Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, January 18, 2012

Dot dot dot




Sebenarnya GB ada banyak benda nak cerita. 

Tapi tak sempat nak upload gambo. Heheh, apa kaitan cerita dengan gambo?

Mesti la ada kene mengena...

Nanti dah upload karang GB cerita.

P/S: Macam selowww blogwalking sikit this lately. Dalam kes GB sebab pasal hal pindah-pindah opis la. Phone takdak lagi. Photocopy machine takdak lagi. Internet takdak lagi. Mengharapkan brokben yang dah abis bandwith limit ni aje. Uhuhuh~

75 comments:

  1. ENtry tanpa gambar ibarat lagu tanpa irama ..eceh

    ReplyDelete
  2. yummehhhh...mcm subway pun ade gak

    ReplyDelete
  3. mai sket...

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/01/jangan-pandang-jerr-take-action.html

    ReplyDelete
  4. Sungguh omputeh sarapan paginya. :)

    ReplyDelete
  5. @Nieda

    nak nak kalo gambar tu mmg ada kene mengena dgn cerita ye dak?

    ReplyDelete
  6. @kakchik@ella

    croissant sedap, tapi tukey slice dia mahsennn~

    ReplyDelete
  7. @Munnafendy

    compared to this one, subway lagi sedap. eheheh~

    ReplyDelete
  8. ini mesti kat dunkin...

    bolehbuat snediri kalau GB tak suka masin ke hape... belije croissant..beli deli ..salad...buh dan bake kejap..siap!..boleh pilih lagi nak banyak mana..hehehe

    ReplyDelete
  9. hrrmmm...cer cerita cepat dik

    makan best di mana tu?

    ReplyDelete
  10. nasib baik dah lepas bekfes ni..kalau tak mau jer ku renung jer makanan tu kat PC nii..

    ReplyDelete
  11. @Queen

    heheh. kes makan malam terpaksa kat luar cenggini lah...terpaksa tolan yo masin masin pun. hu~

    ReplyDelete
  12. @ainnoraini

    tambah bulat la mata akak merenung pc. heheh~

    ReplyDelete
  13. @Acik Erna

    senwic acik. kalau ikutkan sedap, tapi haritu punye termasin pulak. :)

    ReplyDelete
  14. gB,
    cer ajor sebut croissant tu.. sampai skang akak tak reti sebut.. haha.. kalau makan, tunjuk ke menu jer, namun nak sebut, idok ler.. takut salah sebut..

    p/s: baru la ni tahu sebutan betul untuk volswagen.. tu pun bila dengar iklan dia.. kalau tak harus ler kena gelak.. ishhk, akak ni susah betul nak sebut nama2 keta mat salleh ni..

    ReplyDelete
  15. @Anaa

    ala-ala bunyik cam 'krozon' je kak. saya pun cemtu kalau tak reti sebut, saya main tunjuk2 aje. tapi kdg tu kan, org yg jualnye pun tak reti sebut jugak. heheh~

    ReplyDelete
  16. GB: aku tunggu kisah cerita dan gambo2 dari ko.....

    ReplyDelete
  17. saya ada banyaaaaaak gambao, nak? hihi tapi masa juga tadeee...

    ReplyDelete
  18. GB byk donlod filem kot sampai habis bandwith berukband..ekekeke

    ReplyDelete
  19. enaknya Dot dot dot itu... Sekali-sekala biarlah gambar berbicara.

    ReplyDelete
  20. ahhhh! terus aku lapar..
    sib baik dah tengahari.. time makan...

    ReplyDelete
  21. sedap nye sandwic itu :)..sandwic ke tu ??

    ReplyDelete
  22. macam rupa siput terjelir pun ada.. keh3

    ReplyDelete
  23. Sodap bender dlm gambo tu! Cara mengambil gambar pun mcm cara pro photog jugak!

    ReplyDelete
  24. @Khairul Hakimin B. Muhammad


    saya pun ada banyak. cuma yg berkaitan dgn cerita tu belum haplod lagi. heheh~

    ReplyDelete
  25. @Daddy Ziyyad

    mana la den reti nak donlod muvi ni...heheh~

    ReplyDelete
  26. gB..
    bagilah penjelasan.
    croisant/daging dan????
    nampak menyelerakan..
    habislah diet akak ni...

    ReplyDelete
  27. kenapalah daku datang sini time lapor ni

    ReplyDelete
  28. kak pun dah bererapa kali rasa mau cuti berblog..
    tapi tak syoklah tak update blog

    serius, kak delete ruang bloglist sbb terlalu buzy...
    thanks sbb join

    ReplyDelete
  29. instead of dots... a comma pun oke...
    mentara pindah randah nih kan.. hehee

    its oke.. enjoy nu place ya~

    ReplyDelete
  30. Salam gadisBunga,

    Apa la....cerita disebalik menu ni ya.....

    ReplyDelete
  31. mcm tak lengkap entri tanpa gambar kan huhuhuh..mcm pakai baju tak pakai seluar huhuuhh

    ReplyDelete
  32. bg lady gambar tu amat2 penting..

    ReplyDelete
  33. @Ibu n Abah

    kalau nak diet kene ganti croissant tu dgn tortilla kak!

    ReplyDelete
  34. @Ros

    ni saya dinner dgn adik saya.

    itu le kisahnye...heheh~

    ReplyDelete
  35. @LadyBird

    eheheh...ada jugak blog yg takde gambar, tapi tak terasa pun kekurangannye kan? :D

    ReplyDelete
  36. sanggup beratur panjang utk dapatkan tandatangan GB di mukasurat prakata...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D