Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 12, 2011

Apa ada pada nombor?



P/S: Semua di snap masa tengah jammed kaw-kaw. Sengaja pilih jalan yang jam sebab taknak terlepas mengetik masa nombor cantik naik. Lambat sampai rumah, tapi puas hati. Hu~



85 comments:

  1. @ORLANDO AHMAD

    sebab tu bawak kamera sokmo. kalau takde bende best nak snap, saya nyanyi dan rekod dalam henpon. kalau sedap boleh buat ringtone. huhuhu~

    ReplyDelete
  2. @Kunang-Kunang

    hihi, malu pulak saya auntie cakap mcm tu... :D

    ReplyDelete
  3. GB..sesaje rupanya ye..he he..nak snap nombor cantik ikut jalan jam ye..

    ReplyDelete
  4. haha pun boleh jugak la . kemain nak snap2 .

    ReplyDelete
  5. sanggup melayan jem tu yee sebab nombor ni

    ReplyDelete
  6. cantik nombor..xtvt sampingan wat hilang borink yer ..hik3 :)

    ReplyDelete
  7. Petang tadi jalan sesak 'giler'!

    ReplyDelete
  8. ni kes bosan la ni ehh. hehe :)

    ReplyDelete
  9. gB...
    minat number jugak rupanya peminat bunga ni...
    - akak selalu terlepas ...

    ReplyDelete
  10. minat kita serupa .. hari n3 uncle pun ada sentuh sikit pasal nombor.

    ReplyDelete
  11. apa ada pd nombor? JS tak kisah dgn nombor ...hehe

    waaa smpt lg tu shoot nombor comel gitu...hihi

    ReplyDelete
  12. tersurat nya nombor..
    tersiratnya, dah merata ia bawa GB..

    =}

    ReplyDelete
  13. haha.. sabar je!
    Aku dah tobat xnak snap and drive dah..miahaahahah

    ReplyDelete
  14. u reminded of my friend, she did the same. ahhahah

    ReplyDelete
  15. udah pi servis keta belum, haha.

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,
    saya gak suka nombor...selalu je nampak nombor2 cantik kat mana-mana, tapi...tak penah lagi pergi TIKAM nombor hu huh u ----> tak ELOK tuuuu!

    ReplyDelete
  17. hee..oked slalu tserempak dgn no. 1 pd jam...kul 11.11 am, pm...1.11 am,pm....SELALU!!! smpai tpikir 11.11.2011 ade sumtin happen..rupa2nye pglaman kena amek darah sb suspek denggi...hahaha..

    ReplyDelete
  18. lor...tak pernah terfikir sblm ni, nape lambat sgt pos entry nih...nombor keta kite dah terlepas la..huhu

    ReplyDelete
  19. Alaaa....tak de no 4 digit ke....leh pi beli esuk....ahakz....( no ekor )

    ReplyDelete
  20. hehehee, nombor yg cantik, dah berapa thn usia kete? mcm sikit je mileage nyer

    ReplyDelete
  21. suka nyanyi dan rekod, wah banyak talent la GB. i love to work with numbers. i think GB ni tak boleh idle, always looking out for details betul ke?

    ReplyDelete
  22. wak pon sukak foto nomor yeee.... eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

    ReplyDelete
  23. @Acik Erna

    kalau jalan tak jam nanti cepat je gerak nombornye tu...hihihi~

    ReplyDelete
  24. begitu sekali tahap
    kerajinan gb...huhu

    ReplyDelete
  25. Tahniah di atas kesungguhan anda... hahaha


    setiap perkara ada maknanya dan ada nilainya kepada kita.

    ReplyDelete
  26. Akak pun suka buat kerja macam ni. Ada masanya sanggup berenti tepi jalan nak snap, hehe

    ReplyDelete
  27. sengaja pilih jalan yg jam..?

    macam tu pula yer....lain dari yg lain GB ni..:)

    ReplyDelete
  28. kreatif utk mencari idea dlm b'blog. 2 tumbs up...

    ReplyDelete
  29. sanggup akak GB buat cm tu ek..?? hehe..

