Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, February 21, 2012

Pilih satu



Pilih satu:
  1. No electricity
  2. No water
  3. No car
  4. No money
  5. No phones
  6. No internet
P/S: Dipilih dipilih!

36 comments:

  1. no internet bole tahan lagi..tapi kalau no phones boleh meroyan jugak laa..kat sini salu takdek air..hisssshhhhh

    ReplyDelete
  2. cik ina pilih no 3, sebab memang tak de pun jadi tak kisah : )

    ReplyDelete
  3. biar semua takde, asalkan jgn
    no money....
    apa pun tak boleh...

    terus fengsan...
    sebab semua benda tak boleh pakai, bil pun tak boleh bayar ;)

    ReplyDelete
  4. akak pilh no 6..tengah belajar nak hidup tanpanya..

    no 2 paling penting..perkara asas. yang lain donia saja.. :)

    ReplyDelete
  5. Jika no electricity, automatic internet dan phone pun boleh jadi takda gak.

    So I nak semua ada!

    ReplyDelete
  6. takde phone takpe.. sbb internet kan ada.. kalu nak bg pesanan.. bg lah emel ku, kat fb ke ngeh.

    ReplyDelete
  7. No car tu mungkin boleh naik motorsikal! :)

    ReplyDelete
  8. No electricity-bila black out, tak tahan panas..
    No water-huhu..nak mandi, nak masak, nak minum..
    No car-oke lagi, ada public transport
    No money-huuu..ini yang x leh..sbb ini punca kpd pilihan jawapan kt sini, dgn duit utk byr bil elektrik
    + air, byr kete, byr bil tepon n internet..
    No phones-oke lagi
    No internet-oke lagi

    ReplyDelete
  9. Salam.
    Tak boleh nak pilih sebab semua 'no'.
    Lagipun semuanya amat penting di zaman ini.

    TQ

    ReplyDelete
  10. Salam gadisBunga,

    Zaman la ni semuanya kena ada,semuanya penting sangat..terutama sekali duit.....tak dak yang satu ni apa pun tak boleh he.he.he....

    ReplyDelete
  11. no car please...hehe

    *sebab mmg x reti drive...fuh,sib baek ada pilihan yg ini.. :)

    ReplyDelete
  12. oooooo...
    semua i kenot...
    I kent kalau semuanya takder...
    pilih yg ini.. hendak yg ini...
    kenot... kenot..

    ReplyDelete
  13. bila kita tiada no 4, automatik kita tiada no 1,2 3,5 dan 6...

    ReplyDelete
  14. no car~ heee da bese je.. gne public transports je la.. syukur kurniaan Allah..

    ReplyDelete
  15. No Internet - muktamad......ahakz

    ReplyDelete
  16. ..kalau kami pula..no internet, maknanya no life! Our life now 100% bergantung pada internet.

    water, swim pool ada. No electricity, pinja karan ruma sebelah. No phones, public phone standby! Jangan saja no internet.

    ReplyDelete
  17. GB ..kita rasa no water ngn no electric la.. klu tade smua tu ssh nk masak nk mandi.. heheh yang lain2 tu boleh tahan lagi

    ReplyDelete
  18. No water!sebab saya cepat haus!huhu...

    ReplyDelete
  19. hahah semua kat ats tuh sangat penting laa ni....

    huaa xnak pilih ;p

    ReplyDelete
  20. Pilih: ambil gambar sunset!

    Great work there!

    ReplyDelete
  21. sejak dah ada anak ni..takde no.5 okay..masa hp rosak harituh..rasa aman je hidup takde hp..hahaha..tapi tetap perlu phone..cuma bukan phone saya...

    takde car punokay... boleh jalan kaki..eksesais...bas banyak..train ada.. =)

    no internet pun okay..cuma mula2 mungkingelisah..

    waahh..nampaknya saya begitu okay..haha

    ReplyDelete
  22. no internet pun ok tapi mesti bosan je..hehehee

    ReplyDelete
  23. nak nyanyi...

    Air pasang dalam,
    surut pukul 5,
    nyonya bangun pagi,
    siram pokok munger...

    ReplyDelete
  24. paling kurang risiko, takde internet lah kot. kena balik semula ke zaman tengok tv/dengar radio/dengar MP3 hehehe ... yang lain2 tu Pakcik tak sanggup, keperluan yang sangat penting tu semua ...

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum...

    Erk .. Takmo pilih boleh tak? Thehehe .. Kalau kena pilih gak .. Hmm .. Pilih yg phone kot .. sebab tak brapa nak penting .. Errr .. yeke ? Hmmmm

    ReplyDelete
  26. akak can do with no car.. lrt ada.. hehe..

    ReplyDelete
  27. No phone..ehem!
    hai GB, cantiknyaaa dia (gambar juga )

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D