Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, September 6, 2011

Raya is almost half over, can I start the mood of blogging with...



...a little curahan hati sambil makan Lindt dark chocolate with mint sewaktu menaip di atas katil?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok lah, not now.

P/S: By the way, dark choco is better than ketupat right? :D

39 comments:

  1. Selamat Raya....itu coklat erk....ingatkan sabun...ahakz

    ReplyDelete
  2. Fatin: ahaha. miss me oledi eh? ;D

    ReplyDelete
  3. jebateja:

    ada sabun buat dgn cekelat tau!

    ReplyDelete
  4. GB
    selamat hari raya..
    hehhe.. mood brblog lari eik

    ReplyDelete
  5. dark coklat best, tapi klu ada perisa mint mcm tak best pulak.

    ReplyDelete
  6. gb,
    welcome back! lama tul menyepi...ingt dah merajuk nak blogging...

    gb..aku rasa mcm ada sesuatu je yg ko semunyikkan...bila baca line sebaris yg pendek tu tetiba hati aku pun kata, eh..mcm sama je dgn apa aku rasa skrg. tp aku tatau le ko nk curhat sedih ke benda happy ke...

    kdg2 kan, byk benda yg kita nak ckp tp tak terluah..dan kdg2 hati ni rasa dah beku smpai dah tak kisah sbb terlalu lama memendam rasa...kan gb?

    take care :)

    ReplyDelete
  7. @fatt

    ahaha. aku belum tahap merajuk nak blog lagi. masih teruja cuma tak berapa nak sempat.

    tapi gerak hati ko betul. ada benda aku tgh pendam ni. mmg aku nak ceciter sebenonye tapi amik mood dulu. cam tak best la pulak dah lama diam tetibe hapdet terus cerita pasal isi hati. haha~

    ReplyDelete
  8. gua ingat gambo bantal tadi..

    cekelat rupenyer..






    .

    ReplyDelete
  9. @-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-

    jgn tersilap pi tido atas cekelat dah lah ye...jenuh kene hurung semut nanti.




    :D

    ReplyDelete
  10. Betul tu... Kadang2 banyak benda yg nak diluahkan.. Tp bila fikir2 balik, sesuai ke nak ceritakan, tu yg jadi keliru sekejap tu..

    Takpe, take your time GB...

    Membaca kisah orang ni sekadar nak ambil pengalaman.. Mana yg baik tu kita ambil dan hebah2kan.. Mana yg buruk tu kita ambil jugak tapi disimpan..

    ReplyDelete
  11. mintak chocolate!!!!!

    err...duit raya saya mana oooo

    ReplyDelete
  12. makan coklat di hari raya GB?

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  13. Raya kali ini, kakcik belum pun menjamah ketupat lagi! :)

    p/s : bila nak datang beraya ke rumah kakcik?

    ReplyDelete
  14. macam isap tembakau ker powernyer.. kehh

    ReplyDelete
  15. GadisBunga..ok jugak tu..raya2 makan coklat tak makan ketupat.

    ReplyDelete
  16. perut dah sebu dengan segala kuih-kuih.

    selamat hari raya GB

    ReplyDelete
  17. but ketupat org tak makan hari2 mcm dark choco heheheheee

    ReplyDelete
  18. After few days Raya, mekdi is much much better than the rendang! :P

    ReplyDelete
  19. Selamat pagi GB dan selamat hari raya

    Hamboooooi..anak dara mana boleh makan bbaring..bangun2...hi3

    http://batulesung.blogspot.com/2011/09/jalan2-danga-bay.html

    ReplyDelete
  20. Selamat pagi GB dan selamat hari raya

    Hamboooooi..anak dara mana boleh makan bbaring..bangun2...hi3

    http://batulesung.blogspot.com/2011/09/jalan2-danga-bay.html

    ReplyDelete
  21. yupp..yupp...lebih menenagkan bila makan coklat... ;)

    coklat tak menggemukkan...beza dgn ketupat..hehehe... Selamat Berblogging semula... ;)

    ReplyDelete
  22. coklat ada mint..walla..
    assalam raya GB :)

    ReplyDelete
  23. coklat ada mint..walla..
    assalam raya GB :)

    ReplyDelete
  24. coklat ada mint..walla..
    assalam raya GB :)

    ReplyDelete
  25. ketupat kena makan dgn rendang, takleh makan atas katil :P

    ReplyDelete
  26. GB dh start berblog.

    saya,

    xde feel nk berblog lg neh..ayya..

    ReplyDelete
  27. ketupat.......terbaekkkk.......

    coklet....kurang skit....manis hehehe

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Raya GB..
    bestnya coklat..

    ReplyDelete
  29. selamat hari raya GB

    hihi,tp jat lg suka ketupat..hihi

    ReplyDelete
  30. Aslmkm.
    Choco & ketupat tu berbeza category; tak pun lain class kot! :)

    ReplyDelete
  31. makan atas katil?

    nanti semot masok telinga!

    ReplyDelete
  32. rasa macam makan ubat gigi tak?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D