Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 24, 2011

Pukul 4 pagi, Kulaijaya, Johor

Keluarga bahagia yang cool

Pukul 4 pagi tu waktu tibanya kitorang lah. Konon nak gerak siang, last-last 10 malam baru boleh gerak ke JB. Siap tertinggal lagi barang-barang penting. Careless!

*

Terima kasih tapi (ecewah dah slang orang Johor ni) kepada keluarga Kak Ayu, Encik Zalie dan Umairah yang bijak dan keletah tu. Segan (macam biasa) sebab dijamu makan dengan mee bandung dan bihun goreng dan asam pedas ikan mayong dan lauk tempe yang superb tu. Eh? Hihihi...

InsyaAllah pasni kite nak gi jumpa KakZakie sekejap untuk aktiviti peluk cium. Heheh.

P/S: Oh, ada dua phone call yang buat GB nebes harini. Satu dari boss. Satu lagi dari Kak Azie Azah. Tett!!!
 

27 comments:

  1. i lepak sini sejak pagi menanti terkini :)

    ReplyDelete
  2. wahh beshh jumpa blogger..baru je berkenalan dgn kakzakie..heh :)

    ReplyDelete
  3. GB juma ayu citarasa rinduan ke?
    wahhh..mst ayu seronok sgt tu sebab humpa GB yg ayu..heheheh..

    ReplyDelete
  4. kikikikik..
    nak gelak dulu...

    hahahhahah..
    dik, terima kasih atas kunjungan kamu dan sahabat.. terharu sangat2....

    ada jodoh bersua lagi.. jom jumpa blogger lagiiiii

    ReplyDelete
  5. wah bestnya dapat jumpa Ayu CR, akak masih lg x berkesempatan jumpa dia insyaallah ada rezeki balik Mesia bulan 2 nanti harap dpt jumpa

    ReplyDelete
  6. mesti sedap2 masakan ayukan gb!

    selamat berjimba2 ke singapura

    peluk cium utk kak zakie dari kak ati juga :)

    ReplyDelete
  7. bestnye gb..jln baik2..:)kem salam kak zakie ye..

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat jumpa blogger..:)

    ReplyDelete
  9. kalau turun jb nak singgah juga la ...

    ReplyDelete
  10. wahh..gi jumpa Ayu Citarasa Rinduan....ada projek ke kat JB?

    ReplyDelete
  11. wah bestnya GB dpt jumpa dgn bloggers Ayu. JS bila la nk jumpa bloggers smua...blm ada kesempatan lg..hihi

    ReplyDelete
  12. Dear..
    Boss tu agak2 nak apa yaa??
    Asyik tepon jee...mesti GB org kuat boss niiih..;)

    ReplyDelete
  13. wahh berjalan ke selatan ea!hee

    nak ke singapore ke?? ;p

    ReplyDelete
  14. Assalam GB

    Gb jumpa Ayu CR.. Teringinnyer nak ker sana JB dan Spore..

    ReplyDelete
  15. Terkejut bila bertemu kakak ye....

    Moga akan ada susulannya...

    ReplyDelete
  16. makan angin lagi ...

    masa sorang ni jalan puas2... udah berderet mcm kami ni ... emmmmm pikioooo pat ploh kali nak jalan ..

    ReplyDelete
  17. Akak..pukul 4 pg akak dpt makan mee bandung ek??

    best kot.. :)

    ReplyDelete
  18. amboi! 4 pagi baru sampai,seronokkan jumpa kawan blogger...

    ReplyDelete
  19. akhirnyaaa....pcl tumpang gembira..suka.

    ReplyDelete
  20. GB..dah betemu kawan yang dijohor ye...acik jugak teringin nak jumpa mereka2 semua..

    ReplyDelete
  21. saya pun first time tgk gambarnya en.zalie..selalu dgr nama jer.. =}
    dah dapat resipi tuh nnt leh la masak ya..nak rasa gak..heh heh

    ReplyDelete
  22. untungnya dapat jumpa kak ayu...

    ReplyDelete
  23. Ini mesti tertinggal berus gigi kan? Hehe...

    Jangan tertinggal passport sudah...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D