Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, September 23, 2011

The murder of an angry bird



Minggu lepas GB beli pen yang ada kepala Angry Bird. 3 batang kaler lain-lain.(Cer tengok gambo). Tapi sume dakwat hitam lah.

Perasan tak yang hitam tu kepalanya dah tercabut? Sadis. Gini ceritanya...................................................

*

Selasa minggu lepas GB kat luar seharian. Site visit kat Rawang, then gi Selayang, then tertibe lak kene call gi meeting kat Subang. Pegi je la...

Sampai kat opis akitek, masa tengah busy cari pen nak sketch, baru GB sedar pen tiga ekor burung tu je yang ada. Pen yang takde kepala suda tertinggal dalam kete. Ceh.Nak mintak pinjam pen rasa segan. Tapi takkan nak lukis pakai pen yang ada kepala burung bergoyang-goyang di atasnya tu kot? Segan weh segan....!

Akhirnya...dengan hati yang tabah, GB cabut saja kepala burung yang kaler hitam tu. Tu pun cabut sambil tangan seluk dalam beg. Pembunuhan telah berlaku. GB terpaksa!

P/S: Maafkan GB burung!

41 comments:

  1. petang ni nak pi beli barang2 angry birds ni utk anak kazen... permintaan yang sudah sekian lama

    eh, ai semakin taksub dengan game ni.. sanggup tahan ngantuk tahu

    hehehe

    ReplyDelete
  2. memang berlaku kekejaman..
    hehehehe

    comelnya............ nak cari gaklah

    ReplyDelete
  3. Siannya.. tak boleh pasang balik ke?

    ReplyDelete
  4. malam, mimpi dia balas dendam tak?

    ReplyDelete
  5. mesti malu sebab takut org cakap mcm budak-budakkannn..

    tak pe, contol cun, tapi dalam hati ada katun.. heehhee..

    ReplyDelete
  6. g mne je msti de je post2 unsur angry bird hehe =D LAWAK La...

    ReplyDelete
  7. anak sy baik yg besar atau yg baby tgh menggiler dgn agry bird ni..tp sy lum beli lg apa² yg berunsur menatang nih..

    ReplyDelete
  8. burung hitam tu yang palaing hebat dan berkuasa~fevret saya tu!

    ReplyDelete
  9. hahaha adoi apa nak buat ajal si burung dah tiba maka tercabutlah kepala beliau

    ReplyDelete
  10. gB...
    Makcik pun suka angwy bird...
    Kat mana nak cari pen tu?

    ReplyDelete
  11. kejam tau!!!

    kesian dia kena pancung kaparaaa!

    ReplyDelete
  12. hehehehe..kesian si burung itam... :)

    ReplyDelete
  13. kehkeh....
    kenapalah hitam yg teraniaya....

    ReplyDelete
  14. sambung kan pala dia balik.. nanti malam-malam, dia cariiii... "eeee.... sapa cabut pala aku????' seram gitu... heheheh

    ReplyDelete
  15. ganas ganasss...seletep la balik gB!! siyaannnn burung marah tu

    ReplyDelete
  16. ohh mesti sungguh sedih detik itu..tk dpt ku bayangkan..akak selalu baca entry gb..kdg2 sempat tinggal komen..kdg2 tidak..sebab entry gb semua ada gambar :)

    ReplyDelete
  17. nasib baik angry bird tak angry.. huhu

    ReplyDelete
  18. kira mcm kontrol macho lah ni..haha!
    burung yg jadik mangsa :P

    ReplyDelete
  19. waa cute miut nye..sayang sekali

    ReplyDelete
  20. semoga kepala itu bersemadi dengan aman
    hahaha

    ReplyDelete
  21. sampai ke org besar pun suka
    burung tu ye..

    takle jadi ni
    esok nk gi cari bantal angry bird
    utk sayhmi pula :)

    ReplyDelete
  22. dear, kalo teruskan pakai pun oke per.. hehee.. tgh trend kan.. lain lah kalo gi meeting ngan si 'BK'..

    ReplyDelete
  23. apa salahnya GB,angry bird kan da femes skrg.haha

    ReplyDelete
  24. mercy killing....
    semoga jiwa burung tu tak menghantui tidurmu... hehehe

    ReplyDelete
  25. angry bird.. angry bird... sbelum tido jangan lupa baca doa.. elakkan nightmare berlaku.. haha.. xp

    ReplyDelete
  26. HAHAHA

    this is funny!

    naseb baek x beli yg bling2 mcm legally blonde!


    :P

    ReplyDelete
  27. Ada kah kalu menulis dengan pen yang ada kepala katun, anda dilihat tidak profesionnal dan dilihat seperti kanak-kanak riang? tapi cun aperrrrr...!

    ReplyDelete
  28. cantiknya pen tuh..

    Xmeletup ke angry bird hitam tuh? biasa aku tgk ank2 main yg color hitam tu meletuppp! kah kah kah

    ReplyDelete
  29. smpai sekarang aku tak terjebak lagi dgn menatang AB ni, kebal tak aku?

    ReplyDelete
  30. http://wanwidget.com
    jahatnya tuan dier, hehe

    ReplyDelete
  31. ganeh mu sampai tercabut...hi3...tu len kali kena bagi akk satu amik berkat..sure x tercabut..hehehe

    ReplyDelete
  32. GB ni kan, pandai mencuit hati MN.
    hilang sudah duka lara :P

    kil..kill..die..die --> kesian buruh marah tu GB :P

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D