Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 17, 2011

Ku Menunggu



Walaupun dalam website tulis sejam je passport dah boleh siap, tapi ini sebenarnya urusan setengah hari juga. Ramai gile orang.

*

P/S: Selamat Hari Sabtu kawan-kawan. Esok GB ada di sini. Jumpa jom!

36 comments:

  1. hai! c u! sabar menanti :)

    ReplyDelete
  2. nak ke mana pula lepas ni..? hehe.. :)

    selamat hari sabtu juga.. :)

    ReplyDelete
  3. sempat lagi kalau nak mengeruh barang 1 jam...miahahaha

    1 jam tu proses di kauter la kot maksudnyer..yer...proses menunggu tak termasuk..sila baca terma dan syarat :P

    ReplyDelete
  4. tahun sudah saya buat ok je...tak ramai orang...

    ReplyDelete
  5. ramai gile orang, tak apa ... jangan ramai orang gile !

    ReplyDelete
  6. selamat hari sabtu GB,
    JS pun lum smpt buat lg paspot tu..plan next year nk travel ke oversea.hehe

    tengok la time orang kurang sikit..sbb kalau satu hari kena ambil cuti jugak la. hikhik

    ReplyDelete
  7. mmg tak sampai 1/2jam pun pasal hal pasport tu tetapi bila yg datang ramai sangat ...maka lambat la segala...:)

    ReplyDelete
  8. Kak Azie dulu buat, memang pun kena korban setengah hari.

    Dah submit, boleh pekena roti canai, baca suratkabar dari kulit ke kulit baru nama di panggil. kan?

    ReplyDelete
  9. ni pasai nak ke singapore
    tu kan..kan..

    jgn lupa FM :)

    ReplyDelete
  10. mau makan angin lagiii kaa...
    sungguh jeles sama kamu...
    nanti update pasal perjumpaan tu yerr...:)

    ReplyDelete
  11. selamat berjalan2 n snap gmbar GB.hihi

    ReplyDelete
  12. nak pi mana tu?
    sabar tu 1/2 daripada iman..hehe..

    salam singgah :)

    ReplyDelete
  13. tips utk tak suka menunggu bila buat passport, jgn pi time cuti sekolah...kompom ramai gile. nak kene buat awal. sebelum atau selepas cuti sekolah

    ReplyDelete
  14. Laaa...kena bawak passport rupa rupanya kalau nak masuk rumah Dato LF !

    ~hahaha

    ReplyDelete
  15. kalo ade paspot wak pon sukak jalan jalannn yeee....,, eeeeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

    ReplyDelete
  16. nak p sarawak hari tu pun kena buat passport...3jam baru siap

    ReplyDelete
  17. Uhhh!!maunya berasap menungguuuu...
    Nampaknya kena ubah piagam pelanggan tuu...coz cakap tak serupa bikin..huhuhu..;)

    ReplyDelete
  18. waw besh nyer..nk g mane plak cik mung kita ni :)

    ReplyDelete
  19. perkara biasa bila terlalu ramai manusia...

    ReplyDelete
  20. Menunggu tu yang tak tahan. Apa nak buat, dah perlu tunggu jugaklah yer.

    ReplyDelete
  21. waaa..cam seronok jek jumpe ramai2..huhu!org kt bangi gak but i segan la =P

    ReplyDelete
  22. heee.. agaknye prlukn website khas kot..utk buat passport online.. hehehe..

    :)

    ReplyDelete
  23. ala..naper lah muka yg cun tuh x nampak full?
    hehee..misyalots darling.
    i'll be in kl next week.. jom lepak?

    ReplyDelete
  24. rumah dato LF ni kat mana, ni...?

    kena buat paspot bagai...?

    ReplyDelete
  25. Oo... Ada gathering rupanya.. Have fun GB..

    ReplyDelete
  26. sweetnya senyuman perempuan kt dlm gambo tuh.. :)

    selamat hari sabtu juga tuk GB!

    ReplyDelete
  27. wahhhhhhhh
    dah sattle kan??
    sure manjadi

    ReplyDelete
  28. mesti nak ke over the sea ni!

    hee..

    :D

    ReplyDelete
  29. Antara tips2 untuk membuat passport, jangan datang awal sangat tapi hampir2 tengahari. Dalam jam 11 gitu, waktu menunggu tak lama & orang pun dah tak ramai.

    ini pengalaman yang Pakcik nengok lah dah beberapa kali ke pejabat imigresen sebelum ni. syarat & terma tertakluk tau tips ni ahaksss ...

    ReplyDelete
  30. ha ni nak pegi mane pulak ni gb? cer cite..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D