    ReplyDelete
  30. ahahaha ni first time jmp org 'sengaja' lalu jalan jem...hehe
    ni msti jalan menuju ke airport subang...kih3

    ReplyDelete
  31. @Tihara

    aha betul2. tapi takleh bagi org kete sebelah nampak, nanti diorg risau. heheh~

    ReplyDelete
  32. @kakcik

    comel je kakcik sebut 'giler' tu. heheh~

    ReplyDelete
  33. @Ibu n Abah

    bila difikir2 balik...ye lah kak. saya minat nombor jugak rupanya...hihi~

    ReplyDelete
  34. @jemarisuri

    tu la JS..sekali tu je kete tu nak bernombor cantik. tapi next nombor 101101 pun kalau dapat...best gak. heheh~

    ReplyDelete
  35. @anyss

    saya penah tikam nombor kat kek besdei. heheh~

    ReplyDelete
  36. @OKED chokelat

    ouch...seksanya kene denggi. suspected - kene ke tak? dah sembuh kan?

    ReplyDelete
  37. @gedek!

    masa tu kat flyover - rasa mcm bawak flight gak aa...heheh~

    ReplyDelete
  38. @Mama2Q

    takpe2. nombor lain akan menyusul! :D

    ReplyDelete
  39. @CikGu Ma

    hihi...harusss...sebab mmg dah cari pasal nak buang masa kan? :D

    ReplyDelete
  40. @Wanita Bertudung Hijau

    dah 3 tahun lebih. ke baru 3 tahun lebih ek? huhu~

    ReplyDelete
  41. @ummi5

    saya tak boleh duduk diam kak. my mind selalu berputar walaupun masa tu time nak tidur.

    tapi, saya takde la berbakat sgt pun menyanyi tu..syok sendiri aje...hihi~

    ReplyDelete
  42. @Ati Masrif

    hihi. rajin bagi sesetengah org...buang masa bagi sesetengah org yg lain...

    ReplyDelete
  43. @nabilah_2908

    org selalu cakap gb pelik. terima sajalah... :D

    ReplyDelete
  44. @sudipVSsenduk

    tengs....saya selalu capture bende mcm ni tapi tak taruk dalam belog.. :)

    ReplyDelete
  45. @Mimi Jazman

    sanggup kerana ikhlas dan sayang - walaupun kat sebuah kete. :)

    ReplyDelete
  46. @Munnafendy


    aha this time tak...

    ni jalan tun razak. patutnya boleh je kuar kat duke, tapi kang kat duke dah bahaya nak snap2 gini...hihi~

    ReplyDelete
  47. aktiviti menghapus keboringan...

    p/s thanks dah tahu mcm nk cari search keywords..

    ReplyDelete
  48. memang cantik nombor tu beb!!
    lepas ni nak target nombor berapa plak??

    ReplyDelete
  49. hahaha..kamu memang photographer tegar! dah berapa tahun usia kereta tu? dah 100,000km mileage nya :)

    ReplyDelete
  50. @nyanyisunyi

    juga dikenali sebagai keje kutuk diri~ :D

    ReplyDelete
  51. @lieynanilaz

    lepas ni nak target nombor 111111 plak. hehehe!~

    ReplyDelete
  52. @Daddy Ziyyad

    itu ke yg saya mampu buat dedi....heheh.

    kete tu baru 3 tahun...

    ke dah 3 tahun ek? heheh!

    ReplyDelete
  53. kepuasan tak terhingga.....hanya mereka saja yg mengerti. .

    ReplyDelete
  54. nombor unik sebab ada kisah unik di sebaliknya..

    ReplyDelete
  55. "sebab tu bawak kamera sokmo. kalau takde benda best nak snap, saya nyanyi dan rekod dalam henpon. kalau sedap boleh buat ringtone" - - - > Really ? Wahhhh, aktiviti yang menarik selain bergambor hahaha ... dah lebih 100,000 km milleage kereta kamu, basikal Wakjan pula dah lebih 10,000 km ( :

    ReplyDelete
  56. sejak akhir2 ni sy selalu ternampak no. cantik samada kat my hp, my pc atau jam kereta sy..antara no. cantik yg smpt sy catat ialah pd 23/4/12 3.33pm, pd 24/4/12 12.12pm, 1.11pm, 3.33pm, 05.05pm n arini lak 25/4/12 yg sy terlihat secara tidak sengaja ialah time 10.01am, 11.11am, 11.22am & 02.02pm..sapa yg taw makna tersirat di sebalik nombor2 jam ini?? timbul seribu persoalan di minda sy...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D