Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, June 27, 2011

Tangkap cahaya (lagi)

Penchala Link Tunnel

1 - Ini adalah antara gambar yang paling GB nak capture tapi sebelum ni tak pernah berjaya sebab drive sendiri. Bahaya kot setting kamera sambil drive dalam tunnel bengkok :D

2- Ye...untuk mendapatkan gambar di atas, GB berjaya jadi penumpang. Yes!

3- GB bukan 25 tahun, walaupun sekali imbas memang nampak macam 25 tahun, sila harap maklum. Ihiks!

4- GB memang nak blogwalk dan komen kat blog kengkawan, tapi dah seminggu berukben selkom GB rosak. Memang hangin sebab time opis hour susah sikit nak ngelat memblog sebab banyak nak kene kejor.

5- Tapi GB akan tetap merayau ke blog kengkawan bila ada waktu yang boleh dipinjam nanti (sebab nak curi kang berdosa pulak).

P/S: Sepah best kan kan? :D

65 comments:

  1. sepah dan dafi bagai cahaya dan terowong...heheheheee

    ReplyDelete
  2. sahrom:

    ceh. baca komen tu pun dah rasa lawak gila dah! hahahaa!!!

    ReplyDelete
  3. cantik nyaaaa
    pandailah GB tangkap gambar nie :)

    ReplyDelete
  4. penchala link tunnel? tak pernah tahu kewujudan tunnel ini...yg pasti, saya mesti cari tunnel ni..ekekekeke...

    ReplyDelete
  5. Kakcik akan percaya kalau dikata gB berusia 25 tahun tau. :)

    ReplyDelete
  6. haaaaaa.... semputtttttt...


    .

    ReplyDelete
  7. Sapa yang bawak kereta ni?

    cakap la....

    Ehem ehem...?

    ReplyDelete
  8. kawan MDT penah acah2 tanya , nak berenti ambik gambo tak kat sni???

    sbb dia tau ai giler posing..ngeeee

    ReplyDelete
  9. GB..masalah lagi ye..nanti GB cari aje yang baru ye..

    ReplyDelete
  10. Nice pic! Saya pun ada tempat yang ingin disnap tp belum snap lagi coz saya yang drive....huhu

    Mestila sepah de best hehe!!!!

    ReplyDelete
  11. ohhhh...ingatkan baru sweet 25..ekekeke

    sepah mmg best..

    ReplyDelete
  12. so...umoq hang lebih 25 tahun ke...?


    ahakz

    ReplyDelete
  13. kalau pimjam kena bayar balik GB...hehe...oked mabuk bila menjadi penumpang di belakang...huhu

    ReplyDelete
  14. kalau da suka amek gmbar 2 kan..O.o

    ReplyDelete
  15. wow!!!!...
    gB... cantik tu...
    macam jurugambar magazine jer...
    bravo!

    ReplyDelete
  16. mmg style lh :)
    xper kami fhm gb sibuk keje
    xmcm kami penanam anggur hihi

    ReplyDelete
  17. Salam GB. Blog GB dah naik PR2. tahniah.

    ReplyDelete
  18. hahahahaha....ku tersenyum sendirian membaca ngomelan gadis manis ini..hehehehehe..kipas kipas....kot2 dapat pinjam DSLR.muehehehehehehe

    ReplyDelete
  19. jalur cahaya yang cantik
    akak pun suka lalu trowong boleh kira lagi berapa saat dlm trowong tu

    ReplyDelete
  20. part 25 tahun x bleh bla..bluerkkkk ....perahsantan btol....hhaahahahahhaha...jgn mare....


    gmbr tu cantik....

    ReplyDelete
  21. sepah plg best tp nabil jgk yg plg kaya..huhu

    p/s;so omor brp skang?

    ReplyDelete
  22. Ate tak kenal Sepah (tlg jgn kutuk saya..). Tahu dia Maharaja Lawak, slalu dengar nama dia, tp tak pernah sempat nak tengok walau pun di Youtube. So tak tau camne rupanya Sepah itu.

    ReplyDelete
  23. ala kita tahu gb dah 30 kih kih kih..tp awet muda (tu yg jeles tu)..

    cantek gambar cahaya tu gb..

    sepah mmg terbaekk!!

    ReplyDelete
  24. dafi wa tak minat tp sepah terbaekkkk...hehehehehe...
    p/s: best kan jadi penumpang!

    ReplyDelete
  25. @Daddy Ziyyad

    ajojo....org bangi tak penah lalu penchala link meh...? hahaha

    ReplyDelete
  26. @Acik Erna

    taktau la kak. modem dia rosak kot. grrr sungguh!

    ReplyDelete
  27. @Zurae

    kat mana tu? boleh kite berganti2 drive. ihiks!

    ReplyDelete
  28. @OKED chokelat

    jarang sangat jadi penumpang belakang. tak best kan?

    ReplyDelete
  29. @zati embong

    tuh la. bos gb pun dah tegur...'waa...u like to snap so much hor?'

    hahah!

    ReplyDelete
  30. @Ibu n Abah

    ye ke kak? ok lah, nak anto masuk reader's digest lah. hihi~

    ReplyDelete
  31. @amry

    baekkk punye kipas ek...? hahaha!!

    ReplyDelete
  32. @sayangsayangibu

    yg tu saya pakai setting oto..kalau manual ISO rendah rasanya jalur bawah pun boleh bersambung kak. ihihi~

    ReplyDelete
  33. @Eyrique Ettiqazz

    sekarang org pakai santan segera aje lah! :p

    ReplyDelete
  34. @Al

    haha!!! dan dan nak tau umur orang berapa ek? :p

    ReplyDelete
  35. @Ann Huda (Ate)

    sepah tu ada 3 org ate. ensem2 semuanya. yg paling penting depa kelakar. hihihi~

    ReplyDelete
  36. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    apasal GB terasa tua ni! *nyuruk muka balik selendang. hihihi~

    ReplyDelete
  37. @Elyn

    sepah dah buat dafi glemer...hahaha!!

    ReplyDelete
  38. Beb!!! bl nk mkn ns myk?..umo kite sm ke?haaahaa

    ReplyDelete
  39. always terbaik la gmbr2 GB amek..yup! sepah is the best!

    ReplyDelete
  40. Gb kena rayau gaks...especially blog akak tau...hehehehe..

    jom ke blog saya nak mintak tolong sikitttt jek...tq!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D