Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, August 15, 2011

Nakal-nakal sikit...


Ops gambo makanan! Hihihi~

Bulan puasa ni GB nak nakal-nakal sikit...sikit aje...

Memperkenalkan....

Froyo = Frozen yogurt = my new obsession.

Sesapa yang suka yogurt, pasti akan suka froyo ni. Sedap...! Not too sweet, just nice. Macam yang GB suka!

So sesapa yang nak banje GB makan tu tau lah ye nak ke mana kita nanti...ihihih~

P/S: Cer gugel I Heart Yogurt atau Tutti Frutti. Ada kat Kota Damansara & Giant Shah Alam. Both sedap!

111 comments:

  1. ish apa ni tunjuk pic mcm ni. ggrrr. wanttttt

    ReplyDelete
  2. dekat sek 13 ada ye? harus terjah nih

    ReplyDelete
  3. @Lya Colours

    eip eip...bulan pose tak baik geram2..hahaha!!!

    ReplyDelete
  4. @sayangsayangibu

    ade kak. harus terjah!

    jgn lupa roger saya! hihihi~

    ReplyDelete
  5. mmg nakal la ini olang....lapaq ni...=.=*

    ReplyDelete
  6. apakah motif sbnarnye entri ni ditulis ye? hmmm

    ReplyDelete
  7. @Al

    ai...sudah gaharu cendana pula..hihihi~

    ReplyDelete
  8. grrrrrrrrrrr..nasib baik dah ptg...sabo jelahh

    ReplyDelete
  9. yummy...sedapnye..nom nom nom.nom...

    ReplyDelete
  10. GB..dua2 tu jauh..tak sampai le acik..

    ReplyDelete
  11. froyo ade promo x?

    murah3 x? ehehehe

    ReplyDelete
  12. kat ipoh saya suka Tutti Frutti..nyum2

    ReplyDelete
  13. hahahaha rupe mende ni buat gua rasa senak, especially nengok sang biskut

    ReplyDelete
  14. Mujur tak tergoda.. haha..

    Sebab kurang suka makan benda camni..

    Ehh, dah cuba ke tutti frutti artis sorang tu.. sape tah nama dia.. Ainul kott...

    ReplyDelete
  15. gB..
    anak dara akak yg nombor 2 tu dah selalu timang2 berat Froyo... selalu kalau dia yg letak mesti paling berat kena dalam 12hinggit jer... paling ringan 8hinggit jer... Ini kisahnya bila beranak ramai sekali masuk Tutti Fruitti 6 orang... Kena pandai budget... :)

    ReplyDelete
  16. jat tgk dlm keadaan teramat knyang.huhu.xleh g da dgn apa2 yg bernama makanan O.o

    ReplyDelete
  17. sib bek bw malam..
    kalo siang, harus berkeroncong irama perut kakakmu ini.. huhuhuuh

    beshhhhh!!!

    ReplyDelete
  18. satu hari nanti insya Allah akak belanja..hik2..akk pn tk penah makan walopon ngidam nih..

    ReplyDelete
  19. pernah makan sekali, sedap jugak, tapi saya tak makan oreonya, makan buah dan yogurt sahaja.

    ReplyDelete
  20. Uncle suka orang yang ada nakal-nakal...

    budak baik menjengkelkan...!

    ReplyDelete
  21. aku ada nampak di seks 9 s.alam ada tutti fruity baru nak bukak kedai...

    ReplyDelete
  22. Aslmkm GB.
    Mase remaje mude2 mmg suker jenjalan cari makan nie ... now malaih! Dekat2 bole le.
    Tutti Frutti ada gak kat DU & TTDI. :)

    ReplyDelete
  23. harharharhar.... nakal dia nih...

    ReplyDelete
  24. burrrrppppp!


    kenyang terus....keh3!

    ReplyDelete
  25. oyaiii!
    nasib aku tgok lepas sahur.
    takder la nak terliur sangat. HAHA

    ReplyDelete
  26. Anak auntie sukalah ni makanan macam yang GB suka ni. Selera orang muda. Lagi yogurt ni bagus, ada yang kata boleh slimkan badan.

    ReplyDelete
  27. fuh.
    terliur.
    sudah jilat monitor ini

    ReplyDelete
  28. GB...
    aduh...dah kembang2 pipi nihhh...mesti besttt...

    ReplyDelete
  29. erk? meleleh ayaq liuq..;p

    kenapa nama dia froyo?macam comel2 je..ala2 pocoyo..ehehe..

