Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, July 11, 2011

Monday yang weird



Huwarghhhhh.....Monday oledi.

Keje jom!

P/S: Cer kawan-kawan teka bunga apa tu.... :D

42 comments:

  1. peneka yang paling handal.....ada hadiah tak...bunga strawberi...GB selamat pagi

    ReplyDelete
  2. gB..
    setakat pukul 906pg,
    monday akak masih belum weird...
    maybe smlm seronok sangat kot...

    ReplyDelete
  3. den keja malam td....so now waktu tido....ahakz

    ReplyDelete
  4. assalam..
    http://rafaliah.blogspot.com/2011/07/ada-vitamin-selepas-bersalin-ape.html

    ReplyDelete
  5. GB..acik tak boleh nak teka..sebab semua bunga nampak macam gadis bunga.

    ReplyDelete
  6. jom! kerja dgn hati yg ikhlas,barulah mndapat keberkatanNYA :)

    Happy Monday GB!

    ReplyDelete
  7. oh hari isnin surirumah cam sy pon malas gaks..hehe

    ReplyDelete
  8. monday le hari yg malas..


    bunga kembang pagi ke? ekkekeke

    ReplyDelete
  9. - bunge ni nti jd buah...tp x tau buah ape...huhu

    ReplyDelete
  10. padi...

    waduh2 bunga apakah ini ye..bunga tu nampak cantek la plak...<---cuba nak ubah topik...

    ReplyDelete
  11. Kakcik mesti tahu jawabnya sebab itu dia tak nak jawab bunga apa....:)

    ReplyDelete
  12. selamat bekerja!

    dari,
    aku yg dah tak bekerja lagi
    :)

    ReplyDelete
  13. SAYA CUTI DI HARI ISNIN....sangat2 menikmati...hehehe....

    p/s : munge ape 2 yea...=p

    ReplyDelete
  14. acu failed la bab2 bunga nie...

    ReplyDelete
  15. munge stlobeli ;)

    monday yer.. haih.. *yawn*

    ReplyDelete
  16. bunga strawberry.. :)

    happy Monday GB :)

    ReplyDelete
  17. pg2 aku dah sakit perut cirit birit. kacau tido betol

    ReplyDelete
  18. amik halfday la ape lagi.. hehe.. :P

    ReplyDelete
  19. nak tahu.. tak GB,
    kak ayu bgn pagi tadi malas benor..
    rasa tamo niaga..

    hahahha

    CHAIYOK2........ Gb boleh

    ReplyDelete
  20. hehehe kena bayar nasib la RM10 je...tu pn harga kurang ssbb student

    ReplyDelete
  21. untung lah gb cam ni......

    seronok cuti....kan?

    ReplyDelete
  22. bunga cantek macam ni me kalah lahh.. ahaha

    ReplyDelete
  23. tu bunga melur yang ditanam tepi kolam dalam lagu itik bertelur ayam menetas tu kan?

    ReplyDelete
  24. GB ... bunga apa tu? hehe ... tak reti sgt psl bunga ni ... so far monday saya tak weird ... cuma slow je hari ni buat keje :p

    ReplyDelete
  25. monday Oledi? huhuhhuuu..akak mula berkursus part 2 la pulak ni...by the way, betul ke bunga strawberry?
    apa2 lah, asal sinonim dgn nama..Gadis bunga!

    ReplyDelete
  26. nak teka nih
    gadis bunga (,")

    bungas soberi sbb bayang daun tu klu dia ;p

    ReplyDelete
  27. macam bunga buah di tempat sejuk tu jer.






    Monday haa.
    this morning dun feel like working lorrr, jadi kReen amik EL... huhu.
    tido-tido-tido..

    ReplyDelete
  28. pagi tadi dah cuti...esok kerja..huarghhhh

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D