Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, January 10, 2012

Drama Hari Ini

Nak terbang! Nak terbang!


Harini adalah sangat dramatik.

Sebelum Subuh tadi mimpi pelik, tapi nasib baik tak terjaga lambat.

Masa brekfas pulak mak bercerita pasal ehem!

Pastu harini jalan jammed terukkkk!!!

Dan tetiba ada pulak kereta Proton Saga ni cium bontot kete GB...duh. Dah la selalu kene cium, tetiba harini kena lagi. Pastu sebab taknak kete-kete lain sangkut, GB suruh aje mamat tu miskol no GB, nanti GB contact untuk dia cover kos repair bontot kete GB. Nasib baik rosaknya tak banyak.

Pastu sampai ofis tepat-tepat pukul 9, padahal keluar pukul 7.15 kot. Duh....

*

Dan setibanya di opis...mesej whatsapp masuk kat henpon.

GB tengok.

Dan senyum. Hilang stress sepagi.

:)

P/S: Hari kawan-kawan macam mana? :)

82 comments:

  1. siapa gerangan ayg anto tu:) hehehhe

    ReplyDelete
  2. Nak terbang lagi, ya? :)

    Mak belum ambil tiket lagi untuk penerbangan bulan 4 nanti...

    ReplyDelete
  3. oh gb..
    kita samalah pagi ni ada stress sikit, tp sekarang dah ok sikit ;p

    ReplyDelete
  4. nak whatsapp jugak!

    pepagi dah cium bontot kete orang ek..hehehe

    ReplyDelete
  5. hari saya?

    biasa aje.. menghitung hari nak balik ke bumi Ilmu.. ^^

    ReplyDelete
  6. pagi2 saya dah stress kat ofis :P

    ReplyDelete
  7. nak ikut .. nak ikut .. nak .. nak .. nak .. Bawa ku Terbang. HIhihi.

    ReplyDelete
  8. pagi2 dah kena cium ye GB.. pagi tadi stress juga.. smlm hantar anak ke sekolah sampai ofis ngam2.. hari ni tak hantar anak ke sekolah pun sampai ofis ngam2 juga.. he..he..

    ReplyDelete
  9. Stress sikit2 takpe,jangan stress byk2. owh....nak pi melancong lagi eh GB.

    seronok nya...sis.

    ReplyDelete
  10. hari yg sama mcm hari-hari sebelum ni..hehe
    nak ikut jugak..:p

    ReplyDelete
  11. terbang lah burung terbang...
    - akak paling suka momen kapal terbang baru memecut nak berlepas...

    ReplyDelete
  12. Nak fly2 kemana pulak GB...Kak Aina mungkin terpaksa batalkan semua jadual cuti2 malaysia sehingga JUNE...waaa..

    ReplyDelete
  13. bestnya gi bercuti...ehem, mamat yg cium bontot kete tu ke yg anta? hensem tak? :P

    ReplyDelete
  14. @kakcik

    takpe mak. sekarang baru bulan 1. heheh~

    ReplyDelete
  15. @kasihibu

    asal tak stress sepanjang hari, kire normal la kan kak? :D

    ReplyDelete
  16. @Lifesaver Hamzah

    bukan kite cium orang, org yg cium kite. :p

    ReplyDelete
  17. @Hanis Azla

    esok mesti sampai awal sikit ke opis. kan?

    ReplyDelete
  18. @telor power

    perasaan nak pi melancong. tak kisah la kat mana pun. hu~

    ReplyDelete
  19. @Ibu n Abah

    saya pun. sebab kete saya takleh pecut laju cenggitu. heheh~

    ReplyDelete
  20. @fatt

    oh. bukan dia. kalau dia yg whatsapp agaknya lagi aku stress. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  21. @Queen

    kite suh dia miskol on the spot! heheh~

    ReplyDelete
  22. mesti mamat yang cium bontot keta tu hensem, kan..kalau tak kat situ jugak dah claim. ekekekekekke

    ReplyDelete
  23. pagi2 whatsapp saya bunyik
    dan buat blood pressure saya naik tinggi!! huhhhh!

    ReplyDelete
  24. @Daddy Ziyyad


    kalau hensem saya sanggup bagi org lain jam lama2. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  25. Salam, musykil gak, apa yang berlaku sejurus selepas kena langgar kat bontot tu... hmmm... adakah dia itu... hmmmm... hmmm

    ReplyDelete
  26. hari ni stress sebab nak hidup roadtax tak lepas...rupanya en abg banyak saman.... lebur lagi RM

    ReplyDelete
  27. nak cium tuan tak dapat, cium tuan punya keta pun jadi lah. haha. just kidding~~

    ReplyDelete
  28. hariniunclepergiupdatebukuasbalhamdulillahlumayan.

    hariniunclesangatlahmalasnyasampainakjarakkantulisanpunmalas.

    ReplyDelete
  29. harap2 mamat tu tak lari mcm tu je

    ReplyDelete
  30. banyak keje la pulakkk sejak dari awal tahun hari tu...

    ReplyDelete
  31. sape mesej? sape mesej??hahahaha

    ReplyDelete
  32. senyum hepi dia bila dpt mesej... :)

    ReplyDelete
  33. si pengirim msg itu la yg buatkan pagi GB kembali ceria ye..? ;)

    ReplyDelete
  34. montot cantik, sebab tu dia cium..
    hiks!..

    ReplyDelete
  35. semalam ..tak ok

    hari ni ...ok

    nak kuar jalan2 alamanda...

    bye2 :)

    ReplyDelete
  36. ehem.. siapa gerangan insan istimewa tu GB??

    hari saya sedih kerana menghitung hari terakhir sebelum bertukar huhuhu cedey plakk

    ReplyDelete
  37. bangun pagi, roommate sedang bersembang dengan kawannya guna skype pasal topik gay. dan dia pakai tuala sambil online. oh my. sambung tido balik.

    ReplyDelete
  38. kita nak terbang bulan 2 ni.. semestinya entri kamu jadi rujukan nanti.. hehe

    ReplyDelete
  39. hehehe... nak tahu apa tajuk ehem yang mak gB citer masa bekfas tadi..? hihi, nyibuk je akak ni kan.. kekeke..

    ReplyDelete
  40. @munna

    erk! itu mmg mendatangkan seteresss!!!

    ReplyDelete
  41. @al-lavendari

    amvoi uncle.....nasib baik tak berpinau bijik mata saya~

    ReplyDelete
  42. @ainnoraini

    takpe, tgh tahun nanti rehat sikit. :D

    ReplyDelete
  43. @Tihara

    eheheh. bukan la mesej ape pun. ngeee~

    ReplyDelete
  44. @Anaa

    oh. pasal sorang ni kak...eh? hahaha!!!

    ReplyDelete
  45. my aunt call asked
    aunt:Efa,td mak tepon kata efa nak bertunang..mm why not nikah je terus kan senang..
    me: mm bleh gak camtu but da prob is, nak tunang ngan sape? **~ blurr
    my day is not dramatic but Hangitttt..hadoiilaa..

    ReplyDelete
  46. kak dapat tempahan...

    suka dan happy sangat

    kak rasa si puple awak tu cun sangat sampai banyak kali kena cium montot.. hehehhe

    ReplyDelete
  47. whatsapp tu hapa?

    ya uncle cikai

    ReplyDelete
  48. @ZaNNa

    mak awak tgh buat law of attraction tuh. heheh!

    ReplyDelete
  49. @alien

    dah macam sandiwara semasa je kan?

    ReplyDelete
  50. @gedek!

    saya yakin sekarang uncle dah tau. ;D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D