Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 12, 2011

Gadis Gedek



Will the real Gedek please stand up? ;D

P/S: Keyword searchers pun boleh menhiburkan hati juga. Selamat hari Isnin kawan-kawan!

78 comments:

  1. sy pon suka tgk keyword search..


    ada yg lucu..

    ada yg mengkonpiuskan..

    ada yg buat kita rs eh mujur blog aku ada bg info ini..


    pendek kata mmg syok tgk haha

    ReplyDelete
  2. salah taip tu..gadis gedik agaknya..hehehe

    ReplyDelete
  3. Kakak kenal blogger uncle gedek hahaha...

    ReplyDelete
  4. Haha... Uncle berbesar hati sebenarnya...!


    (Untuk pengetahuan ; 'gadis gedek' tu kira sama setaraf macam 'gadis james bond' la lebih kurang...)

    ReplyDelete
  5. hahaha betul. keyword ke belog adelah sesuatu yang menggembirakan. :P

    ReplyDelete
  6. hihi.

    gadis gedek.

    wawwwww.

    da ada pelapis uncle gedek. kekekee

    ReplyDelete
  7. uish...akak tak [enah check benda ni..kat mana nk tenguk GB? hehehe..

    ReplyDelete
  8. gadis dan bunga image???

    no image....HAHAHA

    ReplyDelete
  9. uncle gedek dah dapat pesaing nampaknya!

    ReplyDelete
  10. buku sesat tu dah kira ajaran sesat la tu... kakaka. itu pun sampai kat tempat GB... hahaha

    ReplyDelete
  11. auww...nama baru tu...uncle dah ada junior la...hehehhe....

    ReplyDelete
  12. who the heck is abang azrul kuantan? bouyfriend kah? ~ hahaha

    ReplyDelete
  13. Cantik nama..
    Gedek..
    Nak cer gugel maknanya..

    ReplyDelete
  14. siapalah gadis gedek tu... munna pun selalu senyum sorang bila tgk keywords

    ReplyDelete
  15. bagus sebenarnya...tag keyword yg diguna boleh bg trafik percuma..haha.

    ReplyDelete
  16. menarik...pelik seketika awal2 tu.hehe

    ReplyDelete
  17. kadang2 CA pun suka google keyword yang pelik2... hehehehehe

    ReplyDelete
  18. hehehhe... glamer... =)
    memang sesekali tegnok keyword ni memang lucu gak..

    ReplyDelete
  19. memang lucukan sesekali cari di sini..:)

    ReplyDelete
  20. kak GB, gedek tu apa maknanya?
    sama manka dgn gedik ker?

    ReplyDelete
  21. yupp..kadang2 boleh jumpa yg bukan2 je kt keyword tu.. :)

    ReplyDelete
  22. gadis gedek tu orang lain .. awak gedik !

    lariiii .. sambil minta ampun.

    ReplyDelete
  23. GB..tak gedek pun..abaikan aje..

    ReplyDelete
  24. singgah dari blog uncle gedek!

    heheheee...ni mesti terkenan uncle gedek2 tu!

    ReplyDelete
  25. cilok ke sini dari blog uncle gedek jugak!

    ReplyDelete
  26. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    tapi mmg lawak bila tgk keyword search ni. dah serupa macam baca entri lawak dah., huhu~

    ReplyDelete
  27. @kakcik

    kebetulan ayah GB memang suka stail rambut panjang mcm uncle gedek tu, tapi dah tua2 ni dia tak buat dah la. heheh!!!

    ReplyDelete
  28. @Kakzakie

    kira akak dgn yuna sama lah kan? dua2 kenal uncle gedek. heheh~

    ReplyDelete
  29. @gedek!

    woh! saya teruja!!!

    boleh posing dgn pestol tak uncle? tapi takmau pakai seksi. ek ek? :p

    ReplyDelete
  30. @hanie

    terima kasih kat mereka yg seach tu kan? :D

    ReplyDelete
  31. @Miss b

    kenot!!!!

    i tak reti camwhore la...hahaha!!!

    ReplyDelete
  32. @nyanyisunyi

    nanti saya beritau caranya kat blog akak. :)

    ReplyDelete
  33. @azam

    tah imej apa la yg dia nak kan?? hahaha!!!

    ReplyDelete
  34. @JunAina

    saya dgn uncle gedek mcm langit dan bumi kak.... :D

    ReplyDelete
  35. @Aku

    ke diorg sesat nak gi kemeren? hehehe

    ReplyDelete
  36. @Daddy Ziyyad

    ada jugak yg cari azrul kuantan....stalker ni. hahaha!!!

    ReplyDelete
  37. @Ibu n Abah

    saya masih bayangkan 'itik' bile nampak word gedek tu. hahaha

    ReplyDelete
  38. @munna

    at the moment, gadis gedek tu saya! hehehe

    ReplyDelete
  39. @PCL

    ahaha betul2. tak pepasal ke sini datang nya...hahaha

    ReplyDelete
  40. @Chik Att


    oooo.....abang azrul kuantan tu bukan CA ke yg taip? hahaha!!!

    ReplyDelete
  41. @Kella

    kalau yg taip bende lagi bukan2 tu lagi la haruuu...hahaha

    ReplyDelete
  42. @CikGu Ma

    pernah ada jugak. malas nak taruk. hahaha!

    ReplyDelete
  43. @nabilah_2908

    tuh la. terus rasa mcm "wadehey' kan? hahaha

    ReplyDelete
  44. @al-lavendari

    cemana mintak ampun sambil berlari tu uncle....????

    ReplyDelete
  45. @♥ Elin ♥

    sebenarnya dia nak cari uncle gedek atau gadis gedik?

    ReplyDelete
  46. @mas saari

    salahkan gugel! hahah!!

    tengs sudi singgah... :)

    ReplyDelete
  47. @Melati Qistyna's Mummy

    ihihi....selamat berkenalan,...nama saya gadis gedek...heheh~

    ReplyDelete
  48. @Mak Lagenda

    eheheh sile sile masuk...pintu tak berkunci.. :)

    ReplyDelete
  49. Follow daripada blog uncle gedek. Keyword tu. "abg azrul kuantan"? heheh.

    ReplyDelete
  50. janggal kejap.kehkehkeh...klakor pun ada

    ReplyDelete
  51. gedek stand for besar, itu dalam bahasa jawa

    org indonesia sebut gede' kalo tak siap

    ReplyDelete
  52. @telor power

    kalau cemtu...maksudnye 'gadis besar' lah??? huwaaaa!!!!

    ReplyDelete
  53. kehkehkeh...memang itu la makna dia. cuba tanya uncle.

    gedek bunyi sebut mcm kasor, tapi biasa org akan sebut gede,

    kalo dalam bahasa laen tak taw plak maksudnye

    ReplyDelete
  54. haha! memang ade gadis G rupanya..! (>.<)

    ReplyDelete
  55. @telor power

    rasanya kalau abon yang sebut mungkin akan jadik faham kot. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  56. @DrSinga

    abang azrul tererrrrrrrrr amik gambo...! :D

    ReplyDelete
  57. wah....dah ada waris ker??@#$%^

    ReplyDelete
  58. jom ramai2 join www.cyber-spaces.net

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D