Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, September 24, 2011

What is sex?



Vandalism? For me, no.

*

Nota-nota ni ada tertampal di suatu sudut dalam Pekan Rabu, Alor Setar. Kalau tak silap dekat dengan tempat orang juai coq peneram. Huhuhu~

P/S: Take care kengkawan. Teruskan beropen haus ya!

41 comments:

  1. org alor staq pun dah pandai speaking

    ReplyDelete
  2. hmmmmmm....
    org yg letakkan nota peringatan untuk masyarakat di situ seorang yg suka makan coq peneram...
    -

    ReplyDelete
  3. org yg tulis ni sah da lalui byk pngalaman bkaitan sex..heheh

    ReplyDelete
  4. tips semoga org lebih appreciate sex.

    :-)

    ReplyDelete
  5. pesanan penaja dari makcik cok peneram kot? ;)

    ReplyDelete
  6. dengar certa tun m ,pernah niga kat pekan rabu dulu

    ReplyDelete
  7. Sex ialah jantina, atau pun hubungan kelamin. Full stop.

    ~haha

    ReplyDelete
  8. Gb..apa motif nya orang tu letak kat situ ye..

    ReplyDelete
  9. gaya tulisan tu, bukan tulisan budak2 zaman sekarang :)

    ReplyDelete
  10. delarocha said...“org alor staq pun dah pandai speaking”

    Maksudnya?? kalu dok di Aloq Staq selama ni memang tak reti speaking ka?? Nak dok tang mana baru pandai speaking???

    *cheq bukan orang Aloq Staq tapi cheq heran komen tuh!

    **Coq peneram tu Kuih Peneram — bulat, nipis dan berlubang ditengah, warna coklat, manis. Digoreng. Pasar malam banyak jual. (bagi setengah tempat sebut lain...)

    ReplyDelete
  11. Note tu tahun 1962? Wahhh hebat...

    ReplyDelete
  12. quote dari tourist yg singgah beli coq neram..huhu..

    ReplyDelete
  13. hahaha...aku respek la sape yg tampal ni. but again, it's true. klu salah guna itu la pasai jadi byk sgt anak2 luar nikah. proper setting di sini bleh jadi mksdnya protection or better off wedding :)

    ReplyDelete
  14. salam..
    SEX...??
    Bukan ke cendol yang
    tambah pulut tu...?


    :-)

    ReplyDelete
  15. mngkin jga orgnya adalah seorg aktivis ataupun pendakwah.. heeee... :)

    ReplyDelete
  16. sihat untk kesihatan...khas utk yg sudah bernikah....hehe

    ReplyDelete
  17. sihat untk kesihatan...khas utk yg sudah bernikah....hehe

    ReplyDelete
  18. sihat untk kesihatan...khas utk yg sudah bernikah....hehe

    ReplyDelete
  19. laaa apahal la pulak ni...sory..:(

    ReplyDelete
  20. saya tahu ini dimana!


    hehe,

    amboiiii tok det yg tersohor tu pun asai dari sana tau!
    mestila kami reti speakingggg!

    :p

    ReplyDelete
  21. hehe..terus coq peneram jadik glamer!!

    ReplyDelete
  22. menyebarkan maklumat melalui dinding..

    ok la tu..

    ReplyDelete
  23. kena menghargai sex la lepas nie..hehhehehee

    ReplyDelete
  24. hehee.. 'use it with a proper setting' --> ayat ni x boleh blah.. kikiki...

    ReplyDelete
  25. masjid zahir kat alor setar itu sgt klasik kn

    ReplyDelete
  26. sex?
    best..




    jawapan jujur..
    wahahahaaaaaaaaa
    sori beb!!

    ReplyDelete
  27. kalo 2 biji baper hinggit pulakk.. ihiks

    ReplyDelete
  28. pesan orang lama, sama-sama renungkan

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D