Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, October 14, 2011

Fallen for GF3

Dendrobium Orchids


Super easy to use.

Yet, 

~Masih bereksperimentasi~

:D

P/S: Kamera cap ayam masih di sisi. Point and shoot camera masih perlu untuk orang yang suka drive sambil amik gambo ni... *hint: DrSinga sampai tak boleh sebut balik apa nama kamera GB. Lupa katanya. Heheh~

25 comments:

  1. hehe

    makin aktifla ko menembak sekarang yea ;)

    ReplyDelete
  2. comey nye gambar..thumbs up :)

    ReplyDelete
  3. boleh x GB suggest pd sy kamera apa yg sesuai utk org cam sy x reti sgt photography tp masih ada hati nk amek gambar cantek-cantek?

    ReplyDelete
  4. nice one:P

    selamat bereksperimen ye akak manis

    ReplyDelete
  5. Weh...bila nak terbang ke KK? :)

    ReplyDelete
  6. ooo.. beli gf3 sbb nak gi kk yer??

    ReplyDelete
  7. Kenapa mesti Purple? kenapaaaaa.....?

    ReplyDelete
  8. mesti tengah teruja dengan 'baby' baru ;)))

    ReplyDelete
  9. gB..
    jom tepuk tapak tangan (High Five)
    akak pun jenis suka sambil drive sambil ambil gambar...jadinya kamera cap ayam memang mudah nak digunakan dalam situasi macam tu...

    ReplyDelete
  10. u tanam okid? cantik!

    ReplyDelete
  11. pergh gf3??


    jeles...


    tgh cari kemera ni..

    ReplyDelete
  12. pergh gf3??


    jeles...


    tgh cari kemera ni..

    ReplyDelete
  13. saya dah ingat hari tu!!
    ( dan saya dah beritau en_me hari tu)
    ( dan dia kata ... hah???!!)

    heheheeeeeeee

    ReplyDelete
  14. Yyeay!!

    dah takde malware tapawe!!

    ReplyDelete
  15. hihi,sudah!jat plak yg excited terlebeh.

    ReplyDelete
  16. baru perasan, watermark baru...!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D