Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, October 9, 2011

Paused

Anak-anak sedara GB

First of all, terima kasih kawan-kawan sebab sudi baca entri GB yang lepas. GB baca semua komen dan hargai semua pandangan dan perkongsian, jangan risau, takde yang terlepas pandang. GB akan reply kemudian dan buat entri susulan nanti. Episod Tentang Kita tu belum berakhir ye... :D

*

Cerita lain:

Sabtu lepas adik GB dah selamat bertunang. GB macam biasa, jadik multitasker. This time tambah satu lagi job, jadik mak andam. Walaweh.

Tapi lepas episod-episod macam ni, macam biasalah: GB didesak suruh kawin cepat. Penat lah!

P/S: Tak mahu ingat tak bermaksud sudah lupa. Kan? :)

49 comments:

  1. i like! :P

    mesti cantik ja dimekap, kan...
    nih anak siapa awak, sy x leh nak recall..

    nice pic! ;}

    ReplyDelete
  2. sudah terbiasa dengan soalan cepumas 'bile nak kawen' tu.. ahakss

    sengih je la

    ReplyDelete
  3. Insya Allah..nanti turn GB pulak yer..mudah mudahan aminnn :)

    ReplyDelete
  4. salam gb,

    mana tau time gb sok tak payah tunang2 terus kawin..memandai aje
    usah pikir sgt pasai depa yg suka desak kawin cepat tu..yg ptg gb hepi kan..insyaAllah dik

    ReplyDelete
  5. Anak sedara GB baru 3 orang ehh..??

    Anak sedara akak dah 27 orang dah GB...Pelbagai karenah ada.. :P

    Bosan kan bila ditanya soalan yang sama je saban masa... ehehh...

    ReplyDelete
  6. eh!!
    tengok tv 9 tak??

    choppppppp..
    nak tgk pic adik Gb yang dimake up oleh GB..
    please......

    ReplyDelete
  7. gua selalu teringat benda yang gua cuba nak lupakan..

    tapi selalu lupa bende yang gua patut ingat..


    .

    ReplyDelete
  8. wah...gb bila lagi?cepat2..nanti jemput saya tau..

    ReplyDelete
  9. gB...

    InsyaAllah, jodoh gB akan datang juga. Kakcik doakan gB bertemu dengan lelaki yang lengkap pakejnya untuk menjadi suami yang baik dan soleh buat gB.

    ReplyDelete
  10. nak sya rekemenkan...hihihi
    kita serupa.. sya pun dah berdesing2 telinga dgn pertanyaan bila nk kahwin...huwaaaa!!!

    ReplyDelete
  11. Insyaallah..akan sampai msanya untuk GB pulak..

    ReplyDelete
  12. mudahnya menyoal soalan yang tiada jawapan...

    ReplyDelete
  13. jangan buat majelis masa hari Hot Air Baloon lagi tau nantiiiiiiii...

    ")

    ReplyDelete
  14. itu soalan orang tak ada modal ...

    ReplyDelete
  15. yg tgh tue kiut arr.....

    relax GB..just enjoy urself...

    ReplyDelete
  16. salam singgah

    mudah - mudahan bertemu jodohnya..amin

    dah follow jom follow back

    ReplyDelete
  17. comel comel anak sedarnya
    gb..
    pertanyaan pertanyaan yang sedap di dengar tu akan berterusan dan akan ada sambungan

    ReplyDelete
  18. comel comel anak sedarnya
    gb..
    pertanyaan pertanyaan yang sedap di dengar tu akan berterusan dan akan ada sambungan

    ReplyDelete
  19. @Fatin Mraz

    hihi. saya mekap biasa2 ja. dah lama tak mekap org lagipun...huhu~

    dlm pic tu, kiri anak abg dee. yang lagi 2 org anak abg chik. igt kan? :D

    ReplyDelete
  20. @anitaare

    tuh la. saya pun fikir cemtu. tah tah esok ada org ajak saya bertunang, pastu tup2 ada cincin di jari. hahaha!!!

    ReplyDelete
  21. @~ Cik Azz ~

    itu baru sedikit daripadanya. anak sedara GB ramaiiii....!

    tapi anak buah belum ada lagi. coming soon. :D

    ReplyDelete
  22. @Citarasa Rinduan

    nanti gb tanya dia. kalau dia benarkan muka dia di feature dalam blog ni, GB akan taruk. :D

    ReplyDelete
  23. @ciK LyndaWawa

    ye.....mesti jemput...! datang tau! heheh~

    ReplyDelete
  24. @kakcik

    alhamdulillah, amin. takut saya dgr pasal pakej lengkap sebab saya pun biasa2 je. saya nak yg sesuai dgn saya je... :D

    ReplyDelete
  25. @DrSinga

    majlis saya ke majlis adik saya? heheh~

    ReplyDelete
  26. @Chik Att

    mak saya yg suruh. saya faham dia risau...

    ReplyDelete
  27. @Qhaifa Nur

    thanks ya sudi doakan dan sudi follow. :)

    ReplyDelete
  28. @kasihibu

    ye..tah tah org kat kampung dah bising2 pasal GB. hahaha!!!

    ReplyDelete
  29. biase la tu GB..saye ni pun kerap ditanye soklan cepumas itu..hiuhiuhiu~~

    ReplyDelete
  30. pandai awak mengandam yek?
    sekali jadi jurusolek ke GB?

    ReplyDelete
  31. insyaallah...lepas ni giliran gb...:)

    ReplyDelete
  32. biasa la.. sama mcm akak.. bila ada majlis.. jd tukang kemas, tukang buat buat hantaran, tukang mekap, tukang amik gambar.. semua tukang la..

    ReplyDelete
  33. @♥CIK SHA♥

    mari kite berkongsi tensen. hahaha!!!

    ReplyDelete
  34. @PUTUBAMBU

    saya tlg mekap je. siyesli very light almost unseen punye efek.

    ReplyDelete
  35. @lieynanilaz

    harap2 macam tu le. hihihi!!!

    ReplyDelete
  36. @farmys

    biasanya tukang2 ni mesti seharian bergerakkk je kan?

    ReplyDelete
  37. @nabilah_2908

    saya tologn2 je...tak terer pun. siyes! :D

    ReplyDelete
  38. @zati embong

    jap jap. nak tanya adik GB dulu boleh ke tak taruk muka dia kat sini. :D

    ReplyDelete
  39. mana gmbar adiknye?.. nak jugak tgk hasil sentuhan GB kan.. i bab2 make up mmg fail!! haha

    ReplyDelete
  40. nak tengok GB megandam, selalu nengok gambar -gambar yang GB ambik.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D