Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, November 17, 2011

L.O.S.T



(Sila baca dalam mode jiwang heheh)

*

The truth is I read most of my friends entries everyday.

But when I look at my own blog, I was lost.

I wish I can do something to overcome this feeling, but I did nothing.

I wish I can hide longer. But I can't.

I was just lost. 

I miss you. Yes, you. All of you. 

Kawan-kawan. :)


P/S: Maafkan kehilangan GB. Terima kasih kepada semua yang bertanya. Kepada yang bertanya, GB telah berjanji, hilang ini hanya untuk sementara saja. Dan kini kembali untuk mengotakan janji. Banyak yang perlu dilunaskan. Banyak sangat. Rindu kawan-kawan. (Ecewahhh berjaya tulis dalam mode jiwang!)  :D

83 comments:

  1. hey!

    been there
    done that



    head up
    move on!



    CHEERS MATE!


    (tawaran tutti frutti maseh ON tahu?)

    ReplyDelete
  2. xper cikfidde tewww.. blog bukanla hakmilik kekalls.. (ayat klise jewww) .. kehh

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..GB dah kembali tunaikan janji..sangat2 terasa kehilangan GB..

    ReplyDelete
  4. aku pun dah lama hilang dari dunia sebenarrrr.... jauh meninggalkan diri sendiri..uhuks

    ReplyDelete
  5. aku sbnrnya terkejut bila suatu hari aku nak masuk blog ni tetiba tak boleh. aku pun tatau what u've been up to & apa sudah jadi smpai blog ini ditutup tapi apapun, welcome back.

    mmg kdg2 kita rasa lost & almost give up dgn semua benda kat sekeliling. aku pun penah gitu tp kdg2 aku rasa bila aku makin jauhkan diri dr something yg boleh buat aku rasa occupied cthnya blogging, aku rasa lagi tak hepi.

    anyway, aku pcaya ramai org yg sudi menjadi pendengar setia ko tmsuklah aku. hehehe...

    take care! :)

    ReplyDelete
  6. patut la lama menyepi. takpe2 amik mood dulu ya ^_^

    ReplyDelete
  7. kehilangan tu memang terasa
    hendaknya kalau org tu selalu ada je en3, tetiba dia menyepi
    jadinya mestilah ada yg tertanya tanya...

    ReplyDelete
  8. entry yg paling mencairkan hatiku..huhuhu

    ReplyDelete
  9. Bila hilang dicari dan dirindu, itu memang jiwa jiwang!

    ReplyDelete
  10. @BonekadalamChermin

    oh tengs! bila nak bertuti fruti ni darling???

    ReplyDelete
  11. @en_me

    ayat trademark en me giteww...hewwhewwwhewww~

    ReplyDelete
  12. dah cari kat seksyen los and faun ?

    ReplyDelete
  13. @DaHLia

    takpe takpe. jumpa nanti time reunion naaa...hang jgn tak mai hoccay??

    ReplyDelete
  14. @fatt

    tengs fatt!!! i know u are and u already been a good listener even just thru twitter. :D

    ReplyDelete
  15. @azieazah

    kdg2 saya ni jiwang jugak orangnye. heheh~

    ReplyDelete
  16. @al-lavendari

    nak ke seksyen los and faun pun saya lost uncle. heheh~

    ReplyDelete
  17. hishh kaka GB neh, suspen jek..hengatkan amende y hilang td~

    ReplyDelete
  18. burung tu tak lost.
    dia cuma berehat untuk hilangkan lelah terbang...
    bila dah pulih nanti, dia terbang... seperti kamu.

    ReplyDelete
  19. salam, GB, saya pun dah lama tak kesini, lost juga...huhu,sungguh menjadi entry jiwang ini,look forward for another entry from u=)

    ReplyDelete
  20. nak rasa jiwang gak lah....heeeee..

    ReplyDelete
  21. kat den hang rindu tak......ahakz....

