Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 19, 2011

Pasca gathering: Ada perkataan 'CERIA' pada gambar-gambar ini!



Well, this time....let the pictures speak pulak.

*

Tapi GB kene mention jugak blogger-blogger yang ada dalam gambo-gambo ni. Kalau kat fesbuk senang boleh main tag-tag: Uncle Dato' LF dan isteri, Uncle Gedek, Bujal, DaddyZZ, Kak Ainoraini, Kak AzieAzah, Kakcik Seroja, Kak Ati Masrif, Acik Erna, Adik Iffah (maknye yang blogger...bukan dia. baby lagi tuh!), dan gB. :D

P/S: Ada lagi gambo yang selamat. Later GB taruk ek. Sok outstesen 2 hari ke Chini. Pehtu Jumaat weehooo cuti!!! Kalau kat Chini tu line broadbandnye oke....GB update lah lagi. :D

50 comments:

  1. kamu kelihatan natural dokong baby...!

    ReplyDelete
  2. sampai Chini nanti kirim salam sama ikan Toman.

    ReplyDelete
  3. Dear, Tart Nenas tu kena simpan peti sejuk la ya...

    ReplyDelete
  4. Suka tul Kak Cik ....
    Jelesss kita yang jauh niii...

    ReplyDelete
  5. wah bestnye.....
    naseb jauh kalau tak dah join turut serta dah.

    ReplyDelete
  6. Kenal Kak Erna je sbb dia ada dalam list fb.. hehe.. Yang lain2 tu tak kenal.. Maaf ya...

    Moga keceriaan berpanjangan hendaknya ya GB.. ;)

    ReplyDelete
  7. GB..sesuai dokong baby iffah..
    nak jawab cik azz tu..dah kenalkan GB..he he

    ReplyDelete
  8. Assalam,

    Memang yer semua berwajah ceria, manis manis belaka semasa gathering dan pulang dgn kenangan manis jua. Jom nengok lagi gambar2 di blog wana

    http://wanabaik.blogspot.com/2011/12/1st-attended-gathering-blogger.html

    ReplyDelete
  9. gedek bising sebab daddy tak pergi...ada hal famili la...:)

    ReplyDelete
  10. saya ke kl..awak pula outstesen..huhuu

    ReplyDelete
  11. montoknya ai... :)

    gb .kita tak sempat bergambar yek

    ReplyDelete
  12. wow........

    GB mmg sangat penyayang.. nampak naluri keibuan..
    awas, umai sangat grang, agak2 GB boleh layan dgn baik tak?

    ReplyDelete
  13. lahai! mcm adik ngan kakak plaks GB n AI... nak jd anak akak tak? hihihihi...

    ReplyDelete
  14. Gb..

    nak cakap..
    kau nampak sweet kalau senyum ;)

    ReplyDelete
  15. wak pon sukak tengok korang rame2 begumbira jugakkk... eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

    ReplyDelete
  16. bergambar banyak banyak tepi tasik ya!!!!!

    ReplyDelete
  17. sebelum ni sembang2 tanpa lihat wajah.. kali ini kita dapat bertentangan mata.. kadang kadang bisa kelu jadinya... =)

    do keep in touch..

    ReplyDelete
  18. the best untuk akhir Tahun 2011 ni kan GB..thanks bg cenderahati...seronok tak terkata tapi tak puas beramah mesra..

    ReplyDelete
  19. memang sungguh ceria semua yang hadir gathering tu.. kalao sesapa yang tengah stress memang hilang stress lah.. hihi...

    ReplyDelete
  20. seronoknye dapat buat gathering.. :)

    ReplyDelete
  21. GB

    Dato LF hantar invitation thru komen..mmg x sempat nak selit masa..lain kaliler..huhuhu

    ReplyDelete
  22. mak oi best nye gath reramai ni gb :)

    ReplyDelete
  23. waweee seronok tengok...

    gb...tepek lagi gamboo...x puas lagi...:)

    ReplyDelete
  24. kenapa Kak Ati buat muka macam tu...? hehe... :)

    ReplyDelete
  25. doc daddy ziyyad nampak bulat la....

    ReplyDelete
  26. Salam my dear..:)

    Baru nampak rupa adik GB kita..:)
    Manis dan tomei2 gituu..;)

    Take care yaa..

    ReplyDelete
  27. yg gathering ari tu ke? bestkan JS tak smpt nk join.hehe

    ReplyDelete
  28. iols sedih, iols tak pi... huhuhu

    ReplyDelete
  29. SALAM,
    LF NAK SAVE IMAGE TAK BOLEH ... TAK BAGI COPY YA ! LF SEKARANG NI SEDANG KUMPULKAN GAMBAR2 PERJUMPAAN (YG DISIARKAN DLM BOG2) KE DALAM SATU ALBUM.

    ReplyDelete
  30. akhirnya dapat tgk wajah ayu si gadis bunga!!

    ReplyDelete
  31. bile nak jumpe kite?;)

    ari tu kan try masuk blog GB tapi die banned, mcm GB dah privatisekan.. tapi ari ni, boleh pulak..hehe

    ReplyDelete
  32. Saya tak jumpa awak masa gathering ni..

    ReplyDelete
  33. dear, lama nak ckp, muka sis sebijik giler ngan best friend aku masa tempat keje lama...

    adik beradik kah?

    ReplyDelete
  34. waah bila kta leh jmpa plak akak GB :) bestnya gath

    ReplyDelete
  35. Baru perasan ada gambar kakcik yang nampak semua gigi! ;-)

    ReplyDelete
  36. hihi, take care GB. mmg meriah je tgk.hihi

    ReplyDelete
  37. sokong gedek, comel GB, natural cantek : )

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D