Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 12, 2011

Gadis Gedek



Will the real Gedek please stand up? ;D

P/S: Keyword searchers pun boleh menhiburkan hati juga. Selamat hari Isnin kawan-kawan!

78 comments:

  1. sy pon suka tgk keyword search..


    ada yg lucu..

    ada yg mengkonpiuskan..

    ada yg buat kita rs eh mujur blog aku ada bg info ini..


    pendek kata mmg syok tgk haha

    ReplyDelete
  2. salah taip tu..gadis gedik agaknya..hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha... gB ni anak gedek ya? :)

    ReplyDelete
  4. Kakak kenal blogger uncle gedek hahaha...

    ReplyDelete
  5. Haha... Uncle berbesar hati sebenarnya...!


    (Untuk pengetahuan ; 'gadis gedek' tu kira sama setaraf macam 'gadis james bond' la lebih kurang...)

    ReplyDelete
  6. hahaha betul. keyword ke belog adelah sesuatu yang menggembirakan. :P

    ReplyDelete
  7. hihi.

    gadis gedek.

    wawwwww.

    da ada pelapis uncle gedek. kekekee

    ReplyDelete
  8. uish...akak tak [enah check benda ni..kat mana nk tenguk GB? hehehe..

    ReplyDelete
  9. gadis dan bunga image???

    no image....HAHAHA

    ReplyDelete
  10. uncle gedek dah dapat pesaing nampaknya!

    ReplyDelete
  11. buku sesat tu dah kira ajaran sesat la tu... kakaka. itu pun sampai kat tempat GB... hahaha

    ReplyDelete
  12. auww...nama baru tu...uncle dah ada junior la...hehehhe....

    ReplyDelete
  13. who the heck is abang azrul kuantan? bouyfriend kah? ~ hahaha

    ReplyDelete
  14. Cantik nama..
    Gedek..
    Nak cer gugel maknanya..

    ReplyDelete
  15. siapalah gadis gedek tu... munna pun selalu senyum sorang bila tgk keywords

    ReplyDelete
  16. bagus sebenarnya...tag keyword yg diguna boleh bg trafik percuma..haha.

    ReplyDelete
  17. menarik...pelik seketika awal2 tu.hehe

    ReplyDelete
  18. kadang2 CA pun suka google keyword yang pelik2... hehehehehe

    ReplyDelete
  19. hehehhe... glamer... =)
    memang sesekali tegnok keyword ni memang lucu gak..

    ReplyDelete
  20. memang lucukan sesekali cari di sini..:)

    ReplyDelete
  21. kak GB, gedek tu apa maknanya?
    sama manka dgn gedik ker?

    ReplyDelete
  22. yupp..kadang2 boleh jumpa yg bukan2 je kt keyword tu.. :)

    ReplyDelete
  23. gadis gedek tu orang lain .. awak gedik !

    lariiii .. sambil minta ampun.

    ReplyDelete
  24. GB..tak gedek pun..abaikan aje..

    ReplyDelete
  25. singgah dari blog uncle gedek!

    heheheee...ni mesti terkenan uncle gedek2 tu!

    ReplyDelete
  26. cilok ke sini dari blog uncle gedek jugak!

    ReplyDelete
  27. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    tapi mmg lawak bila tgk keyword search ni. dah serupa macam baca entri lawak dah., huhu~

    ReplyDelete
  28. @kakcik

    kebetulan ayah GB memang suka stail rambut panjang mcm uncle gedek tu, tapi dah tua2 ni dia tak buat dah la. heheh!!!

    ReplyDelete
  29. @Kakzakie

    kira akak dgn yuna sama lah kan? dua2 kenal uncle gedek. heheh~

    ReplyDelete
  30. @gedek!

    woh! saya teruja!!!

    boleh posing dgn pestol tak uncle? tapi takmau pakai seksi. ek ek? :p

    ReplyDelete
  31. @hanie

    terima kasih kat mereka yg seach tu kan? :D

    ReplyDelete
  32. @Miss b

    kenot!!!!

    i tak reti camwhore la...hahaha!!!

    ReplyDelete
  33. @nyanyisunyi

    nanti saya beritau caranya kat blog akak. :)

    ReplyDelete
  34. @azam

    tah imej apa la yg dia nak kan?? hahaha!!!

    ReplyDelete
  35. @JunAina

    saya dgn uncle gedek mcm langit dan bumi kak.... :D

    ReplyDelete
  36. @Aku

    ke diorg sesat nak gi kemeren? hehehe

    ReplyDelete
  37. @Daddy Ziyyad

    ada jugak yg cari azrul kuantan....stalker ni. hahaha!!!

    ReplyDelete
  38. @Ibu n Abah

    saya masih bayangkan 'itik' bile nampak word gedek tu. hahaha

    ReplyDelete
  39. @munna

    at the moment, gadis gedek tu saya! hehehe

    ReplyDelete
  40. @PCL

    ahaha betul2. tak pepasal ke sini datang nya...hahaha

    ReplyDelete
  41. @Chik Att


    oooo.....abang azrul kuantan tu bukan CA ke yg taip? hahaha!!!

    ReplyDelete
  42. @Kella

    kalau yg taip bende lagi bukan2 tu lagi la haruuu...hahaha

    ReplyDelete
  43. @CikGu Ma

    pernah ada jugak. malas nak taruk. hahaha!

    ReplyDelete
  44. @nabilah_2908

    tuh la. terus rasa mcm "wadehey' kan? hahaha

    ReplyDelete
  45. @al-lavendari

    cemana mintak ampun sambil berlari tu uncle....????

    ReplyDelete
  46. @♥ Elin ♥

    sebenarnya dia nak cari uncle gedek atau gadis gedik?

    ReplyDelete
  47. @mas saari

    salahkan gugel! hahah!!

    tengs sudi singgah... :)

    ReplyDelete
  48. @Melati Qistyna's Mummy

    ihihi....selamat berkenalan,...nama saya gadis gedek...heheh~

    ReplyDelete
  49. @Mak Lagenda

    eheheh sile sile masuk...pintu tak berkunci.. :)

    ReplyDelete
  50. Follow daripada blog uncle gedek. Keyword tu. "abg azrul kuantan"? heheh.

    ReplyDelete
  51. janggal kejap.kehkehkeh...klakor pun ada

    ReplyDelete
  52. gedek stand for besar, itu dalam bahasa jawa

    org indonesia sebut gede' kalo tak siap

    ReplyDelete
  53. @telor power

    kalau cemtu...maksudnye 'gadis besar' lah??? huwaaaa!!!!

    ReplyDelete
  54. kehkehkeh...memang itu la makna dia. cuba tanya uncle.

    gedek bunyi sebut mcm kasor, tapi biasa org akan sebut gede,

    kalo dalam bahasa laen tak taw plak maksudnye

    ReplyDelete
  55. haha! memang ade gadis G rupanya..! (>.<)

    ReplyDelete
  56. @telor power

    rasanya kalau abon yang sebut mungkin akan jadik faham kot. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  57. @DrSinga

    abang azrul tererrrrrrrrr amik gambo...! :D

    ReplyDelete
  58. wah....dah ada waris ker??@#$%^

    ReplyDelete
  59. jom ramai2 join www.cyber-spaces.net

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D