Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, December 13, 2011

007

Monochoria vaginalis (Heartleaf false pickerelweed)

Cerita balik pasal nombor. Uncle Gedek cakap Gadis Gedek tu serupa macam Gadis James Bond 007 tuh la lebih kurang kan....

*

Nak tau tak....angka giliran GB masa amik PMR dan SPM dulu kebetulan adalah 007. Siyes, tak tipu.

Kalaulah boleh GB cari balik tag angka giliran dulu-dulu....

P/S: Ye...bila tengok-tengok balik gambo-gambo dalam hard disk..ada satu gambo ni GB snap masa mileage was 89,898. Rupanya GB memang suka nombor. Huhuhu~

Update: Bukti angka giliran SPM dan PMR GB adalah 007 dulu ada di entri ini yer...

59 comments:

  1. GB.macam bunga plastik..cantik..kalau warna merah mesti lebih menarik

    ReplyDelete
  2. gadis bunga mmg gadis bond yg cantik.. he..he.. kebetulan pula dapat angka giliran yg cantik tu yer GB..

    ReplyDelete
  3. 888 pun ngam gak ....cuba cari...

    ReplyDelete
  4. boleh jadi gadis james bond nie. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Bunga PURPLE!
    I likeeeee....!

    Kak Azie pun suka dgn nombor 07 gak. Sebab Kak Azie lahir bulan 07. So dlm banyak keadaan/password no tu mesti ada. heheheheh

    ReplyDelete
  6. Wah nombor James Bond tu.

    Bunga tu macam bunga kiambang.

    ReplyDelete
  7. Subhanallah.cantek nyer bunga tu..merelip2..no giliran akak masa SPM dulu pun pangkal dia CM 007..set2 jamesbond pahang, agaknye sbb exam kat pahang nombornya gitu..GB exam kat pahang jugak ker?

    ReplyDelete
  8. bunga cantek kaler purple my peberet..


    hebak eh masih blh ingt angka giliran PMR SPM..sy lupe doh

    ReplyDelete
  9. Cantik bunga purple!sukaaa;)

    p/s:dah memang feveret kaler purple..pe2 pun cantikkkk..aduhaii:)

    ReplyDelete
  10. heee.. :D

    sudah tidak diragui lagi.. akak adalah seorg gadis yang..

    meminati bunga..
    meminati nombor..

    :)

    ReplyDelete
  11. GB, apa no plat kete GB? hihi

    jat plak xdela suka no. tp ada satu nom ni selalu mncul dlm hdup jat. *123*. kalau pg x tdur kan, tgk jam mesti akan tepat pkul 1:23am. kdg2 kagum, kdg2 cuak..hihi

    ReplyDelete
  12. saya cuma ingat no hp sendiri, suami dan om tepon mak di kg...nombor lain hampeh tak ingat, patah lagi nombor giliran spm atau pmr atau upsr...hehehe

    ReplyDelete
  13. iyer ke 007....bagi le BUKTI....ahakz

    ReplyDelete
  14. Auntie minat no cantik
    Kawin dgn uncle lagilah suka no cantik
    Dapat anak pun gitu juga

    Kesemua kami terjebak dgn no cantik bila nak beli kereta..

    ReplyDelete
  15. @Acik Erna

    acik suke kaler merah eh? :)

    bunga tu masa tgh mekar mmg macam bunga plastik. dan gambar tu takde edit2 tau acik.. :)

    ReplyDelete
  16. @Hanis Azla

    ala...wanita cantik cakap GB cantik? i malu uuu.... :D

    ReplyDelete
  17. @azieazah

    bunga purple tu cantik mcm kak azie! :D

    ReplyDelete
  18. @Kunang-Kunang

    kebetulan masa PMR dgn SPM saya dapat angka giliran yg sama. :D

    ReplyDelete
  19. @Tihara

    oh tak..saya exam kat kedah. angka giliran individu ni yg kebetulan 007 both. :D

    ReplyDelete
  20. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    saya cuma ingat yang belakang. kalau spm tu K007, tapi PMR tak ingat dah apa sebelum 007 tuh... :D

    ReplyDelete
  21. @Zie


    haha. takpe. awak suka mende lain kan?~

    ReplyDelete
  22. @zati embong

    plet kereta gb tak reveal on the net. taktau kenapa tapi rasa mcm itu adalah satu bende yg privacy lah. heheh~

    *lama tak nampak. dah tukar title eh? :D

    ReplyDelete
  23. @Mama2Q

    tapi kalau angka giliran tu sama dgn no bday mesti akak ingat kan? :D

    ReplyDelete
  24. cantiknye bunge tu..
    jarang jumpe bunge warna mcm tu kat sini..

    ReplyDelete
  25. @jeBateja

    dah berbelas tahun aku amik pmr & spm...taktau mana taruk dah khazanah harta karun segala tuh...

    nanti la aku mintak balik dgn kementerian...heheh~

    ReplyDelete
  26. @Marina Monroe

    keluarga suka nombor cantik - boleh panggil gitu auntie? :D

    ReplyDelete
  27. @LadyBird

    bunga tu depan opis saya ke awak.. :)

    ReplyDelete
  28. tun begia saya berbunga lagi!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. canti bunga tu..
    tgk pagi2 segar mata

    ReplyDelete
  30. Filem James Bond baru bukan bermula dengan code 08 pulak ke?

    keh keh keh

    ReplyDelete
  31. uncle suka nombo 69... (lahir tahon 69, okeh!)


    (kamu punya 007 tu bukan Licence to Kill... tapi Licence to Shoot Gambar!

    ReplyDelete
  32. saya seronok melihat angka@ nombor berbanding kerenah manusia...hurm

    cantik bunga tuh!!...

    ReplyDelete
  33. sis.. bunga santekkk... angka yg cantik sebenarnya memudahkan kita nk igt.. pd sy tu je hihihihi

    ReplyDelete
  34. cantiknya Monochoria vaginalis tuh:)

    saya suka no 9..

    ReplyDelete
  35. @Aku

    08 tu kalau dalam ic lahir kt mana eh?

    ReplyDelete
  36. @gedek!

    wooo...69. pusing cemana pun jadik 69 gak kan? kelas uncle

    *

    rupanya saya dah dapat lesen dari tahun 1996 lagi!

    ReplyDelete
  37. @lieynanilaz

    saya pun tak perasan bila org tanam bunga tu depan opis saya!

    ReplyDelete
  38. @Ladysirna

    ecehhh..pandai dia sebut nama saintifik. :D

    ReplyDelete
  39. cantiknya bunga ni...nampak sparkling... ;)

    no matrik sy hujungnya 298... :)

    ReplyDelete
  40. perangai gb pun sikit2
    ada misteri juga kan ..
    sesuailah tu :)

    ReplyDelete
  41. sikitnya nombor angka giliran.. bukan selalu angka giliran nombor berderet2 ke.. hihi.. akak dah lupa langsung..of coz, dah tua daa..

    ReplyDelete
  42. IC dgn nombor 08 kat perak...

    errr... aku orang 08.

    ReplyDelete
  43. suka juga pada nombor-nombor..

    jumpa nombor cantik jadi unik pula..

    ReplyDelete
  44. VAGINALIS!!!!!!!!1



    WUUUHUUUUUUUU......

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D