Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, January 7, 2012

More Than Words



Orang cakap, pictures say more than thousand words. Pastu, orang cakap lagi...seeing is believing. Pastu kan...orang cakap lagi, action speaks louder than words. Eh?

Pape lah.

Mungkin GB nampak macam merapu. Tapi ni bukan sebarang merapu tau. Alahhh...nak tau merapu tak merapu...klik ajelah kat sini...

P/S: So kawan-kawan, ada planning baekkk punye ke weekend ni? Aha pape pun, kliklah link yg GB bagi tu ye..jangan segan-segan... :D

53 comments:

  1. Wow...
    Photoblog you mmg superb...
    Tabik tinggi2 kat tembakan you..
    Tembak tepat...

    ReplyDelete
  2. lepas ni sy curi gambar2 akk tu..bleh??

    ReplyDelete
  3. Whooaa.... ada blogfoto baru...
    dah jadi kawan kat situ dah...

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    LF ZIARAH PHOTOBLOG ...CANTIK ... TERUSKAN.

    ReplyDelete
  5. ok dah tengok..mmg cantik, suka tengok gambar mcm tu.
    sy pun byk gambar kat dlm hard disk tu..tp,tak pandai ambik gmbr mcm GB..;p

    ReplyDelete
  6. Wow! Boleh jadi jurufotolah GB.

    Teruskan usaha ini.

    ReplyDelete
  7. Nanti mak pergi tengok, tapi apa2pun, jangan lupa janji kita esok pagi ya? :)

    ReplyDelete
  8. cantik gamba pokok palma ni :)

    ReplyDelete
  9. dah terjah..teruskan perjuangan...kita kakin tembak, perlu aktif udpate photoblog..bukan mcm my photoblog, yg tengah pasif..hahaha

    ReplyDelete
  10. pakai kamera cap hari tu ke gambar ohsem cmni? jeles la...kamera cap ayam saya x jadi pun...mungkin x reti nak snap sambil menonggeng..


    Jom jelajah sini:-
    asben ku mesti bergaji 00000.00

    ReplyDelete
  11. @Mimi Jazman

    boleh..nak amik yg mana? :)

    ReplyDelete
  12. @Aku

    wa tengkiu beb!!!! appreciate that!

    ReplyDelete
  13. @Kamalia

    buat la satu photoblog juga. :D

    ReplyDelete
  14. @Yunus Badawi

    tengkiu yb!!

    saya snap suka suka aje.. :D

    ReplyDelete
  15. @kakcik

    mak...mungkin saya x dpt join besok.... :(

    ReplyDelete
  16. Gb.
    i've visited ur photoblog..Good one. Awesome.Hah.aku pun dah start speaking.

    ReplyDelete
  17. Gb.
    i've visited ur photoblog..Good one. Awesome.Hah.aku pun dah start speaking.

    ReplyDelete
  18. @Daddy Ziyyad

    takpe. sekali2 update pun takpe. :D

    tengkiu sudi jenguk!

    ReplyDelete
  19. @Cikgu Ma

    utk gambo kt kl tu pakai lumix gf3.

    ada juga gambar dari kamera cap ayam yang akan saya taruk. utk memudahkan, saya akan bagitau jenis kamera yg saya pakai juga nanti. :)

    ReplyDelete
  20. punya banyak blog..
    ko mmg rajin beb.


    .

    ReplyDelete
  21. cantik...cantik ...cantik....jeles...jels...jeles

    ReplyDelete
  22. GB: superb photoblog sis....nice shoot

    ReplyDelete
  23. nice photoblog. can see more pictures. i am reading lots from the picture. oh namanya palma. tak check mail eh?

    ReplyDelete
  24. Cantiknya GB...kat mana ni?

    akak keje weekend ni..tgh keje..mengulor jap..nak pegi umah Dato pun tk dapat huaaaaa....

    ReplyDelete
  25. wah,da ada blog yg d tnggu2.hihi

    ReplyDelete
  26. waaaa..waaa..dan waaa lagiii..hahaha~

    ReplyDelete
  27. okeh dah jenguk, akan ku taruk kat photo bloglist, supaya senang nak menjenguk lagi,ehe

    ReplyDelete
  28. kaki jalan atau kaki kamera..mmg wajib ada photoblog. welcome to the club!

    aku punye photoblog dah sangkut 2bln..kelaut memanjang. hehe...

    goodjob! :)

    ReplyDelete
  29. @ummi5


    psstt...dah cek dah. ampun..! hahaha!!!

    ReplyDelete
  30. @nyanyisunyi

    ni kat temasek tempohari.

    saya pun tak gi umah uncle!

    ReplyDelete
  31. @fatt

    aku ada banyakkkkkk gambo tak terpublish. so hopefully every week boleh update satu entri. kalau dapat 2-3 kali seminggu lagi bagus.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D