    ReplyDelete
  30. yeayyy..kat ktn pun ada tutti frutti.. oleh sebab froyo dia mahal berdengungggg..maka harus makan hingga ke titisan terakhirrrr!!!!!

    ReplyDelete
  31. tutti frutti semua org duk kt sedap..sy juga x tahu mana ada jual..

    ReplyDelete
  32. Gb mmg kejam mmg kejam sesangat...
    mcm best jer.. nanti buatkan 1 utk sya kay..huhuhu

    ReplyDelete
  33. telan air liur nengok gambar ni..huhuh... ;)

    ReplyDelete
  34. sekali sekala nakal x per
    kalo selalu harus kena babap jugak ni :)

    ReplyDelete
  35. pergghhhhh..siap patah patahkan Oreo!

    ReplyDelete
  36. kan dah tangkap leleh ni dikkkk....memang ko ni nakal...

    ReplyDelete
  37. super sedap.....dah tu kira timbang kilo

    ReplyDelete
  38. baru juga buka di platinum walk, danau kota.. area umh saya

    entah bila mahu terjah

    ReplyDelete
  39. ini makanan orang kaya~saya tak mampu~~keh keh~~

    ReplyDelete
  40. dekat ice room nilai ada gak rasanya huhuhhhh

    ReplyDelete
  41. kalo GB turun bangi, kita makan kat tutti frutti okeh!
    saya takleh gi makan dgn budak2 ni.. sbb harraz kalo makan, sure semput

    ReplyDelete
  42. @miss scofield

    tak sure pulak. cuma kalau beli 10hengget tu dapat 1 stamo. nanti boleh redeem free punye!

    ReplyDelete
  43. @Ibu n Abah


    kalau saya tarik sokmo terlebih berat. berpeluh nak bayo! hahaha!

    ReplyDelete
  44. xpernah try,,,.. sbb mcm mahal je..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  45. @delarocha

    ala...sekali sekala nak reward diri sendiri... :D

    ReplyDelete
  46. @gedek!

    ye, saya setuju.

    budak baik rasa cam nak debik je!

    ReplyDelete
  47. @Aku

    dah meluas dah kedai froyo sekrang kan?

    ReplyDelete
  48. @DDrfauziah

    sekrang auntie rajin masak, mesti lagi best dari jalan2 cari makan..hihi~

    ReplyDelete
  49. @A.I

    kire masih boleh bertahan la ye? huhihu~

    ReplyDelete
  50. @Kunang-Kunang

    psstt...sebenarnya mmg pun auntie. hihihi~

    ReplyDelete
  51. @JunAina

    kembang angin ke kembang air liur tuh? :p

    ReplyDelete
  52. @♥CIK SHA♥

    mcm nama anak patung kan? hihihi~

    froyo tu gabungan frozen yogurt. :D

    ReplyDelete
  53. @Elyn

    jgn tunggu sampai cair baru nak makan kan?

    ReplyDelete
  54. @Daddy Ziyyad

    part of the toppings. next time amik topping lain pulak. hihihi~

    ReplyDelete
  55. @azam


    terlajak timbang takleh scoop out dah.. :p

    ReplyDelete
  56. @bujal X

    once a while. jgn hari2. beku akaun bank kang. hihihi~

    ReplyDelete
  57. @h4ni3

    akak beli bagi kat harraz, tapi gb tlg makan, boleh? :p

    ReplyDelete
  58. @Queen

    sekali2 je. amik froyo sikit je pun cukup. :D

    ReplyDelete
  59. terliur saya GB :p hehe ... macam mana puasa? hope semua ok ... selamat berpuasa ye ;)

    ReplyDelete
  60. My first tutyfruti cost me rm19. Tuang punya tuang, x sedar dah banyak haha. Nasib baik kawan tolong habiskan :p

    ReplyDelete
  61. Meleleh air liur..
    sluuppp!
    sedut balik..

    ReplyDelete
  62. @FarEast

    alhamdulillah, everything is fine. hope everything is ok for you too. :)

    ReplyDelete
  63. @Stealth

    asyikkk je tgk dia turun masuk dalam cup kan? hihi~

    ReplyDelete
  64. emm...nampak mcm sedap je tu GB...hehe

    ReplyDelete
  65. Belle: mmg sedap....jom kite lepak sambil berfroyo nak?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D