

    ReplyDelete
  27. @Elyn

    tgk software pun boleh meleleh ayaq liuq! hahaha!

    ReplyDelete
  28. @mama ju,

    kalau bawak usd untung la shopping kat situ. :D

    ReplyDelete
  29. @h4ni3

    yg rege usd39 tu pun liat lagi nak masuk nombor kad. huhuhu~

    ReplyDelete
  30. @Acik Erna

    hahah taklah...henbeg tu mungkin tapi kasut mcm susah sikit. kaki tak sama macam org lain. heheh

    ReplyDelete
  31. @Azizan Zolkipli

    itu la...harap boleh turun lagi. banyak beza tu.

    ReplyDelete
  32. @azieazah

    amin...

    rasa mcm betul2 nak terbang ke sana je kak!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D