Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, October 16, 2011

Tidur di atas awan



:)

P/S: :)

84 comments:

  1. Cantiknya..Dari mana GB..ambik ni

    ReplyDelete
  2. Wah... merakam sambil tidur, ya? :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..terbang tinggi, tak ajak punn :)

    ReplyDelete
  4. wah...cantiknyer...GB ke mana ni?? bercuti? hehe...

    ReplyDelete
  5. aku plak... tidur di atas tilam.... mmmmmm.... huhuhuhu.

    ReplyDelete
  6. eh tak best la tido dalam kapal terbang...lagi2 kalau langgar awan. gegar2 gitu... =__="

    ReplyDelete
  7. sebelum itu berbulan madu di awan biru ..

    ReplyDelete
  8. Untung dapat duduk tepi tingkap...

    ReplyDelete
  9. cahaya matahari tu... cantik sungguh!

    ReplyDelete
  10. negeri manakah di bawah itu ....

    ReplyDelete
  11. nek flight memang tido di awan biru ^^,

    ReplyDelete
  12. ahakz....kalau mcm ni punya lawa...rugi kalau tido....kan..?....ahakz

    ReplyDelete
  13. PEEH.............

    Gb mmg hebat kalau snap pc.. terbaik lah

    ReplyDelete
  14. nak ikoottttt..akak tinggal zie!!

    ReplyDelete
  15. pi ke mana tu tu... tak ajak pun..
    nak ikutttt jugakk!!!

    ReplyDelete
  16. :)

    sy suka lihat awan dari kecil lagi..kengkadang awan boleh jadi mcm satu pemadangan tepi pantai..bentuk naga..


    p/s: harap GB boleh bantu sy memilih kamera yg sesuai dgn diri sy :)

    ReplyDelete
  17. gB..
    Selamat pergi dan selamat kembali....

    ReplyDelete
  18. pergh dapat seat google earth ke GB..

    harap harap ada gambo kapal terbang mendarat atas salji.. hahahaha..

    ReplyDelete
  19. gb cayang ...

    jeling-jeling UMS tu sekali ye
    untuk kaa ati ni :)

    ReplyDelete
  20. gayat kot..hahaha..tapi sedap juga kalau dapat juntai2 kaki

    ReplyDelete
  21. dah mendarat ke belum ni...ka masih diawan-awangan lg....

    ReplyDelete
  22. jangan lupa balik sini semula! ;)

    ReplyDelete
  23. kelas tuh tidur di atas awan ya..
    masa tidur ada mimpi atau jumpa para-para tak? heheee

    ReplyDelete
  24. @kakcik

    kemera gerak sendiri kakcik. ngeeee~

    ReplyDelete
  25. @Tihara

    ihihi. tibe2 je beli tiket ni. hihi~

    ReplyDelete
  26. @al-lavendari

    dila la agaknya uncle.... *sambil menung. :D

    ReplyDelete
  27. @azieazah

    pegi balik saya dok tepi tingkap kak! hihi~

    ReplyDelete
  28. @jeBateja

    kalau dah tak nampak apa aku tidur aje, dari perabih bateri kamera.. huhu~

    ReplyDelete
  29. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    saya boleh la bagi suggestion mana yg termampu. tapi bukan tahap pakar lah ye. :D

    ReplyDelete
  30. @ciK LyndaWawa

    saya pegi negeri sebelah kampung awak jer...hihihi

    ReplyDelete
  31. @littlehumblelynn

    fly seberang laut dalam meleysia je kak. hu~

    ReplyDelete
  32. @Queen

    pergh. best kot kalau dapat juntai kaki. heheh!

    ReplyDelete
  33. @sahromnasrudin


    a'ah. cuma saya duduk je. org lain yg terbangkan. hihi~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D