Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, February 20, 2012

Update sambil berlari


Salam kawan-kawan. GB tak sempat nak jenguk tanya kabo semua. Dah paras hidung nih!

Anyway, walau bizi tapi GB perasan ada member lama dah datang balik komen-komen. Dan juga ada member bertanya hal rahsia kat GB heheh. Nanti GB jawab eh.

Happy birthday kat uncle Lavendari yang kalau GB nampak dia tulis perkataan 'bedebah' mesti GB akan gelak macam nak rak. Kelasss uncle! Semoga uncle terus sihat.

Ok. Babai!

P/S: Lupa nak kabo. Last Saturday misi GB nak tembak sunrise tak berjaya sebab hujan. Bangun pagi, kuar kul 5.15 pagi, sampai-sampai...hujannnn.... Next time!

22 comments:

  1. aku nak try ambik gambo mentari gak la...

    ReplyDelete
  2. oi 5.15 tu org tgh mimpi bersanding lagi la.haha

    ReplyDelete
  3. awalnya nk ambik gambar ...huhu...tengah sedap tidur lg ni...

    ReplyDelete
  4. wow Gb tengh busy pn sempat lg updet..akk ni dah mcm kena virus, tk de mod nak updet..huk3 :)

    ReplyDelete
  5. kak sibuk gak, tapi gatai nak update gak

    happy birthday bt uncle..

    hehehhehe

    PS: mmg skrang musim hujannn

    ReplyDelete
  6. Assalam GB..alhamdulillah berlari pun masih ada khabar dari GB tu yang penting..

    ReplyDelete
  7. Best kalau dpt shoot sunrise kt pantai

    ReplyDelete
  8. mcm kenal tempat ni, adakah ia terletak di sunway piramid GB. hehehehe....

    takpe next time dtg amik sunrise sis.

    ReplyDelete
  9. 5.15...hantu tgh tukau shift tu....ahakz.....ahakz

    ReplyDelete
  10. owh, mungkin member lama yang dimaksudkan tu adalah iAwani. Oh. Mungkin bukan.. Tak sedar, rupanya dah setahun kami tak ke mari. Kali terakhir adalah Februari 2011.

    ReplyDelete
  11. tajuk menarek habes...

    sianGB..busy rupanya..maaf kalau emailnik mengganggu.. =p

    kelasssss baca tajuk GB.. tetiba mek pun rasa mengah..ape celoppp?

    ReplyDelete
  12. baca pun sambil berlari ni kihkihkih~~

    ReplyDelete
  13. Kalau dah namanya blogger tegar sibuk dah sampai ke hidung pun sempat juga update w/p sikit .... hehehe

    Cayalah GB!!!

    ReplyDelete
  14. nak suruh amik gambo aku..tapi aku x macam matahari. aku macam bulan..

    ReplyDelete
  15. saya bca sambil belari haha waa sunrise meme best

    ReplyDelete
  16. amboi..terer nye sambil berlari pun boleh update belog..haha..lucu tau GB ni..

    ReplyDelete
  17. dh ada bbrp entri GB yg sy terlepas rupanya..sy pon bizi sket skang..jarang online..biasanya pantang nmpk GB post entri baru lajuuu je nak terjah

    ReplyDelete
  18. gB, suatu hari nanti akak nak ikut gB kejo matahari jugakk.. boleh? :)

    ReplyDelete
  19. heibat nya boleh update sambil berlari..

    thanks drop komen kat blog mekchu :D

    ReplyDelete
  20. ye le tuu,.. kalau akak 5.30 pagi lebih baik tarik selimut,.. lpas subuh tdo balik kalau x keje.. bab birthday tu, selamat hari lahir gak buat blogger tu.. lavendari.. kekadang ada gak terjah ke situ,.. tahniah

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D