Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 29, 2012

29 February muncul 4 tahun sekali. So meh GB buat entri kedua untuk hari ini. Kisah kawan sebaya. Pssttt....



Cemni.

Tadi GB baru dapat tau. Member satu sekolah dulu (perempuan) yang sebaya dengan GB dah ada anak 6.

Sentap!

Terasa sangat diri ini kertu tak kawin-kawin. Heheh.

Ok kesian sekian.

P/S: Masa 2010 GB terkejut dengar yang seorang sahabat (lelaki) ehem yang pada GB masih muda sudah ada anak 6 (sebab 2 tahun sebelumnya masa tengah mengayat GB dia kata dia bujang. Bengong kan??!!).

34 comments:

  1. Kalau dia kawen dgn duda yg dah ada anak 6 memanglah sebaik je kawen dah ada anak 6 GB - tapi anak tiri.

    ReplyDelete
  2. @Kakzakie

    yang tu pun boleh buat sentap jugak tu! hahaha!

    ReplyDelete
  3. sy syak kawan tu kawen duda ada anak lah..


    sy nih pon baru 2..lg tua dari gB

    ReplyDelete
  4. kertu tak kawen kawen tu bikin nightmare tu..ahaha

    citt! duda kot? hee

    ReplyDelete
  5. 6??

    adoikhh..sentap jugak..nak boleh no 3 pun payah ni..heheheh

    ReplyDelete
  6. huhu.. nmpak sgt kan... bila time mngayat mgaku bujang...

    ReplyDelete
  7. kawan acu so far yg juara baru anak 5..nie dah anak 6?? emm...seperti kata kawan2 lain mungkin kawin dengan duda kot :)


    p/s::ampun ye acu lupa nak bgtau GB pasal ke Ho Chi Minh tu...ampun tuan puteri

    ReplyDelete
  8. nampak sangat die yg mengayattu gataiiiiiii...sebbaik gb tak berkenan...hahaha

    tapikanGB..bukan nak ckp la.. ada org kawen awal..keje biasa2.. so bila tgk kita baru anak satu.. nnti tgk la ayat die..mmg ayat gile kurang berpendidikan.. mcm kite ni bodohla baru kawen anak satu ..die anak dah 4..hahaha..gitulah.. (ini pengalaman ni..apesal bolehmasuk komen GB ni..hahha)

    ReplyDelete
  9. @LYAfrina

    dah byk kali jumpa org mcm tu. dah boleh cam cara depa. :D

    ReplyDelete
  10. @kakcik

    mak boleh tambah lagi tu..kihkihkih!

    ReplyDelete
  11. @Queen

    org yg mengayat tapi selalu hilang2, susah nak kontek - must be something wrong with him. most probably dah kawin. :D

    ReplyDelete
  12. lelaki biasa la..dah bini dua pun cakap bujang :P,

    wah kwn sekolah GB dah 6,akak pun baru 2...

    ReplyDelete
  13. Nasib baik GB tak kawin dgn mamat tu. Kalau tak,mungkin dah anak 2 hari ni ... hehehe

    ReplyDelete
  14. nasib baik tak jadi bini no 2.

    kehkeh.

    ReplyDelete
  15. Apa kena mengena gambar tu dgn cerita yee

    ReplyDelete
  16. serius *mengong*.. dia silap kira bilangan anak dia kot.. huhu..

    ReplyDelete
  17. jangan silap bila lelaki berkata bujang. ada kategori bujang 4, bujang 3, bujang 2 & bujang 1 ( :

    ReplyDelete
  18. @Maya Mayana

    tuh la. tu yg malas nak dgr cakap lelaki ni'

    ReplyDelete
  19. @Yunus Badawi

    hu. tak terbayangkan walau mamat tu kata 1st wife dia ok. huh!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D