Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, February 11, 2012

Ada sesuatu terasa di hati

Petunia hybrida


Yep. Sesuatu yang terasa di hati. Ada sesuatu...

Anjali tengok Rahul dan dia rasa sesuatu. Rahul tengok Tina dan dia pun terasa sesuatu di hati. Tina tengok Rahul dan terasa sesuatu juga.

Nangis.

*

Aman tengok Anjali dan dia terasa sesuatu. Anjali tengok Rahul dan dia terasa sesuatu. Rahul tengok Anjali dan dia rasa balik sesuatu itu.

Nangis lagi!

*

Lepas tu sengih. Menangih. Sengih balik. Nangih pulak.

Lepas abis, mata pun bengkak.

Epic!

P/S: Tum pase aye.....yum mush kura ye...tum ne na jane kya...sapne di kha ye...kuch kuch hota hai....kuch kuch hota hai.... *tisu plis!

37 comments:

  1. ahaha arini semua pakat tumpahkan ayaq mata..mentang2 tumpa se aye ;)

    ReplyDelete
  2. nanges gelek2..nanges gelek2..itulah adatnya..
    akk kan cite hindustan yg akak nanges tgk ialah cite sanggam..haha giler ahh..

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Begitu terkesan pengaruh kuch2 kota hey...

    TQ

    ReplyDelete
  4. hi gadis bunga i'm backkk!..eh! tp citer dhia lagi sedeyyy..

    ReplyDelete
  5. ahhh...!!!


    *nada jeles kat SRK*

    ReplyDelete
  6. pernah melalui saat-saat seperti anjali. double sad!




    :'(

    ReplyDelete
  7. Tak tengok sangat... Bukak je tv tapi layan lagu... Padahal sebelum tu beria-ia sangat kata tak sabar nak tunggu hari Sabtu... hehe...

    Nanti boleh tengok lagi kat vcd...:-)

    ReplyDelete
  8. @Tihara

    sanggam pun boleh bikin nangis jugak!!!

    ReplyDelete
  9. @aDda

    heyyy...welcome back!!!

    ala....

    boleh compare ke dua2 citer tu?

    ReplyDelete
  10. minat Lagu dlm citer tu....yg GB nyanyi kat entri ni. tgk hindustand xder la teman....tak minat hehehe

    ReplyDelete
  11. aku pun layan citer ni td...

    yg paling tak boleh blah citer hindustan nih...
    ko bulih kawen lak time majlis kawen org lain.

    haha.


    .

    ReplyDelete
  12. tak sempat tengok...kuar g bandar...tp memang kuch2 hota hai la...

    ReplyDelete
  13. @Aku

    toksah le jeles lelebih. SRK tu takde la hensem mane pon. ekekekek

    ReplyDelete
  14. @~ Cik Azz ~

    layan sorang2, mau terbarai mata tu kak. heheh

    ReplyDelete
  15. @Telor Power

    lagu koi mil gaya tak minat ke? heheh.

    this lately teman rajin pulak melayan hindustan. taktau apa jin dah masuk dalam badan. heheh~

    ReplyDelete
  16. @tasekM

    dan kebaikan Aman yang sungguh filem sekali.

    gila lah dalam real life org nak buat mcm tu. hahaha!

    ReplyDelete
  17. @Cikgu Ma

    kuch2 hota hai ape kat bandao tadi? hehehe

    ReplyDelete
  18. GB : tak la....1 lagu tu jer, siap buat lagu karok sama kawan2 lagi hehehehe

    ReplyDelete
  19. teringat zaman muda2 la ....more than 10yrs kan filem tu...

    ReplyDelete
  20. hahahahaha..
    puas dek tengok2..
    orang lain yg dapat...
    kihkihkihkihkih...

    ReplyDelete
  21. Salam,
    Teringat filem "Love in Tokyo" ! Best

    ReplyDelete
  22. Jiwang juga naka mak ni, ya?

    Meh ambik mak - jom kita jalan2 tepi pantai ke naik bukit ke, nak? ;-)

    ReplyDelete
  23. bleh tak 2-3 ari tpk cite nih patu bleh plak tayanggg then tunggu2 bila plak kabi kusi kabi gam huishh

    ReplyDelete
  24. heheheh ..... kuch kuch hota heii .....

    ReplyDelete
  25. terlebih kuch² hota hai ni...hehehe
    GB²....bila lagi?

    ReplyDelete
  26. dulu2 mmg suka layan citer ni..siap beli cd lagi..tetiba smlm ada plak..huhu..

    sedih tau citer ni...cam tragis cinta mereka ni...hehe..
    BFF..

    ReplyDelete
  27. saya baca - saya x suka hindustan

    ReplyDelete
  28. cerita ni walau dah berkali-kali tengok..tetap nangis jugak..haha.

    ReplyDelete
  29. ermm..
    sob..sob..
    ada bawa tisu kan?
    tak lap kat lengan
    baju je..he he

    ReplyDelete
  30. kisah ni memang epik...ehe.


    memang terer la kalau tak nangis!!

    semalam, masa starting pun aku dah nangis...apakah?!!

    ReplyDelete
  31. I planned nak tengok, tapi missed gak. Sebab keja luar, balik lewat. Wuaaaaaaaa

    CD ada, tapi ntah kat mana dah simpan.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D