Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 26, 2011

Sebenarnya, GB tak tahu nak letak tajuk apa kat entri ni.


Sebab apa tau? Sebab terrrrrlalu banyak nak diceritakan. GB tahu ramai dah pegi Singapore berkali-kali banyaknya, sebab tu GB taknak cerita benda yang orang lain dah cerita. GB nak cerita pasal benda lain. Lain orang lain point of view nye kan?

InsyaAllah next entri GB akan cerita sikit-sikit tapi takdela berepisod bagai macam entri KK-Kundasang haritu.

Pape pun, I really had a great time kat sana. Walaupun tak sempat cover habis seperti yang di planned, tapi dengan passport di tangan, mau dua bulan sekali jugak GB akan masuk Singapore nih! Hihihi...

P/S: Allah salurkan belas ehsannya melalui pelbagai cara. GB dah jumpa. Bukan sekali, tapi dah banyak kali. Termasuklah di Singapore jugak. :D

28 comments:

  1. GB..subhanallah..cantiknya gambar yang GB kongsikan disini..

    ReplyDelete
  2. Nanti kalu nak pi lagi, bagitau ya. Nak join!

    ReplyDelete
  3. Merayap kat Orchard tengok pokok christmas dan beratapkan lampu macam-macam warna. Melimpah warna-warni sebab christmas...

    Hari ini balik dah kan...

    ReplyDelete
  4. Iniler percutian idaman yg dirahsiakan tu GBeb...huhu jumpa prince charming kat Spore jugakk...ade jodoh letttewwww.....wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  5. best dpt gi Singapore. Tapi tak tahan tukaran wangnya.

    ReplyDelete
  6. aku passport pun takde beb.
    koman betul...


    .

    ReplyDelete
  7. tergelak baca komen Tasek M..:P

    ReplyDelete
  8. Dulu masa keja kat Johor, boleh dikatakan sebulan sekali turun pegi Singapore tu.. Tapi masa harga ringgit tinggi la.. Bila dollar lak tinggi, mmg tak pergi dah.. Sebab macam tak berbaloi je nak buang duit kat sana... hehe..

    Dulu Singapore takde la secantik skang ni.. ehehh..

    ReplyDelete
  9. prince charming.. ;)
    jgn ceriter pasal orang sini.. ;)
    will do it again and the more the merrier..bring ur gang!
    wana bring u see nature..instead of the lighted city.

    kak enon ;)

    ReplyDelete
  10. duduk seberang tambak jek tapi dah lamaaa tak g spore :)

    salam kenal..like ur blog :)

    ReplyDelete
  11. owh Singapura !!...panggilah aku ke sana. BG punya langkah panjang...jeles I..hehe.

    ReplyDelete
  12. wawh, jalan2 lagi GB..syiokk nye :)

    ReplyDelete
  13. Ehsan? Apa yang dah berlaku semasa di sana?

    ReplyDelete
  14. GB..bestnya....

    ala..daddy ziyyad..nak gelak apanya..akak pun tkde pasport..
    singapore..mak abah dok singapore smpai anak 4..anak 5 ke balik melaka..huhuhu..akak lah tu...

    sampai la ni tk penah masuk singapore..

    ReplyDelete
  15. mmg bahaya ada passport kat tgn sebenarnya...hehe...skrg gb dah terkena tempiasnya ;P

    berminat nak tau apa cerita di sebalik "ps" tu...share la :)

    ReplyDelete
  16. cantik lak pemandangan di clarke quay ni. Last year, tak sempat gi sini sebab sibuk lawat tempat lain - universal studio, singapore zoo, etc

    ReplyDelete
  17. peehhhhhhhhhh

    tak sabor nak baca entry selanjutnya.. nie dah sampai KL kan>>

    ReplyDelete
  18. Nice...CB clark mmg sempoi kan, mcm2 gelagat leh tgk kat situ. wah rindu nye wa kat spore...

    ReplyDelete
  19. wak pon sukak gi singapore jugakkkk..., eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

    ReplyDelete
  20. cantiknye gambar ni GB! colourful warna lampu..^_^

    bestnye dapat travel tgk negara org..bila pula saya nak berpeluang mcm ni..paspot pun takde..hehe..

    ReplyDelete
  21. dapat jumpa kak zakie tak gb?

    nice pic!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D