Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, January 29, 2012

Lesen Kapal Terbang



Sebab GB dah bosan dengan traffic jam kat KL ni, maka GB decide untuk terbang aje. Tapi sebelum tu...kene ambik lesen dulu.

*

Berangan itu best!

P/S: Untuk ceita lanjut gambar di atas, GB akan taruk kat blog satu lagi nanti. Tapi nanti lah. :D

26 comments:

  1. cik GB..
    kena pikir nak landing jugak...
    lesen landing jugak...

    ReplyDelete
  2. kalau bofren pilot..boleh terbang free kot ?, ehehe.

    ReplyDelete
  3. besar sangat kapal terbang tu...

    nanti bertambah traffic jamm.

    ReplyDelete
  4. office saya dekat dgn flying academy *batu berendam*. lunch time, selalu terserempak pilot2 kacakkkkk. fuhh

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum gb,

    rindunyer ngan gb..ni nak terbang ke mana ni?

    ReplyDelete
  6. wah2 teruja dgr GB nak amik lesen nie .. akak dah lama berangan x dpt2 nie ekkeke ;) kita sama2 lahh dik

    ReplyDelete
  7. Salam,
    LF belajar sekerat jalan je ... tak sempat nak pergi test ujian memandu .... tukang ajar meninggal. Gurau je GB !

    ReplyDelete
  8. Wah.. hebat2.. erm sure susahkan..

    ReplyDelete
  9. salam GB. nanti dah dapat jgn lupa bawa saya ronda di awan yg putih langit yg biru.

    ReplyDelete
  10. biar betikkkkkkkkkkkk

    okey2..
    bagus!
    mudah kak ayu tumpang bila ada pertemuan blogger di kawasan kl.. hahaha

    ReplyDelete
  11. nanti selepas 5 tahun GB bawa kapal terbang, ajak saya naik eh..he he

    ReplyDelete
  12. kat umah mesti ada satu heli pad kalu gini.. tihihii.. =)

    ReplyDelete
  13. aku rasa ko ambik lesen helikopter lagi bagus aaa...
    senang sikit nk landing.



    .

    ReplyDelete
  14. berangan tak apa tak kena bayarkan?

    ReplyDelete
  15. elok juga tu. selamat dari kesesakan

    ReplyDelete
  16. nt dh dapat lesen bawak akak yea..nak naik free, bleh ? :D

    ReplyDelete
  17. tumpang yerr...boleh jadi peneman..keh keh.

    ReplyDelete
  18. Great perspective from where you took this shot, gB; nice one!
    Ada acara/event apa ni, org awam blh pegi dekat2 ngan kapal?

    ReplyDelete
  19. kapal terbang kertas je la.. huhu~~

    ReplyDelete
  20. Dulu ada satu citer kartun, ada perkataan '2000'...dlm kartun tu imagined in year 2000, org da x pakai keta beroda tapi kereta bersayap yang boleh terbang...

    ReplyDelete
  21. kalau la orang belakang kapalterbang tu...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D