    ReplyDelete
  22. ye... ye......
    GB dah kembaliiiiiiiii..
    winduuuuuu

    ReplyDelete
  23. Yayy!! Welcome back GB..


    blog GB ni best apa..^__^

    ReplyDelete
  24. insyaAllah u'll find ur way :)

    ReplyDelete
  25. diva je yg up date makan minggu nih...

    :D


    .

    ReplyDelete
  26. jiwang itu sampai ke hati akak.. berbakat..

    ReplyDelete
  27. u r excused.. :)

    sesekali melayan perasaan sendiri tak salah.. :)

    tak a break bila rasa perlu..

    ReplyDelete
  28. GB, MN pun rindu kat gb
    bila agaknya dapat berkongsi soal jiwa-jiwa dengan GB
    ~entri kamu sentiasa menarik hati MN
    salam jumaat GB

    ReplyDelete
  29. @ZaNNa

    eheheh.. hilang jiwa berblog je... :D

    ReplyDelete
  30. @Aku

    sebenarnya burung tu bosan terbang sekor2.

    ReplyDelete
  31. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    terima kasih rinaaa. awak caring.

    kawan2 lain pun caring gak. :D

    ReplyDelete
  32. @Anaa

    tuh la...kdg2 perasaan kite ni tak dijangka. heheh~

    ReplyDelete
  33. tuela..perasan blog GB lama tak berupdate... tapi nik pikir maybe GB sibuk ke...so tak dela kaco..tihihihi

    ReplyDelete
  34. Ahahaha...

    Terasa jugak bila bukak2 blog ni, hanya invite kawan2 je.. Dalam hati tertanya2 juga, aku ada buat salah ke sampai tutup blog for public.. Mana la tau kan kalau2 ada komen yang tak bekenan di hati..

    Btw, akak komen jika akak rasa ikhlas.. Kalau tak ikhlas, jangankan nak komen, nak bacapun malas.. =.='

    Welkam back.. Bukan GB sorang je yg ada perasaan camni.. Semua orang ada rasa tu... Dan ramai jugak yang buat apa yg GB buat tu...

    Menghilangkan diri seketika utk kembali fresh up tu memang perlu untuk kita semua...

    ReplyDelete
  35. i lost control...

    sesekali perlu menyepi untuk mendapatkan semua lost tue kan

    ReplyDelete
  36. weyh GB akak siap buat entry pasal GB taww..cedeyy lorr...

    ReplyDelete
  37. @Queen

    ihihih. a;ah nik. mmg bizi sikit this lately.

    ReplyDelete
  38. @~ Cik Azz Abu Bakar ~

    akak, jgn terasa ye. saya mmg tak bukak kat sesapa pun. pecayalah. saya sorang je yg boleh tgk blog sendiri. jgn kecik ati ye kak.

    ReplyDelete
  39. @Tihara

    hah??? entri mana kak?? bagi link boleh? saya mintak maaf sgt!!!!

    ReplyDelete
  40. Emm..tuan blog...jom exchange link nak??if dah link bagitau Kiz okayh

    ReplyDelete
  41. sesekali kena 'berhenti' gak..
    melepaskan lelah..

    dah okay.. sambung balik

    ReplyDelete
  42. makin lama ditinggalkan makin rasa yang kita macam kena start semula.

    ReplyDelete
  43. kalau sambil dengar lagu jiwang ni
    tangkap leleh tau....hehehe~

    ReplyDelete
  44. @ghost writer

    tinggal 10 hari - so tak rasa kene start afresh la. heheh~

    ReplyDelete
  45. tertanya2 juga..mana blog GB..bila tgk kt profile..hnya ada 2 blog yg lain je..

    ingtkan GB alami maslah mcm blogger2 yg lain..blog hilang...

    rupa2nya GB mmg hilangkan diri buat seketika... :)

    skrg ni mcm mana...dah ok kan..?

    welcome back.. :)

    ReplyDelete
  46. ohhh, dah kembali. secara rasminya hilang lah merajuk Wakjan ni hahahaha ...

    suka dengan gambor ni. double thumbs up !!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D