Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, August 27, 2011

NOTA CINTA RAYA


Menjelang Syawal 1432 H:

  • Keje banyak tak hengat.
  • Kene pindah opis pulak tu.
  • Lepas ni kene tunggu api air telepon streamyx connected kat opis baru.
  • Nak tunggu kompemesyen pasal banyak benda dengan bos yang superbizi.
  • Nak call sana sini sebab nak tukar segala-mala address ke opis baru

Pastu kan...:

  • Setakat dapat hapdet blog tapi tak dapat reply komen dan blogwalking dan kemudiam rasa bersalah gila-gila kat semua kengkawan yang datang memvisit sebab takleh nak return visit.
  • Dapat kad raya dari member blogger (you know who you are) tapi maaf belum sempat snap pic walaupun niat di hati memang nak tayang kat blog. 
  • Baju tudung kasut beg raya sume tak beli lagi padahal tinggal lagi 2-3 hari je nak raya.
  • Kete tak servis lagi, tayar tak check lagi, nasib baik road tax dah sempat renew

Disebabkan tu:

  • GB nak mintak maaf kat semua kawan-kawan yang lebih kurang sebaya, pangkat auntie dan uncle, pangkat adik-adik, pangkat ehem-ehem dan semualah atas segala keterlanjuran dan kekhilafan GB sepanjang kita kenal sama ada di alam maya mahupun di alam nyata. Jom kita bersalaman dan berpelukan. Ops, dengan yang pompuan aja ya.... :D
  • Selamat hari raya, sambutlah dengan penuh kesyukuran dan kesederhanaan. 
  • Hati-hati memandu kerana GB sayang kawan-kawan semua.
  • Jumpa balik lepas raya okeh!
  • Assalamualaikum. :)

P/S: Jaga amal dan jaga adab juga ya.. :)

44 comments:

  1. agak sama situasi kita...

    makin nak raya makin busy tak hengat...setakat update blog je...nak singgah balas..mmg tak sempat..huhu...

    shopping pun tk lagi...esok la kot.. :) :)

    pape pun nak ucapkan

    SELAMAT HARI RAYA GB...balik kampung nanti...hati2 yupp... :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya GB. saya pun sama, makin lama makin busy.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya..

    tak nak kasi duit raya ke? uhuhu

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin dari Uncle....

    Thank you for inspiring me....

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya ! Hari untuk kita bersuka ria ! ..
    :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya, maaf zahir bathin dari akak jugak.. Moga GB selamat sampai kampung...

    Duit raya mesti dah siap sebab takde pon termasuk dalam list tak sempat tukar duit raya.. :D

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri kak GB..

    ampun maaf kalau ada zie tersilap kata dan bicara..akak balik kg hati2 tauuu..

    *wink wink*

    ReplyDelete
  8. assalammualaikum dik gb,

    selamat hari raya..moga berbahagia dihari mulia ini..maaf zahir dan batin dr akak sekeluarga..^_^ *peluk*

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya..beraya di mana yer :)

    ReplyDelete
  10. bizinya gb.apapun, insya allah jumpa lagi lepas raya :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya.. raya mana?? kt kedah ek?? sy dah selamat smpy.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya aidilfitri GB.

    Sy pun sibuk jugak bulan pose ni.lngsung dh tk hapdet blog.blogwalking pun mana yg sempat aje..tenet plak sloww..

    maaf zahir dan batinnnn!

    ReplyDelete
  13. Selamat Aidilfitri GB...

    'pangkat ehem ehem" ya...keh keh keh

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari raya...
    *hug*hug*

    ReplyDelete
  15. Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi
    Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa
    Dalam kelembutan lidah ada keterlanjuran kata
    Dalam gurau senda tentu ada khilaf dan dosa
    Mohon kemaafan untuk segala-galanya
    ~Selamat Hari Raya Aidilfitri~

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Aidilfitri GB dan keluarga.

    ReplyDelete
  17. Salam lebaran buat GB.
    Semoga ALLAH terus merahmatimu...

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya GB! *hugs*

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya GB......:))
    .
    .
    .

    ermm...teringin nak jumpa GB la....hehe

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum

    Tangan di hulur maaf di pinta
    semurni hati, seikhlas kata
    setulus kasih....
    tiada penghujungnya....

    Salam AidilFitri maaf zahir dan batin
    ikhlas dari Maiza :)

    ReplyDelete
  21. waalaikumusalam

    samalah keadaan kak ayu pun ala2 macam kamu gak.. sedihkan bila tak BW ke blog kawan2...

    dik. kak pun nak ambil kesempatan nak ucapan salamlebaran dan maaf andai sepanjang persahabatan y terjalin ada kiranya kak terkasar bahasa penulisan

    ReplyDelete
  22. saya jugak GB... memang sangat sibuk.... esok dah raya, saya masih kat office! Sadis!

    Selamat hari raya, maaf zahir batin dear...=)

    ReplyDelete
  23. selamat menyambut hari raya aidilfitri 1432H

    ReplyDelete
  24. hehe..baru bule bukak blog stelah lama xdpt on9 gara2 virus....SELAMAT HARI RAYA GB...jaga diri leklok na..kgn mkn lemang byk sgt..hehe...

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya... beraya kt mana?

    ReplyDelete
  26. Selamat Hari Raya GB..Maaf Zahir dan Batin :)

    ReplyDelete
  27. GB... selamat hari raya maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya, maaf zahir batin atas segala salah silap

    ReplyDelete
  29. Selamat hari raya laling akak...:)

    ReplyDelete
  30. GB, Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  31. selamat ari raye bestie!
    amcm thn nih? ada dpt soklan standard tu tak?

    ReplyDelete
  32. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin gadis bunga

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum..

    GB masih bercuti ke??

    selamat bercuti ya...

    ReplyDelete
  34. oitt.. raya dah seminggu
    mana pigi neh? hehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D