Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, July 8, 2011

Kobis

Kobis di kebun kobis. Rangup!


Sayur fresh terbaik dari ladang ni boleh dibeli kalau rasa takmau beli kat pasar. Hihi. Bayangkan kerangupan kobis fresh ni....nyummm....!


*GB tak dapat blogwalk hari ni....nanti ye kawan-kawan. Tunggu sekejap.... :D


P/S: Err...pernah dengar cabbage diet? GB tak sanggup nak try walau ada testimoni kata boleh kurus cepat. Takmolah!

25 comments:

  1. best nye, wahh... stt suka sayur fresh ni ..^^

    ReplyDelete
  2. best nye, wahh... stt suka sayur fresh ni ..^^

    ReplyDelete
  3. ye GB, bila makan kobis perut sentiasa kenyang , sebab masuk angin kot. serius ni, cantik kobis tu cam nak ngap je.

    ReplyDelete
  4. Betul GB. Kak Azie pun pernah baca pasal diet kobis ni. Tapi takan nak makan kobis jer kan? kan?

    Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

    ReplyDelete
  5. saya pula pernah baca selalu makan kobis tidak baik utk perempuan... peyebab keputihan...

    ReplyDelete
  6. sy prnah trbaca kobis ni boleh potong kolestrol dlm badan. Buat jus pasti minum. Lagi bagus kalau campur dgn pegaga. Tak pasti plak betul ke tak fakta ni.

    ReplyDelete
  7. kalau x sanggup
    makan ja apa2 pon

    ReplyDelete
  8. Subhanallah cantik sungguh Cik Kobis.

    ReplyDelete
  9. saya like kobis especially kobis bunga

    ReplyDelete
  10. - kobis akan menyebabkan byk kentut!!!

    ReplyDelete
  11. Pandai GB buat kakak terpegun dgn kobis itu. Sungguh nampak fresh, tapi kalau nak diet dgn makan kobis je akak pun tak bolehlah...:)

    ReplyDelete
  12. fresh ni.....hehehe...

    made in malaysia, cameron highland...

    hehehe.... :)

    ReplyDelete
  13. jeles sungguh dgn camera kamu ni...:)

    ReplyDelete
  14. Kobis....den suka masak lemak...pehhhh....sedappp..bangat

    ReplyDelete
  15. fakta:
    'ramai yg selalu tengok kobis tp x penah tgk pokoknya';pegawai mardi CH

    agk2 stuju x?

    ReplyDelete
  16. i luv kobissss... ape2 ajeklaa berkaitan kobis.. akak mmg suke:)

    ReplyDelete
  17. masak lemak putih kobis, buat sambal ikan lepas tu sambal velacan

    perggg.......
    sodap......

    ReplyDelete
  18. kobis ada vitamin c..buat tampal kat muka pon boleh..

    ReplyDelete
  19. kak ayu tak boleh makan kobis
    kalau makan, sure bangun pagi, tapak kaki sakit..

    GB.........
    pic kamu mmg cun2..
    cuma kobis kurang cun.. hehehe

    ReplyDelete
  20. Orang tua2 pesan, jangan kerap sangat makan kobis, tak elok sangat.

    ReplyDelete
  21. salam

    saya suka makan kobis, tp x pernah tahu lak makan kobis boleh kurus...kena g beli buat stock ni..heheh


    p/s : kubis hijau or kubis putih? hehehe

    ReplyDelete
  22. jat xmakan sayur

    O.o

    hjau dia lain mcm je.hihi

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D