Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, October 13, 2011

A secret is about to be spilled...





~Buah hati baru...~

:)


P/S: Don't worry. I will reveal my kamera cap ciken soon. :D

36 comments:

  1. benci dan cemburu kepada kamu...keh3

    ReplyDelete
  2. RepublicAku:

    eh, mana boleh benci saya!

    ReplyDelete
  3. imanshah:

    tak. if u know me u'll know tht i always run away from the commons. :p

    ReplyDelete
  4. lawa lens. guna dslr apa yer. nikon, canon or sony?

    ReplyDelete
  5. lupa plak dah tertulis lumix kt lens tu

    ReplyDelete
  6. cintailah ia seadanya.
    feewwwiiiitttt!!

    ReplyDelete
  7. nampaknya bagus mutu kerja Pak Lumix ..

    ReplyDelete
  8. Tercapai sudah hajat di hati...

    Nanti ambik gambar banyak-banyak masa di Gathering 23hb yaaaa

    ReplyDelete
  9. gB..
    jika dah berkenan dihati..
    pinang tak dapat.. bawak jer lari....

    ReplyDelete
  10. kita pakai cap village ciken jeee.....heheheh ...

    ReplyDelete
  11. jelezz I...U buat I geram pagi2 ni tunggulah bila ASNB dan umum dividen nanti I akan balas dendam uuuu...hahahaaa...

    ReplyDelete
  12. wah2..best nye GB..kamera cap ciken hang lempaq kat gua lah..kiki :)

    ReplyDelete
  13. gb cayang....

    amvoiiii....

    hehe~ copy bahasa dia :P

    ReplyDelete
  14. saye maseh lagi tak mampu nak beli akak..nnt saye kaye baru beli..ntah2 lepas kawen beranak pinak baru mampu beli..hahaa

    ReplyDelete
  15. makin cantik2 la..

    aku jelezzzz...

    ReplyDelete
  16. makin cantik la gambar2 GB nanti... :)

    ReplyDelete
  17. fuiyoooh! tak sabar nak jadi model GB :)

    ReplyDelete
  18. yeayyy
    meh meh ambik gambo saya!!
    :D

    ReplyDelete
  19. waaaaa..jgn pinggirkan cap ciken..nnt ie nangis..

    ReplyDelete
  20. wowwwwwwwwwwwwwwwwww!

    next time gathering bawak yea!

    ReplyDelete
  21. same la i pun lari from the commons mcm i-stuffs tapi i married a common man ;)

    ReplyDelete
  22. Lumix tuuuu.....phewiiiiiiitttt!!!!

    Sy pun dh ada buah hati baru gak...hahahha ( tetiba je bgth ) :p

    ReplyDelete
  23. GB..dapat dah..lepas ni lagi cantik le gambar.

    ReplyDelete
  24. Wo!!!!! Wow.....Fuyyooohhhhhhhh!!!! (Ni teriak galakan sbnrnya... ;-P)

    ReplyDelete
  25. mencik mencik!

    mesti gambo lg meletopsss

    ReplyDelete
  26. Abis.... gambar ni ambik pakai kamera mana?

    ReplyDelete
  27. cun la GB

    p/s: kenapa dalam 2-3 menjak yg lepas, MN tak dapat view blog GB eh? pelik la

    ReplyDelete
  28. lumix ni mmg bagus eh gb..ramai betul org pakai. aku ingt nak beli satu la...brp ek range harganya?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D