Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 29, 2012

Semalam GB terjaga dari tidur dan terus mencatat impian dalam henfon


Antara benda pelik yang GB suka sekarang ni adalah tidur dengan henpon di sisi. Siyesli GB bukan dalam musim menantikan SMS atau call-in dari sape-sape pun. Tapi GB ada tabiat suka tengok jam kalau terjaga tengah malam. Senang sikit nak bajet berapa jam lagi boleh golek-golek atas katil tuh. Mungkin sebab tu kot...

Anyway. Semalam GB terjaga lagi. Boleh boleh tetiba terasa macam nak duduk kat 1st class seat MAS. Terus tulis dalam to-do-list kat henpon.

Cemana boleh terfikir macam tu ek? Entah. Tetibe je. Heheh.

P/S: Tapi last-last end up tak boleh tido dah sampai ke Subuh. Golek-golek je laaa... :D

42 comments:

  1. aku pun suka tido dgn henpon disisi. betuii, senang nak tengok jam.

    ReplyDelete
  2. sama...suka tido dengan henfon di sisi...dah kat bilik takde jam...hahaha.

    ReplyDelete
  3. and we're one and the same! my hp is always beside me as for me it's so very easily for myself to check what's time right now. sebab fungsi hp bukanlah untuk sms-an dan internetan slalu. hehe apa yang difikir kekadang boleh jadi kenyataan :)

    ReplyDelete
  4. aduhai dik..banyak perangai betul manusia ni..
    cop!!! kita sama dik, bukan nak tunggu sms ke telefon sesiapa, tp nak tengok jam kalau terjaga, boleh bajet tido balik ;p

    tp terbabas jugak hehehehe...(,")

    ReplyDelete
  5. Macam nak terbang lagi je tu. :)

    ReplyDelete
  6. amboi tak menahan 1st class
    memang kelassss
    hehe

    ReplyDelete
  7. hehe~akhirnya tak dpt tidur dgn lena..

    js pun suka hp ada seblh jadi tukang kejut dr tidur...hehe

    ReplyDelete
  8. mimpi?? semoga menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  9. saya tak suka tgk henfon masa tido, sebab boleh menggangu kualiti tidur saya.saya perlukan 12 jam tido yg nyenyak. ~haha

    ReplyDelete
  10. Kakak percaya GB boleh capai mimpi itu... cepat selagi single boleh buat action takperlu minta izin. Mak-ayah mesti ok punya...

    ReplyDelete
  11. sy mmg kena tido dgn henpon di sisi sbb syalah alarm utk seme org..kalau sy x bangun habislah seme org pon x bgn

    ReplyDelete
  12. hp kat tepi telinga?? wajib...sebab set alarm..takut miss subuh =)

    ReplyDelete
  13. Laaa ... KC Pulak mmg tiap2 hari tido dgn henfon bwh bantal. kalau tidak, mau tak terjaga on time esok pagi.

    ReplyDelete
  14. GB

    even hubby tido sblh..hp x pernah berenggang..agaknya dah jadi tabiat sejak dulu..

    kelas 1?

    jom kumpul duit jjcm macam dr singa jugak..hehehe

    ReplyDelete
  15. cm garu kepala yg tak gatal.....

    ReplyDelete
  16. Salam.
    Golek2 lepas tu tahjud, ah syahdu.

    ReplyDelete
  17. kak ati mmg tido dgn hp
    selain hubby dan syahmi :)

    sbb hp tu lah jam lonceng..hehe

    ReplyDelete
  18. sama, akak pun, hp bawah bantal.. kalau lupa jer harus subuh gajah.. huhu..

    kalau mimpi pun kan gB, kalau terjaga jer catat apa mimpi tu tau..

    ReplyDelete
  19. @Rtp Farra Arisha

    hah. kdg2 yg terlintas tu boleh lupa kemudia. tu pasal terus catatkan.

    ReplyDelete
  20. @kasihibu

    saya selalu mcm tu jugak! mula la kelam kabut pastu! hahaha!

    ReplyDelete
  21. @kakcik

    mmg nak. tapi kalau dapat 1st class alngkah best. heheh

    ReplyDelete
  22. @Nieda

    nanti bunyi alarm terus press stop sendiri. haha!

    ReplyDelete
  23. @Lya Colours

    kaki berangan ni mmg suka bawak sampai ke tido. kehkeh!

    ReplyDelete
  24. @jemarisuri

    terlebih segar. mungkin sbb tido awal kot.

    ReplyDelete
  25. @Kakzakie

    kalau dgn mak ayah mintak izin nak gi terbang je. kelas apa pun depa tak kisah. heheh!

    ReplyDelete
  26. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    kalau set kuat gile agak2 bangun sendiri tak semua org?

    ReplyDelete
  27. @Cikgu Ma

    kite biasanya taruk kat seberang katil. heheh

    ReplyDelete
  28. @kakchik@ella

    tapi saya tak dgr tau kalau taruk bawah bantal..

    ReplyDelete
  29. @Ati Masrif

    kalau zaman dulu jam loceng beso gedabak! heheh!

    ReplyDelete
  30. @Anaa

    betul la kak.

    saya selalu lupa mimpi saya. duh~

    ReplyDelete
  31. duduk first class tak ramai kawan.... siliyes

    ReplyDelete
  32. @Yunus Badawi

    ala. duduk kelas ekonomi pun memasing buat hal sendiri jugak. heheh~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D