Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, October 25, 2011

Keajaiban KK: Belum sampai Kundasang lagi.....kite singgah Pekan Nabalu dulu okeh!





…sambungan dari sini


Lepas Tamparuli, kitorang weehooo ke Kundasang. Mau check in cepat! Mau jalan-jalan cepat! Mau tidur di atas awan cepat! Tapi tup tup kitorang singgah sat kat Pekan Nabalu ni. Ada look out tower dan sculpture nanas. Naik atas lookout tower dan tengok view dulu…. Ahhh…breathtaking…..!


….bersambung lagi heheh…


P/S: Sorila kengkawan. Sempat update kecil-kecilan je ni. Nak berselang seli dengan cerite gathering dan wedding CikCeria lagi….last-last terbarai entri lintang pukang. Heheh~

32 comments:

  1. bestnya... berapa lama cuti ni miss GB?

    ReplyDelete
  2. cantik la.......

    KK pun baru pernah sampai sekali je....HAHAHA

    ReplyDelete
  3. Kakcik dah naik ke menara di Pekan Nabalu tu, tapi bila nak turun terasa gayat juga. :)

    ReplyDelete
  4. update pic byk2 ye

    eh dtg Melaka tak kabo. kalo tak bleh saya belanja ikan bakar. weheeeee

    ReplyDelete
  5. jumpa tak puteri gunung ledang...?

    (salah topik, eh?)

    ReplyDelete
  6. gunung ledang ...erk apakah si uncle ni...hehe

    ReplyDelete
  7. beb, gambo dari atas gunung itu lagi best GB...sila next time panjat n amek gambor ngan camera best ko!

    ReplyDelete
  8. time masih single ni, pulun jalan puas2..karang dah kawin, kaki terikat.. :)

    ReplyDelete
  9. updet byk2 sket leh tempek byk2 story..nice views, thumbs up!

    ReplyDelete
  10. sungguh jeles!!

    bila aku boleh sampai Sabah...huhu..

    ReplyDelete
  11. Kakak tunggu gambar pengatin cikceria dan gambar-gamabr gathering rumah kakcik tak sabarlah GB. Baru nampak muka GB yg comei-lote (dari blog teman lain - tunggu GB lama sangat:)

    ReplyDelete
  12. yg ni pun view dah cantik.. teringin nak ke sana juga nnt2..

    ReplyDelete
  13. mesti sejuk sae kat sana ye..


    p/s: mandi pagi tak kat sana :P

    ReplyDelete
  14. bestnya dapat gi kundasang..nest trip ajak akak gak.

    ReplyDelete
  15. cik ceria kawin? saya baru tahu! hu~~

    ReplyDelete
  16. KC dah dua kali ke kundasang, ke KK. tapi pulang hari jer sebab KC menginap di Nexus Karambunai Resort. Sbnrnya kan GB, kt Sabah ada byk tmpt menarik dan cantek yg kita boleh lawati, kan.

    ReplyDelete
  17. GB..acik nak tunggu gambar pengantin..cik ceria..

    ReplyDelete
  18. gB...
    Kundasang - dah masuk list...
    lagi banyak info lagi teruja nak pergi... :)
    Thank u...

    ReplyDelete
  19. best best..semua best..citer gathering.. citer cik ceria kahwin..hehe dah tak 'cik' lagi lah ya?

    hehe..

    tgu liputan dari GB yang mantop!
    =]

    ReplyDelete
  20. Wah, gB pergi melancong rupanya...pasti seronok. Nanti ceritakan pengalaman perjalanan ni sepenuhnya ye...

    ReplyDelete
  21. janji update ...

    kita tetap datang baca tau ...

    ReplyDelete
  22. Memang best g Sabah...rasa nak g lagi.

    ReplyDelete
  23. ok saya sedang merindui kampung halaman =__="

    ReplyDelete
  24. Cantik betul pemandangan!

    Cik Ceria dah kawen ?
    Itulah ....lama tak update dan bw. Tak tau citer kengkawan.

    ReplyDelete
  25. gitu la kan? xpernah g Sabah lg. btw, bru2 ni ada larian pnjt gunung Kinabalu kan? Senior Rizal wakil Malaysia, dpt num 36 out of 200++..dia amek masa 4 jam 21 minit naik dan turun. gila kan? haha

    ReplyDelete
  26. abang gedek, bukan salah topik, salah gunung.. ingat puteri gunung ledang tu ada kat sumer gunung ke.. heheh..

    kita tak pernah sampai sabah lagi.. kalo sabah pun tak sampai, tak yah tanya la ye nogori2 yang lagi jauh jauh..

    ReplyDelete
  27. *miss GB.. bukan ke dah ada blog gambar-gambar tu? penuhkan aje di situ.. nanti saya datang bertapa menatap segala gambar yang ada... hehehe..

    ReplyDelete
  28. cerita lebih skit psl tmpt ni gb...aku baru pes time dgr psl pekan nabalu ni...apa yg spesel kat sini?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D