Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, February 26, 2012

Feeling kabus

Pagi yang berkabus

OK. GB demam. Mohon simpati kawan-kawan. Heheh.

Tapi. sekarang ni GB di opis. Huh! Takpelah. As long as tak payah berlari-larian dalam opis, GB ok je. Kejap lagi balik lah.

Dan semalam cik purple pun demam gak. Tayar dia pancit. Kesian kat GB sebab takleh pegi tempat rahsia untuk tembak sunset...

Dan....kat tempat GB semalam kabus pagi sangat tebal. Feeling Cameron Highlands and Kundasang je. Pagi ni pun kabus tebal. Tempat kawan-kawan macam mana?

P/S: GB tengok kat blog list. Ada yang missing kat situ. Rindu lah. Kene rombak bloglist nampaknya. :D

22 comments:

  1. get well soon GB!
    keja jugak? jaga kesihatan sama kay!
    jangan malas makan obat..hehe

    ReplyDelete
  2. Kat tempat aku dah lama tak ada kabus. Kalau ada pun, kabus tak sihat.... asap industri, kabus yang berbau bahan kimia.... ceh.

    ReplyDelete
  3. semuga gb cepat sembuh eks :)

    org kata, kabus itu tanda nak kemarau..

    nice shoot..scenery betul, jd teringat mcm deejavu...aihh, tk reti nk explain cane tah :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh hensem lah gamabr tu GB....mcm kat SWISS waktu2 summer....ahakz

    ReplyDelete
  5. mesti sejuk kan kabus tebal camtu ..hehe..

    feeling2 kt cameron @ kundasang mmg terbaek...kihkih

    ReplyDelete
  6. kalau kat kg selalu kabus mcm ni..best!! cakap berasap mulut..hehe

    ReplyDelete
  7. Ntah kenapa Kak Azie boleh rabun. Dah terlepas, baru perasan tentang pencarian pageview ke 111111 tuh. Adehhhh... terlepas!

    ReplyDelete
  8. Hujung April nanti mak nak ke KK, nak ikut? :)

    ReplyDelete
  9. get well soon kak GB. :"D

    Penang pun kabus kalau hujan dari malam sampai pagi. suka sangaat. nak nak, skrg dah masuk musim sakura kat sini. cantik ooh :)

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh.....

    wah kabus sgt menarik tu....mesti suasana sejuk.

    ReplyDelete
  11. adikku,,,,,
    moga cepat sembuh ya

    PS: sini panas..

    ReplyDelete
  12. dah macam tak de lagi kabus di penang ni...huu...

    ..rindu cameron..

    ReplyDelete
  13. demam ke GB
    perubahan cuaca kot

    ReplyDelete
  14. take care GB.. semoga cepat sembuh.. kat tempat akak takde kabus pagi2.. tapi pukul 7.30 pun masih gelap lagi..

    ReplyDelete
  15. makan ubat dan tidooo
    semoga cepat sembuh!

    ReplyDelete
  16. kadang kabus..kadang jerebu.. huhu..hidup di key el..

    ReplyDelete
  17. GB, cepat sembuh ya!
    kesian dia, takde orang jaga, takpe kita kirimkan doa ok?

    ReplyDelete
  18. umah akak kat ujung dunia kat semenyih, tepi utan.. selalu berkabus kat bukit bukau tu..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D