Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, February 9, 2012

Bulan madu di awan biru...



Sementara tengah musim bulan nampak luscious di langit, kite snap puas-puas! Stop kete di tepi jalan dalam gelap, cari port baekkkk punye. Cuma bezanya kali ini GB tak terkantoi macam dalam entri ini! Hehehe!

P/S: ...tiada yang mengganggu.....ewahhh!


32 comments:

  1. cantik kan bulan..kelmarin wani pun tgk..indahnya cipaan Allah :)

    ReplyDelete
  2. hati gembira melihat bulan purnama memancarkan...

    ReplyDelete
  3. Mak masih gagal merakam gambar bulan penuh itu. :(

    ReplyDelete
  4. msh blm menjadi ambil gambar bulan maybe lens kot...hehe

    ReplyDelete
  5. walau dimana kita berada - kita melihat bulan yang sama ;)

    ReplyDelete
  6. Untuk kesan lebih dramatik, U should off lampu keta U tu. So lampu jalan memberi kesan lebih romantik pula. hehehe

    Kak Azie nampak 2 kali cahaya bulan terang ke tingkap bilik, tapi malas nak bangun snap..

    Nanti I should try!

    ReplyDelete
  7. badan tak bertukar ke serigala jadian ke tenung bulan lama-lama gitu? hahaha

    ReplyDelete
  8. ha'ah..sekarang ni bulan terang dan penuh..suka tetunjuk kt zikry dan ajar dia sebut moon

    ReplyDelete
  9. malam kelmarin pun akak nampak bulan terang masa dok rehat2 memalam kat luar rumah...sungguh cantik..

    ReplyDelete
  10. bulan madu di awan malam gitu..mmg bulan penuh sekarang ni..Subhanallah! Indah tak terucap :)

    ReplyDelete
  11. hahahah..ai melangut tepi tingkap jek layan bulan. langit terang pulak tu. hahaha

    ReplyDelete
  12. kt mana aku nk berenti kt duke & mrr2 ni?

    ReplyDelete
  13. Tanya sama bulan....
    Lalalalala....
    Ada apa 2 ker dok memandang bulan?

    ReplyDelete
  14. kite suka gambar2 awk ....cantik

    ReplyDelete
  15. kita tengok gambar awak bulan warna putih, gmbar DrSinga pun bulan dia snap warna putih...tapi bulan yg kita nampak warna oren !!

    ReplyDelete
  16. haa.. sebbaik tak kantoi lagi.. hehe

    ReplyDelete
  17. Kena selalu bersedia dgn kamera selalu lah mcm tu..

    ReplyDelete
  18. ehemmmmmmmmmmmm

    kali nie tak terkantoi kan??

    ReplyDelete
  19. mlm kelmarin mmg lawa habes bulan tu.
    tenang jer

    ReplyDelete
  20. Salam..

    hoho.. Snap pic bulan yee... cantik2.. :)

    ReplyDelete
  21. Salam,
    Cantik gambar ... kul berapa snap ni ?

    ReplyDelete
  22. GB..hati2 ye..malam2 bahaya tau..sorang2 pulak tu..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D