Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, January 28, 2012

What's your birthday story?

Kalendar spesel dari Kak Ayu Citarasa Rinduan. Dah lamaaaa dapat tapi harini baru sempat feature dalam entri.
Tengkiu Kak!


25 January lepas adalah hari lahir GB. Tahun ni GB selebret with 'no celebration', very laid back, relax-relax kat rumah, sambil masak nasi, masak lauk, lipat baju, tengok tv. Aman sungguh. And to be frank tahun ni punye birthday adalah lebih baik dari tahun lepas punye. Tahun lepas someone made me cried on my birthday. Nyampahnye I! So tahun ni that person had gone and I don't want to know a thing about him. (Kalau dia baca, kalau dia nak baca, ah...takdenye dia nak baca. Hahaha!!).

*

Bila dah tuo ni kan (eheheh) celebration is nothing, gifts are nothing - but knowing that kawan-kawan ingat birthday kita means the world to GB. Thanks to kawan-kawan yang dah wish kat fesbuk, thanks to Kak Ayu yang buat entry birthday GB di sini (hihi suke!!!),

*

And one more thing kan...GB perasan satu benda ni. Mungkin happen to GB je la kot.

Tahun yang lepas-lepas, asal masuk je pukul 12 tengah malam 25 January, bunyi sms mesti masuk bertalu-talu. Tahun ni ada 2-3 je sms. Mula la nak sedih kan sebab ingat member tak ingat besday kita. Rupanya diorang pakat wish kat fesbuk...Hahaha! Oh, kat whatsapp pun ada sikit. Alahai Mark Zuckerberg. Duh. Thanks anyway. Hahah!

P/S: Harini 28 January. Besday blogger Acu Sayang. Doa GB, semoga Acu dirahmati selalu. Amin... :)

28 comments:

  1. Salam sayang GB
    maaf ye terlepas tarikh bermakna utk GB...mudah2an GB dipanjangkan umur dalam kebahagiaan dan kesihatan yg baik..mudah2an bertemu jodoh lelaki yg soleh...

    ReplyDelete
  2. hei besday my dear...sori terlambat wish plak..huhu.

    semoga GB senantiasa di bawah rahmat Ilahi hendaknya...ameen.

    ReplyDelete
  3. erk...rasanya belum terlambat nak wish hepi besday to gb...;)

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday GB.. semoga bertambah sihat, bahagia, kaya & cantek aminnn

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday GB...

    ke berapa eh? ehe..

    ReplyDelete
  6. nak nyanyikan...

    "selamat hari jadi, selamat hari jadi...."

    ReplyDelete
  7. gb

    happy birthday..bukan x ingat tp x tau syg :)

    may all dream come true :)

    ReplyDelete
  8. Hepi besday to u...3x

    Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
  9. Happy birthday GB..acik lambat wish..sebab tak de facebokk GB.
    semoga terus ceria dan bertemu jodoh
    insyaallah.
    GB mana tua lagi..ngau tua je dia..kalau GB dah ngaku tua..acik ni apa pulak nak panggil..he he..

    ReplyDelete
  10. alamak aii tak taw..btw, happy belated birthday ye yunk...semuga semua impian tercapai..Insya Allah..aminn :)

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Belum terlalu lewat utk LF dan isteri mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran. Moga Allah sentiasa merahmati kehidupan GB.

    ReplyDelete
  12. kena stayback kat ofis..hu hu

    ReplyDelete
  13. wahhhhhhhhhhhhhhhh..
    gb kena ingat kat kak setahun tau..
    hahahahah

    apa2 pun happy birthday tu ucu

    ReplyDelete
  14. salam kenal,

    happy belated besday.

    ai tak suka orang wish besday FB..sebab kita tatau sebenarnya dorang ni mmg ingat besday kita ke..sebab ada FB notification.

    ReplyDelete
  15. apapun aku nak say tq to zuckernberg. kalo tak, orang tak tau besday aku kot.. hahaha..
    happy belated besday GB.

    ReplyDelete
  16. Happy birthday GB.

    Semoga sihat dan gembira selalu.

    ReplyDelete
  17. GB. happy birthday....semoga dipanjangkan umur di murahkan rezeki, dan sentiasa dirahmati oleh ALLAh.

    ReplyDelete
  18. maaf lambat wish..

    selamat hari lahir.. :) semoga berbahagia dan dirahmatiNya selalu.. semoga cepat bertemu jodoh.. dan kekal menjadi blogger terbaik di hati saya selamanya.. hehehe..

    :)

    ReplyDelete
  19. baru je datang sini ,


    selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  20. Ingatan orang terhadap diri kita, selalu buat kita terharu, kan? dan dihargai...


    so... apa plan?

    ReplyDelete
  21. dear.. epi dat u re epi...
    apapun i still remember those times yg kite sambut sesama~

    =P

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D